Bulabilene 50 Euro ödül

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

antision

New member
Reaction score
0
arkadaslar,

Bir zaman önce itin teki her nasil yapmissa,pc den msn sifrelerini calmis..

ve bu serefsiz msn listesinde ne kadar hanim arkadasim varsa edepe,adaba aykiri davranislarda bulunmus...

Bana bu serefsizin acik adresini bulabilicek birisi var ise burda,

kendisine lazim olan bütün bilgileri verecegim,hatta bilgisayri uzaktan yaodima acarak benim pc de islem yapmasina bile izin vericem.

bana eger o itin adresini bulmayi basarir ise,ve bunu ben teyit edersem,

Iman ettigim Allahu Teala nin ismi,sani ve yüceligi üzerine yemin ederimki,verecegi Banka hesabina 50 euro gönderecegim.

bu mesele benim icin baska bir mesele,yardimlarinizi bekliyorum

valla bilseydim kesin sölerdim.zaten krizdeyim.sen de biraz ipucu ver kardeş.hiç bi şey vermemişsin nasıl bulayım

ilk mesajını bu tarz konular için açan kişiler pek güven uyandırmaz genelde bende ama samimi olduğunu inandım arkadaşım ben açıkçası
ah keşke elimden bişey gelse ama anlamıyorum malesef bu tarz işlerle yine de site de bu işlerde anlıyan pek çok arkadaş var umarım derdini çözersin

Savcılığa başvur, artık böyle şeyler suç kapsamına giriyor, 50 euro ile de bi fakiri sevindir:hhmanD

savcılıga basvurmanı tavsıye ederım

yok hocam yasal olan bir merci yi bulastirmak istemiyorum,o iti benim bizzat kendim yakalamam lazim ki,hesabini ben sorayim..

Emre, xxxxxxxxx beni msn e eklersen sana istedigin bilgiyi veririm

Merhaba, burası bir hukuk devleti olduğuna göre cezayı da mahkemeler verebilir. Burada illegal yollardan birinin bilgilerine ulaşma yada hacking yöntemleri ile bir takım kişilere zarar verme konusunda alış veriş yasaktır.

Forumda yeni olduğunuzdan dolayı bu konuyu açtığınızı varsayarak kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri