BUKADARDA HAKSIZLIK OLMAZ... [''gokhanylmz'' nick li üyeligimi geri istiyorum]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhanyilm

Banned
Reaction score
0
yavv gecen pazar gece si hackhel upload area/oyunlar bölümünde shark adlı üyr ile bi tartısma oldu.. adamdann oyunn hakkında bilgi istedim.. o bana sonu tehdit e kadar varann hakarett dolu sözler sarf ettii.. ve enn sonunda ban alicagımı biliyodum ve aldım.. baktıgımda 02/15/2007 tarihine kadar ban lı oldugumu gördümm. AMA BUGUN BAKTIGIMDA İSE BAN CEZASII 02/12/2009 A CIKMIS.. YAVV BENN HİCBİRSEYY YAPMADIM CEZAYI HAKETMEDİMM DEMİYORUMM.. HAKETTİM BAN CEZASINI AMA O SHARK İSİMLİ ÜYÜNİNN SÖYLEDİGİ SÖZLER YANINDA BENİM KİLER HİCTİİ.. MODERATÖRR OLMASIII ONA BU KADARR MI AYRICALIKK GETİRİRR.. BENN BU SİTEDE BİRCOK ÜYE GİBİ SÖMÜRÜCÜLÜK YAPMIYORUMM.. PAYLASIM YAPMAKK İCİN OKADAR EMEKK SARF EDİYORUMM.. AMA BANA UYGULANAN BU CİFTE STANDART VE HAKSIZLIKK KABUL EDİLR GİBİ DEGİL..

LÜTFENN BU HAKSIZLIGA SON VERİN VE ''gokhanylmz'' nick li ÜYELİGİMDEKİ BAN CEZASINI KALDIRINN... BENİM HİCBİR SEKİLDE HAKETMEDİGİM BU ZALİMCE YAPTIGINIZ YANLIS VE HAKSIZLIKTANN DÖNÜN... DAHA FAZLA İNSANLARIN HAKKI GASP EDİLMESİN VE BU CİFTE SITANDARTTANN ADAM KAYIRMAKTANN AYRICALIKTANN VAAZGECİN..

hak ettim diyorsun süresini soruşturuorsun !!

edit:
konuşma tarzına bakarak sınırsız banlanmanı isterdim ama yinede iyi niyetliler görüyorsun !..

o tartışma esnasında bende o bölümdeydim gokhanylmz'ın banlanmasını onun da dediği gibi hakettiğini düşünüyorum fakat bencede bu kadar uzun bi ceza olmamalı...saygılar...

ha bde mesajlarnda braz daha sakin olsan hiçbiri olmıcak bunların ya neyse=)

A S M E N' Alıntı:
hak ettim diyorsun süresini soruşturuorsun !!

edit:
konuşma tarzına bakarak sınırsız banlanmanı isterdim ama yinede iyi niyetliler görüyorsun !..

tartıstıgım üyenin konusma tarzına göre bende aynı sekilde cvp verdimm.. sence de bi cifte standart haksızlıkk kokmuyomu bu iste.. haa biraz düsün istersen...

edit:

neredeyse 2010 yılına kadar ban lamak mı iyi niyetlilik.. mantıkla bagdasır bi tarafı varmı bunun...

sınırsız banlanmak ve 2010 yılına kadar banlanmak arasında fark varmı...

gokhanyilm' Alıntı:
tartıstıgım üyenin konusma tarzına göre bende aynı sekilde cvp verdimm.. sence de bi cifte standart haksızlıkk kokmuyomu bu iste.. haa biraz düsün istersen...

düşünmeye gerek yok
ÖYLE BİR DURUM HACKHELL SINIRLARINDA OLMAZ !..

walla ben tartışma esnasın da orda deildim ama gerçekten böyle bişi warsa ban kaldırılsın derim nedeolsa haklar kayrılamaz

Moderatöre küfür etmişsin ve 2 yıl banlanmışsın bunun sharkla bi alakası yok. Herhangi modda olabilirdi. Normal şartlarda 2 yıl olmazdı tabi mesajlarındaki tavır da sanırım etkili oldu 2 yıl süre ceza alman için

