Bunlar da benim çekimlerim.

Trakonya

New member
Reaction score
0
04/09/2011 tarihli çekimlerim.

01.jpg

02.jpg

Manzara dahilinde.

03.jpg

Biraradayken de başka güzel onlar.

04.jpg

Huysuz da olsa :p bunların yanakları sıkılır/ısırılır bol bol . =)

05.jpg

Teyzem fotoğraf sonrası kötü kötü baksada kızmadı ki .)

06.jpg

Köpekti almak istediğim ancak amca birden girince kadrajıma değişik bir kare çıkıverdi . =)

07.jpg

Buralarda yaşanır,evet.

08.jpg

Çiçek çekmek klişedir ama ayrı güzeldir.

09.jpg

Üstteki yorumum geçerli.

10.jpg

Yıkık evde hdr efekti denemesi.

11.jpg

Adalardan şöööyle bir bakış.

12.jpg

Cin gözlü kedi oldu onun adı.Evde bu fotoğrafı gören her kişi öyle dedi yani yapcak bişi yok.

13.jpg

Aşk bu mu aşk acı mı acıtır mı incitir mi? Aşk bunu bana yapmaya mecbur mu ?

14.jpg

Veee son olarak.
Türk milleti Nike ayakkabının içerisinde çiçek yetiştirendir. .P

Saygılar..

15.jpg

Benim çağırdığım martılar neden sadece sana poz verdi beni eli boş bıraktı anlamadım, ama ben bu kadar güzel çekemezdim zaten. Tekrar tekrar tebrik ederim. İlk fotoğrafa bitiyorum.

Çok kıskandım, hem de öyle böyle değil... :smile: Yaratıcı zekanın ürünü olan son resimle de güzel bir nazire yapmışsın.

Bende arşivimi açayım ufaktan buraya, devamını bekleriz. Ayrıca soyutlanmış objeler yerine, odaklı çekimler hem canlı hem de şıkır şıkır gözükmüş.

Eline sağlık çekim yaptığın yer neresi acaba çok hoş ve nezih duruyor

Mükemmel fotoğraflar hayran kaldım çekimlerine eline gözüne sağlık =)

Benim çağırdığım martılar neden sadece sana poz verdi beni eli boş bıraktı anlamadım, ama ben bu kadar güzel çekemezdim zaten. Tekrar tekrar tebrik ederim. İlk fotoğrafa bitiyorum.
Martıların biz insanlara bakış açısı önemliydi.Kimisinin elinde simit kimisinin elinde fotoğraf makinesi.Ona göre davranıyor onlar. Sen karınlarını doyuran, bense onları çektiğim kare ile ölümsüzleştiren biri idim,o açıdan böyle bir davranış sergilediler.
Bir dahakinde rolleri değişicez.=)

Çok kıskandım, hem de öyle böyle değil... :smile: Yaratıcı zekanın ürünü olan son resimle de güzel bir nazire yapmışsın.

Bende arşivimi açayım ufaktan buraya, devamını bekleriz. Ayrıca soyutlanmış objeler yerine, odaklı çekimler hem canlı hem de şıkır şıkır gözükmüş.
Kıskanılası karelere imza attığım için sevindim oldukça.
Çok teşekkür ederim,en kısa zamanda çekimlerinizi görmek isterim. =)

mükemmel ötesi.. eline sağlık ...
Teşekkür ediyorum. =)

Eline sağlık çekim yaptığın yer neresi acaba çok hoş ve nezih duruyor
Büyükada,oldukça tarihi sokaklara sahip değişik bir havası var buranın.Çok daha gezilecek yerlere sahip olmasına karşın pes düştüm ben sıcaklardan ötürü. (bahanem) Havalar hafif soğukluğunu gösterir ise,ömrümüz de yeterse gidip geri kalan kısımı tamamlayacağız umarım. :p Teşekkür ediyorum =)

Mükemmel fotoğraflar hayran kaldım çekimlerine eline gözüne sağlık =)
Bakan gözlerinize sağlık.. =)

Ne olmus bu martinin tuylerine?
Samanlikta ciftlesmis kediye donmus.:)

01.jpg

Geri