bunu izledikten sonra Allah'a ne kadar şükretseniz azdır

dostum... eline ve emeğine sağlık... Allah senden razı olsun.... kendi adıma hem üzüldüm, ibret aldım ve hem de bir kez daha yeterince şükretmediğimi kavradım...sağol.....

Kendimden utandım bir an ya. yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda.
Ya Rabbi sana defalarca şükürler olsun. Ne kadar şükür etsek de az sana.
kendimini onların yerine koyunca bile tüylerim diken diken oluyor. Bazen düşünüyorum Rabbim ya beni de onlardan biri olarak yaratsaydı. hiç düşündünüz mü bunu. İslamiyet'ten bir haber hepsi, can derdine düşmüşler. bu dünya zaten onlar için cehennem. ya ahiretleri nasıl olacak.
RABBİM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA. SANA ŞÜKÜRLER OLSUN. :(

kardeşim eline gönlüne sağlıkk allah razı olsıunn

Allah'a şükürler olsun ki 1. tabaktan sonra 2. tabak yiyecek yemeğim var.

unuttuğumuz bazı şeyleri hatırlattığınız için teşekkürler

paylasim harika gercekden onemli bir husus ...tesekkurler...

allahasukur de az be kardesim

Görmeden Kiymetini Anlayamiyoruz Saol...

saol be dostum emeyin boşa gitmemiş anlayabilene ne mutlu TÜRK VE MÜSLÜMAN OLANA

Allaha nekadar şükür etsek azdır ama malesef insan oglu nankör oluyor bizim yiycek yemegimiz kafamızı sokucak evimiz var ama biz daha fazlasını istiyoruz ama orda gördünüz gibi insanlar aç aç aç aç onların tek istedigi karınlarının düzenli bi şekilde doyması tek istedikleri buu onun icin biz nekadar şükretsek azdır yani bizim şükretecek şeyimiz cok

baba allah razıolsun senden emeğine sağlık :(

eywallah kardeşim eline gözüne koluna parmaklarına sağlık

güzel paylaşım kardeş sağol yalnız sahip olduklarımıza şükr mü edelim yoksa bu adaletsizliklere isyanmı edelim kararsız kaldım

güzel paylaşım teşekkür

Geri