Bunun üstüne Porto Şarabı iyi gider

mchasso

New member
Reaction score
0
2lvcwtd.jpg

1zx6p0i.jpg
Alex yoktu, Emre yoktu, Tümer yoktu; işimiz zordu... Fenerbahçe´nin kötü bir sonuç almasından korkuluyordu. Oysa dün gece sezonun en güzel gecesini yaşadık. Belki kazanamadık, ama 90 dakika boyunca mücadele ettik, rakibe fırsat vermedik. Herkes görevini eksiksiz yaptı; Volkan kalesinde devleşti.

Arsenal, 20 Şubat 2008’deki Milan maçından beri Emirates Stadı’nda ilk kez gol atamadı. Ama daha işimiz bitmedi... Avrupa’da yola devam etmek istiyorsak, 25 Kasım’da Porto’yu devirmeliyiz... O maçı da kazanırsak, sıra Dinamo Kiev’de... Dediğimiz gibi; “Yenilmeyecek takım yoktur, az inanç vardır! Şimdi inanmanın tam zamanıdır...”

Savaşan kazanır
Fenerbahçe ilk maçta fark yediği Arsenal’e İngiltere’de kafa tuttu. 90 dakika boyunca koşan, pres yapan, sahada ayak basmadık yer bırakmayan Sarı-Lacivertli futbolcular, Emirates’den beraberlikle ayrılmayı başardı.

Alıntıdır

Alıntı gülmekten kopardı beni. Emre, Tümer yoktu demiş orda. Bunların Fenerbahçe'ye ne zaman yararı oldu ki onlar olmayınca ah vah çektik. Sahada ayak basmadık yer kalmadı demekten komik olmuş. Kendi yarı alanımızdan adamakıllı bir kere çıkamadık. Evet, Emirates’den beraberlikle ayrılmak büyük bir başarı ama karşımızdaki takımın bu kadar eksiğini ve gol vuruşlarındaki etkisizliklerini affetmemeliydik diye düşünüyorum. Porto'yu kesin devireceğimize inanıyorum, umarım D. Kiev maçında hüsrana uğramayız.

herşey olabilir en büyük fenerbahçem

hemde süper gider dai
porto yu burda yenersek uefa garanti gibi...

Hadi bakaLım inş uefa'ya geLirsiniz ..Londra'dan 1 puanLa çıkmak güzeL

--
Bide Haberin başında Alex yoktu, Emre yoktu, Tümer yoktu; diyorya ALex tamamta emrey'Le Tümer'i tanıyamadım onLar kim ?

--
Bide Haberin başında Alex yoktu, Emre yoktu, Tümer yoktu; diyorya ALex tamamta emrey'Le Tümer'i tanıyamadım onLar kim ?

amac oLayı dramatikLeştirmek :D

Yoksa Bu habere bakarak bizi küçükmü Görmek diyeLim ...Açıklamalar bunu gösterio

yoq be dai oLurmu öLe sey
yanLıs anLadın ben basına söyLüorm
oLayı abartmakta üstLerine yoq...

--

Yok Be C.RonaLdo Yoktu - Messi Yoktu - RonaLdinho Yoktu - Kaka Yoktu AsıL =)

Eh Be Türk Basını Ne Zaman Adam OLacaksınız =)

Porto Maçı Fenerbahçe İçin Çok Zor Geçecek İnşaLLah KazanırLar...

Geri