Bunun adı “ATATÜRK TİCARETİ”

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Tuncay Özkan bu işe de el attı...

"Son Kurtarıcı" Tuncay Özkan, siyasi mücadele için çıktığı yolda beklediği ilgiyi göremezken ticari işlerde ise hergün yeni bir atağa imza atıyor. Her türlü ticareti yapmaya çalışan Özkan, sitesinden bakın ne siparişi vermeye başlamış?

Özkan paralı işleri pek seviyor

Toplu kitap satımı, SMS tüccarlığı, paralı üyelik derken şimdi de düğünlere çiçek yollama işine soyunan Özkan, sitesinden çiçek siparişi almaya başladı.

CHP’nin son kurultayında, bir kez daha Deniz Baykal’ın gözüne yeterince giremediği için ana muhalefet çatısı altında politika yapma hülyasını ertelemek zorunda kalan Tuncay Özkan, şansını ticarette denemeyi sürdürüyor. Bir çiçekçi şirketi iler anlaşan Özkan, sitesinden özel günler için çiçek siparişi almaya başladı.

PARALI İŞLERİ PEK SEVİYOR

Ortaya; Noter kaydı, hit dökümü gibi herhangi bir ispat argümanı koyamasa da “biz kaç kişiyiz” isimli internet portalında dün itibarıyla 1 milyon 268 bin 640 kişi olduklarını iddia eden Tuncay Özkan, çevresine toparlayabildiği insanlardan azamî ticarî fayda sağlamaya da özen gösteriyor. “Tuncay yaz, yolla” türü SMS ticaretine yönelen, portala üyeliği paralı hale getiren, toplantı yapacağı salonlarda kitaplarının satılması şartını getiren Özkan’ın son numarası da düğün derneklere çiçek yollama işi oldu.

ARANJMAN 145, GELİN BUKET 90, CENAZE CELENGİ 160 YTL
Yeşil Barış isimli bir çiçekçi ile anlaşan Tuncay Özkan, “biz kaç kişiyiz” internet sitesinin açılış sayfasına “Türkiye’nin ve dünyanın her yerine çiçek siparişleriniz alınırı” duyurusunu koydu. “Biz kaç kişiyiz” mensuplarına yüzde 20 indirim yapıldığı duyurusu da yer alan sayfada, detaylı olarak çiçek fiyatları bilgisi veriliyor. Buna göre Tuncay Özkan’a çiçek siparişi verenlerin kimi ürünlerde ödeyecekleri para şöyle sıralanıyor: Birinci tip cenaze çelengi: 160 YTL, ikinci tip cenaze çelengi 140 YTL, gelin buketi: 175 YTL gelin buketi kod 607: 140 YTL, cam aranjman 120 YTL, sepet aranjman 60 YTL, düğün sepeti: 250 YTL.

BUNUN ADI “ATATÜRK TİCARETİ”
Tuncay Özkan’ın bir başka ticarî faaliyeti de Atatürk takviminde görülüyor. Yılın beşinci ayına girilmiş olmasına rağmen Özkan sitesinde hala 2008 yılı Atatürk takvimlerinin satışını sürdürüyor. “Gelincik Paketi ve Atatürk Takvimi” satın almak isteyenler Tuncay Özkan’a 39,8 YTL vermek zorundalar.

http://www.cafesiyaset.com/haber/20080508/Tuncay-Ozkan-bu-ise-de-el-atti.php

Çok fazla bişey göremedim. Bize ne canım Tuncay Özkanın yaptığı ticaretten. Ne yaparsa yapsın bence.

Bu bence iyi bişey. Şimdiki başımızdakiler gibi kendine dubai ve arap şeyhlerinden sponsor almadığını kendi kendi finanse etmeye çalıştığı anlamına gelir. Daha hiçbir yahudi derneğinden ödül almadı başbakanımız gibi, adam napsın heryerden sıkıştırılırken tabi ki bişekilde kendini finanse edecek. Hediye almıyor yaaa... Siz gidin oğlunun gemilerini araştırın....

sırtını sağlam yerede yaslamış tuncay abim o işini bilir

para getirecek işlerde üstüne yoktur:)

Zaman gazetesinin yaptıgı ticaretin binde birini yapamaz ama Tuncay Özkan "Atatürk taciri" olurda sizin gözünüzde birileri "din tüccarı" olmaz.

