buluşsak mı mesela(ankara)

katakulli

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar klasik bi geyik haline döndü olay. Hep buluşalım diyoruz hiç sonuca ulaşılamıyor. Bne Ankara da ikamet ediyorum ve Ankaradaki bütün hackhellcileri bir arada görmek istiyorum.
Artık bir şeyler yapıp, gün ve tarih belirtip buluşalım derim. ANKARA da bulunan herkese sesleniyorum : NE DERSİNİZ MİLLET.
Eğer istek olursa gün ve mekan belirleriz.

ist. olsa olurdu ...

biraz zor kardesim dersler falan basladı ankaralı namıgın bir sozu var bilirsin SENEYE

Böyle şeyler ancak yaz tatilinde olur herkesin genelde tatilini yaptığı zamanlarda yani. Sonuçta düzgün bi organizasyon olduğu sürece yer önemli olmaz bence ha ankara ha istanbul...

walla düşünün taşının arkadaşlar ben şimdi çıkacam netten. Gelince istek olursa gereken organizasyonu yaparım

aslında iyi bir düşünce ama aynı şehirde olanlar buluşur ancak yoksa hep düşünce olarak kalır :D

Arkadaşim Ben Keçiörende Oturuyom Her Türlü Varim

ahmetcan' Alıntı:
Böyle şeyler ancak yaz tatilinde olur herkesin genelde tatilini yaptığı zamanlarda yani. Sonuçta düzgün bi organizasyon olduğu sürece yer önemli olmaz bence ha ankara ha istanbul...

Yaz okullarına kalmaktan imanım gevredi.Kışın olsun :)

Arkadasim Ben De Seyranbağlarinda Oturuyorum Sadece Zamani Ve Yeri Sole

Nightstalker' Alıntı:
Arkadasim Ben De Seyranbağlarinda Oturuyorum Sadece Zamani Ve Yeri Sole

seyran baglarında bisim danscı arkadaşlar var belki tanırsın gormusundur

beyler ank buluşma olursa biz de ank haberim olsun gelemesem bile ok

Arkadaşlar Ben Istanbul Için Bişeyler Düzenleye Bilirim Eğer Ilgi Olursa Belli Bi Gün Okuyanlarida Etkilemicek şekilde Buluşalim Derim Ama Bence Bi Sinir Koyalim Yani Formada Taninanlar Olsun Derim Ben???
Pm Ya Msn Den Görüşebiliriz:)

bende ankaradayım..
yeri ve zamanı pm den atarsanız gelmeye çalışırım...
malum dersane, okul, iş, kız derken oooo :D

abi bunu kim üstlenecek Nightstalker olm sen ayarla ismini vermiyim :D ya da konuyu katakulli açmış o ayarlasın biri ayarlasın hackhellciler olarak buluşalım

Geri