Bunu okuduktan sonra bence uyuşturucu kullanımı biter.....

saki1saki

New member
Reaction score
0
Olay %100 gerçektir. Ben olayın başındaki Başçavuştan dinledim

Yurtdışında bir ülkede (ismi bende saklı) ilgili başçavuş biz ona Rian diycez, 20 köpeği olan bir karakolun başındaymış. yanlarında ise narkotik e ait depo ve deponun bahçesi bulunuyormuş.

bu bahçede doğal olarak yok edilen, toplatılıp yok edilmek için stoklanan materyaller mevcut. ancak tel örgüleden vs. bahçeye girmek yasak, girene direk ateş açılma ihtimali var.

neyse Rian ve ekibi yandaki göle sopa atıp köpeklerden birini iyice ıslatıyorlar, sonrada aynı sopayı yan bahçeye atıyorlar.

doğal olarak çalı çırpıya sürünerek gezen köpek üzerine materyal depoluyor. köpeği gören nöbetçiler tabiki bir şey demiyor.

köpek geri gelince tüylerini tarayarak tahsilatı toplayan Rian sonra bunları satarak nakte dönüştürüyormuş

Şimdi onu kullananları bir düşünün :biggrin

Sanki normali hijyenik ortamlarda üretiliyorda adamlar bunu okuyunca tiksinecek :)

bende benzer bişey anlatim:
asıl saf toz daha tarlalarda toplanıyor ve bunu çıplak insanlara yaptıyolar. nasılmı?
bu insanlar uzun zamandır vucuttaki kıllarını kesmemiş oluyorki tarladaki tozlar daha fazla kıla yapışsın.sonra bunlar tarlanın bi ucundan dalıyolar koşarak diğer uçtan çıkıyolar. sonra tabi aynı şekil kıllardaki tozu topluyolar.

adam daki iyi fikir ama :D:D:D

bende benzer bişey anlatim:
asıl saf toz daha tarlalarda toplanıyor ve bunu çıplak insanlara yaptıyolar. nasılmı?
bu insanlar uzun zamandır vucuttaki kıllarını kesmemiş oluyorki tarladaki tozlar daha fazla kıla yapışsın.sonra bunlar tarlanın bi ucundan dalıyolar koşarak diğer uçtan çıkıyolar. sonra tabi aynı şekil kıllardaki tozu topluyolar.

Yanlış anlama ama o dediğin tozu laboratuar'da yapıyorlar yani bu maddeler tarlalarda yetişmiyor:D tarlada yetişen haşhaş'dır onunda o şekilde toplandığını zannetmiyorum ..

Yanlış anlama ama o dediğin tozu laboratuar'da yapıyorlar yani bu maddeler tarlalarda yetişmiyor:D tarlada yetişen haşhaş'dır onunda o şekilde toplandığını zannetmiyorum ..

sana resimlerini atarım bi ara.aklımda olsun.

iğrenc o ondan o kadar kafa yapıyo demekki :))))))))))))))))))))

Geri