Allahaşkına bu nasıl bir haber ve basın ahlakıdır.Tuncay Özkan çiçekçilik yapmıyor sadece ''bizkackisiyiz.com'adlı siteye çicekçi reklamı almışlar.Bu mu suç.İnsan biraz utanır.Hiç değilse Ata'nın takvimini satıyorki takvimi aldım tam bir bilgi hazinesi.Ya dini yayın yapan tv ler hergün reklamlarda yayınlamıyorlar mı?VCD seti ''peygamberimizin hayatını anlatıyor'',Yada dini kitap setleri tanıtımı ve satışı yapmıyorlar mı?
O zaman neden bir Allahın kulu çıkıp bunlar dini kullananrak para kazanıyorlar demiyor.Yazık gerçekten çok yazık........
VAKİT gazetesi okurlarına 49 kupona Mekke ve Medine’ye götüreceğini söylüyor.Yazacaksanız bunuda yazın.Buda din üzerinden ticaret değilmi??

Adam ticaret yapıyor.Rantı biliyor.Nereden geleceğinide biliyor.Dua etsin başbakana.yada akp ye.Hükümette onlar olmasaydı karalayacak adam bulamayacak,laiklik elden gidiyor naraları atıp böyle siteleri kuramayacaktı.
Bilmem ama belkide beraber çalışıyorlardır hükümetle.Ben sana söveyim,miting yapıp üye toplayayım.Kontorleride,çiçekleride kırışalım.Fifti-fifti
Uyanık tuncayyyyy,işini bilirsin sen.Allah yolunu açık etsin

Allahaşkına bu nasıl bir haber ve basın ahlakıdır.Tuncay Özkan çiçekçilik yapmıyor sadece ''bizkackisiyiz.com'adlı siteye çicekçi reklamı almışlar.Bu mu suç.İnsan biraz utanır.Hiç değilse Ata'nın takvimini satıyorki takvimi aldım tam bir bilgi hazinesi.Ya dini yayın yapan tv ler hergün reklamlarda yayınlamıyorlar mı?VCD seti ''peygamberimizin hayatını anlatıyor'',Yada dini kitap setleri tanıtımı ve satışı yapmıyorlar mı?
O zaman neden bir Allahın kulu çıkıp bunlar dini kullananrak para kazanıyorlar demiyor.Yazık gerçekten çok yazık........
VAKİT gazetesi okurlarına 49 kupona Mekke ve Medine’ye götüreceğini söylüyor.Yazacaksanız bunuda yazın.Buda din üzerinden ticaret değilmi??

Sen yaz buda senn işin Vakitle ilgili haberler size ait..:durdurun

tuncay özkan bu ülkede herkesin yaptığını yapıyor ve yasalara uygun yapıyor.yoksa çok sayın unakıtan affetmez be, bırakın bu masalları. ayrıca başbakanı ve yandaşlarını karalamaya gerek yok ,onlar bu işi kendileri yapıyor. tuncay gibi bir adam daha çıksa AB-D ve yandaşları kafayı yer. çünkü onca siyasetçi geçinenlerden daha korkusuzca hesap soruyor , verdiğim her kuruş helal olsun. işte gerçek lider budur. bu arada karalama kampanyası düzenleyici arkadaşlarım, durmak yok yırtınmaya devam.....

Sen yaz buda senn işin Vakitle ilgili haberler size ait..:durdurun

Yalan mı yazdım.Yapmadılarmı?Allah sevgisi için umreye gönderecek olan kuponla çekilişle göndermez.Kimseye duyurmadan seçer 100 tane güçsüz Allah dostu.Sessiz sedasız gönderip sevabını alır.Budur müslümanlık.İnsanların dinin kullanıp teşhir etmek değil.Adım gibi biliyorumki.Bu çekilişle gönderecekleri 100 kişi nin katılacağı Umre ziyareti ile ilgili bir de yazı dizisi hazırlayıp reklam yapacaklar...

o adam tam bir abudik kubidik ciii :) biz kaçkişiyiz diye sloganı yokmu onun, güldürdü beni ya kaç kişi olduklarını bilmiyorya merak etmiş tam rakama ulaşmak için bu yolu baş vurmuş. yavaş yavaş zamanıda geldi artık bir partide kurar . o adamın nesli tükenmektedir.

