Bunları asla kadınlara söylemeyin!

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Bunları asla kadınlara söylemeyin!

Erkeklere kadınlara söylememeleri gereken şeyler hakkında tüyolar veren "Double Your Dating" adlı kitabın yazarı David DeAngelo
virgs.gif
sonradan pişman olunacak bir hata yapmamak için şu 10 adımı dikkatle takip etmek gerektiğini söylüyor..

1- Bir erkek kadına hiçbir zaman onu öpüp öpemeyeceğini sormamalı. Bu soru erkeği bir çocuk gibi gösterir ki kadınlar çocuklarla ilgilenmez

2- Asla onunla beraber çıkıp çıkamayacağını sormamalı. Kadınlar kontrolü elinde tutan erkeklerden hoşlanır. Böyle bir teklif için "Beraber bir şeyler yapalım. Telefon numaranı verebilir misin?" çok daha doğru bir soru olacaktır..

3- Erkek yaşadığı ev veya kullandığı arabayı anlatarak böbürlenirse bu kadını etkilemek için çok fazla uğraştığı anlamına gelir. Kadınlar maddi mal varlığını konuşma sırasında dile getirmeyen erkeklerden daha çok hoşlanır.

4- Kadınlar planlı erkeklerden hoşlanır. Erkek kadını aramadan önce bir plana sahip olursa böylece kadını da bunu düşünme yükünden kurtarmış olur.

5- Bu soru kadının erkeğe olan ilgisini tamamen yok eder. Erkeğin bu soruyu hiç sormadan kadının ondan hoşlandığını farzetmesi gerekir aksi halde kendine güvensiz gözükür

6- Bir
virgs.gif
bu davranış erkeğin kadının cevap yazmamasına içerlediğini gösterir. İki
virgs.gif
kadını suçluluk psikolojisine sokar ve kendini rahat hissettirmez.

7- "Bugüne kadar kaç erkek girdi hayatına?"
Bu soru onun kendine güvensizliğini gösterir.

8- Bir erkek yeni tanıştığı bir kadına gelecekte onunla buluşabileceğine dair ipucu verecek sözler söylememelidir. Kadınlar birlikte olacakları erkeği bir zafer olarak görmek isterler
virgs.gif
eğer en baştan kazandıklarını hissederseler ilgilerini yitirirler..

9- Bir erkek bir kadınla telefonda konuşurken konuşmayı asla bir 'gelecek' vurgusuyla bitirmemelidir. Daha önce söylendiği gibi bu durum ilişkinin doğal gidişatını öldürür hem de erkeğin tekrar arayabilmek için elinde bir bahanesi kalmaz..

10- Bir erkek bir kadının erkek arkadaşları hakkında kötü konuşmamalıdır. Özellikle onlarla tanışmadıysa ya da çok yakından tanımıyorsa bu tavır onun kendine güvensizliğine yorulacaktır.

İlginç doğruluk payı çok yüksek

Bence de birçoğu doğru. Seni öpebilirmiyim diye soran bir erkek + durmadan arabası , evı vs hakkında konuşan bir erkek , gösteriş budalası bir erkek daima bana itici gelir...Çocuk gibi yeni aldıgı herhangı bırseyı cep telefonu yada herhangı bır makınayı vs yı durmadan sağda solda anlatan insanın gözüne gözüne sokan adamlar oldukça itici bence.

Bence de birçoğu doğru. Seni öpebilirmiyim diye soran bir erkek + durmadan arabası , evı vs hakkında konuşan bir erkek , gösteriş budalası bir erkek daima bana itici gelir...Çocuk gibi yeni aldıgı herhangı bırseyı cep telefonu yada herhangı bır makınayı vs yı durmadan sağda solda anlatan insanın gözüne gözüne sokan adamlar oldukça itici bence.

Kadınlar içinde bunlar geçerli +rep

Hepsi Olmasa Da Bazıları Aklımısda Bulunsun ...
Pekala Ne Söyleyelim O Zaman Bu Konuda Önerileriniz Nelerdir :)

Valla ne çok sessız olun bence nede geveze : D Ne dıyecegınızı bılmem ama ne demiyecegınız bellı ona göre davranın :)) =)Çok sessız de olmayın...Sessizlerden korkulur neme lazım....Ne demısler suyun yavaş akanından korkacaksın ..... Çok sessiz insan sinsi insandır genelde...

Öğreneceğimiz Ne Çok Şeyler Var =)
Bazıları Tesbit-ül Dehşet Yavvvv :durdurun

başka bir arzunuz! :p

Sevgiyi de kurallarla taş duvarlar arasına mahküm etti ya bu dünya,ne demeli bilmem ki!
Önce armayacaksın,yavaş akacaksın,ilk sen aramayacaksın gibi saçmasapan gereksiz anlamsız kurallar yığını.

Sevgiyi arayanlara ilk elli öpücük (First 50 dates) filmini öneririm.
Adamın kısa süreli hafıza kaybı yaşayan kızı hergün tavlaması,işte sevgi bu.
Hatta çocuklar olduktan sonra bile.

Mantıklı..erkek oldugum halde ben bile tiksindim:)

Sevgiyi de kurallarla taş duvarlar arasına mahküm etti ya bu dünya,ne demeli bilmem ki!
Önce armayacaksın,yavaş akacaksın,ilk sen aramayacaksın gibi saçmasapan gereksiz anlamsız kurallar yığını.

longcoming katılıyorum sana kardeşim ..:sleep:

tamamıyla katılıyorum =)) :clap:clap:clap

Yerinde tespitler.

Bir erkek yeni tanıştığı bir kadına gelecekte onunla buluşabileceğine dair ipucu verecek sözler söylememelidir. Kadınlar birlikte olacakları erkeği bir zafer olarak görmek isterler eğer en baştan kazandıklarını hissederseler ilgilerini yitirirler..

ayık olun gencler işin sırrı bu işte ; ))

bildiğin hepsi doğru arkadaş ya bu kadarda olmaz 8 numaralı hatayı bir keresinde ben yapmıştım :)

Çok eskiden kalma bilgiler bunlar devir çok değişti.
Ben bir bayan olarak birkacını okudum ve sadece güldüm.
Kişiye göre değişen şeyler çoğu.
Tabi bazıları hala geçerliliğini koruyor.

Ben sevgilime burdan sesleniyorum.
Bir silahınız varsa asla söylemeyin eline geçirirse ilk yapacagı şey sizi öldürmek olur.
(evde silah istemediğimi ne güzel anlattım ama) :)

Herşeyin hayırlısını istemek gerek ...
Birden İbrahim Tatlısesin Söylim Mi şarkısını söyleyesim geldi yavvv :)

kimseye gereğinden fazla değer vermiceksin aşırı bağlanmayacaksın bence

Geri