Yalan mı yazdım.Yapmadılarmı?Allah sevgisi için umreye gönderecek olan kuponla çekilişle göndermez.Kimseye duyurmadan seçer 100 tane güçsüz Allah dostu.Sessiz sedasız gönderip sevabını alır.Budur müslümanlık.İnsanların dinin kullanıp teşhir etmek değil.Adım gibi biliyorumki.Bu çekilişle gönderecekleri 100 kişi nin katılacağı Umre ziyareti ile ilgili bir de yazı dizisi hazırlayıp reklam yapacaklar...

Sana Vakiti övücek değilim hiç bilmem yazarlarını da tanımam..Senin anlattığın haberi bilmiyordum öğrendim Teşekkür ederim. Yanlış yapmışlar.Senin söylediğin gibi olmalıydı evet. Ben Zamana aboneyim bugün Perpa da esnafın % 90 Zamana aboneydir oturup okumam başlığına bile bakmam. Ama aboneyim.Anla. Perpanın kapısında her sabah Gaste ve bir tane daha var ismi aklıma gelmedi. Herneyse. Her sabah beleş dağıtılr. Bu gün bizim büroya çok ilginç güzel bir bayan geldi. Hürriyet gazetesi getirdi bedava bıraktı.Abone yapmaya çalıştı. Sonuçta herkes gazetesini pazarlamaya çalışıtor. Kimisi dini kulanarak.Kimisi dine laf atarak. Kimisi ana üryan foğrafları yayınlarak. kimisi tecavüz haberlerini manşet yaparak. He bunlar doğru bişey mi hepsi yanlış..

herkes yolunu bulmuş valla

paraya tapılan bir zamanda yaşıyoz, bunları normal karşılamak lazım

Sana Vakiti övücek değilim hiç bilmem yazarlarını da tanımam..Senin anlattığın haberi bilmiyordum öğrendim Teşekkür ederim. Yanlış yapmışlar.Senin söylediğin gibi olmalıydı evet. Ben Zamana aboneyim bugün Perpa da esnafın % 90 Zamana aboneydir oturup okumam başlığına bile bakmam. Ama aboneyim.Anla. Perpanın kapısında her sabah Gaste ve bir tane daha var ismi aklıma gelmedi. Herneyse. Her sabah beleş dağıtılr. Bu gün bizim büroya çok ilginç güzel bir bayan geldi. Hürriyet gazetesi getirdi bedava bıraktı.Abone yapmaya çalıştı. Sonuçta herkes gazetesini pazarlamaya çalışıtor. Kimisi dini kulanarak.Kimisi dine laf atarak. Kimisi ana üryan foğrafları yayınlarak. kimisi tecavüz haberlerini manşet yaparak. He bunlar doğru bişey mi hepsi yanlış..

Kesinlikle katılıyorum kardeşim.İşte demek istediğimde buydu.Yanlış olan herkes için olmalı.İkiyüzülülük yapılmamalı.Kimin yaptığı değil yanlış yapıldığı önemlidir.Saygılar.....

bunda ne varki ya 4trilyon az geldi para lazım ülke capında karısıklık cıkarmak için örgütlenmek lazım hesaptan kitaptan anlamıyonuz böyle baslık acıyonuz

İşte bu Elais;
din,vatan,namus,Atatürk,Cumhuriyet hepsi birer meta aracı yada para aracı diyelim,durumuna düştü.Cumhuriyet gazetesi adını kullanır,kendini rejim gösterir satar,birisi hacı ,hoca yapar para kazanır,birisi poster satar,kontör satar kazanır.
Almayanlar,dinsiz,yobaz,Atatürk karşıtı yada farklı argümanlarla itham edilir.Şu konu siyaset ve politika için belki son yazım olacak.Aylardır burada yazıyoruz.
Bazen kendimizin,bazen okuduklarımızın doğrularını aktarıyoruz.
Ne değişiyor?
Herkes bildiğini okuyor.
Dün hastane kuyruklarında ölenler bu günkü durumun farkında değiller bunu anlatmıyorlar,işlerine gelmiyor ama
bu gün hükümeti övenler yalan enflasyon haberleri,yalan tarım ve enerji haberleri ile kendilerini kandırıyorlar.
Bu konuda şunu öğrendim;
siyasete bulaşan babasının hayrına bulaşmıyor.Dini de,imanıda,vatanıda,milletide para ise
ben ne böyle bir siyasette olurum
ne de yorumlarım.Elimden tek gelen;
çocukları kendilerini bilen birer birey olarak yetiştirmek.
Hükümetleri,siyaseti,polisi ve hatta yargıyı şeffaf olmamakla,taraf tutmakla itham edenler,bu forumda dahi ellerinde yetki varken bunu bas bas bağırırlarken yapılan ikili oyunu tasvip etmiyorum.
Polisi belki hata belkide görevi gereği
-Atarım içeri dediği ,zaman söyledikleri için eleştirenleri biraz iğneleyince
-Banlarım ha!! deme haklarını kendilerinde buluyorlarsa buda siyasetin çirkin yüzü olmuyormu?
Toplumda ve toplumu yöneten makamlarda adalet arayanlar belki geleceğin yöneticileri olacaklar.
Eminim ki siyasi düşünce ve iradeleri daha bir çok deformasyona uğrayacak,bu günlere gülüp geçeceklerdir.Tek isteğim burada daha 20-25 inde bulunan ve hatta okuyanların bu vatana ve millete adaletli ve hayırlı evlatlar olmasıdır.
Bundan sonra sizlere ve banlanıp banlanıp dönen clon arkadaşları görmeyen yada görmek istemeyenlere siyasette başarılar dilerim.
Bizim mekanımız bellidir.(Tabii şu sözler iğneleyici gelipte banlanmazsak)
Allah hepinizin yolunu açık etsin..

BUNUN ADI “ATATÜRK TİCARETİ”
Tuncay Özkan’ın bir başka ticarî faaliyeti de Atatürk takviminde görülüyor. Yılın beşinci ayına girilmiş olmasına rağmen Özkan sitesinde hala 2008 yılı Atatürk takvimlerinin satışını sürdürüyor. “Gelincik Paketi ve Atatürk Takvimi” satın almak isteyenler Tuncay Özkan’a 39,8 YTL vermek zorundalar.

http://www.cafesiyaset.com/haber/20080508/Tuncay-Ozkan-bu-ise-de-el-atti.php

Akıllı adam bu tuncay

işi biliyor.helal olsun . Ticaretten anlıyor

Ders : Atattürkçülük

Konu: Atatatürkçülük en kolay nasıl ranta çevirilir

Öğretmen: Tuncay Özkan ( Namı diğer Kontör güzeli)

:) ::)

Polisi belki hata belkide görevi gereği
-Atarım içeri dediği ,zaman söyledikleri için eleştirenleri biraz iğneleyince
-Banlarım ha!! deme haklarını kendilerinde buluyorlarsa buda siyasetin çirkin yüzü olmuyormu?
Toplumda ve toplumu yöneten makamlarda adalet arayanlar belki geleceğin yöneticileri olacaklar.
Eminim ki siyasi düşünce ve iradeleri daha bir çok deformasyona uğrayacak,bu günlere gülüp geçeceklerdir.Tek isteğim burada daha 20-25 inde bulunan ve hatta okuyanların bu vatana ve millete adaletli ve hayırlı evlatlar olmasıdır.
Bundan sonra sizlere ve banlanıp banlanıp dönen clon arkadaşları görmeyen yada görmek istemeyenlere siyasette başarılar dilerim.
Bizim mekanımız bellidir.(Tabii şu sözler iğneleyici gelipte banlanmazsak)
Allah hepinizin yolunu açık etsin..

banlanıp banlanıp clonla dönenlerinde alayına gıcığım zaten, umarım herkesin yardımlarıyla kökleri kurur

Geri