Hem küfür edip hem haklıymış gibi bi tavır alıyorsun

Bir de aynı şekilde cevap verdim diyorsun dostum sana küfür edilmedi orada

Arkadaşım, burda herşey kurallara göre işlemek zorunda, yoksa 200 bin kişiyi zaptetmek kolay bişey mi sanıyosun, sana bi ceza verildiyse bunu değiştiremezler. Değiştirirlerse verdikleri cezanın ne manası olur ki ? O zaman onlar bıraksınlar, biz yapalım bu işi. Boşa nefes tüketme bence.

geregı mutlaka yapılacaktır arkadaslar tartısmanıza hıc gerek yok...bıde burdan ban yemeyın..

aslında konuyu bilmeyenler yorum yapmasa daha iyi olur.

Şimdi bakdım banlanan ikullanıcı adının mesajlarına sanırım silmişler. o yüzden mesajları görmeden yorum yapamıyorum.

Neyse birazdan aydınlatırlar seni cokda canını sıkma :)

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Moderatöre küfür etmişsin ve 2 yıl banlanmışsın bunun sharkla bi alakası yok. Herhangi modda olabilirdi. Normal şartlarda 2 yıl olmazdı tabi mesajlarındaki tavır da sanırım etkili oldu 2 yıl süre ceza alman için

Hem küfür edip hem haklıymış gibi bi tavır alıyorsun

Bir de aynı şekilde cevap verdim diyorsun dostum sana küfür edilmedi orada

bunu kesinlikle kabull edemem.. kesşnlikle ve kesinlikle ''gokhanylmz'' nick li üyleiktenn hicbirr mod a küfür edilmemistir.. sadece tartısmaya girdim... kayıtlara bakıp burada yayınlayınn bunları... daha fazla dallanıp budaklanmasınn bu iss.. ''gokhanylmz'' nick li üyelikle yapılan kayıtlar kullanıcıların önüne sunulsunn ve onlar yorum yapsınn onalrr söylesinn kimin haklı kimin haksızz oldugunu hicte haketmedigim bi ceza bu üstüne basa basa söylüyorumm.. birazz olsunn insaff plzz... bu forumda bende ufakda olsa paylasım yapmaya calısıyorumm sizcede hakmı bu 2010 luk ban..

Sen ve shark arasında silinen mesajları buraya koyuyorum. Çifte standartmı diye herkes görmesi için.

react0r un hoşgörü gösterek 2 yıl verdiği cezayı da sınırsıza çevireceğim.

ilk mesajdan başlayalım

gokhanylmz' Alıntı:
YAVV BU OYUNN KESİN CALISIOMUU.. DENENDİMİi.. FORMAT NEDİRR RİP Mİ İSO MU.. BU OYUN PRİNCE SERİSİNİN KACINCI VERSİYONU.. EN SON VERSİYONMU.. CIKIS TARİHİ NEDİR.. BİDE SU OYUNUN AYRINTILI KURLUM VE CALISTIRILMASIINI ANLATISANIZZ.. SEVİNİRİM..

SAYGILAR...

Thorpedo' Alıntı:
yawas abi korktum walla:) sorularada shark yardm eder heralde=))

SĦARK' Alıntı:
He Yaw Çalışmayan Oyunu Upload Edip Koydum Buraya :vur:

gokhanylmz' Alıntı:
yavv isinizz sorulann sorulara tınn yapıp komiklik yapmaya calısmakk yoksa.. harbidenn yardım etmekmii...

calısmayann oyunu koymussun tabii dostum buraya... öncekii verdigin prince versiyounua bi bak bakalım.. bende dahil.. kac kisi calısmıyoo diye bas bas bagırıyoo.. foruma yazarak yardım istedikk pm de attıkk.. ama cvp dahi gelmedii.. bi kacc kisi launch game ikonun yanıdgını görmüsss.. pekii oyuna girebilmissmii.. oyunu oynayabilmismii muamma... bidee insanlarıı aşagılarcasına ''oyun calısıo arkadaslar SİZ YAPAMİYORSUNUZ'' diyosunn..

HERKESS BİRBİRİNE SAYGILI OLSUN SEVİYE DÜSMESİN.. BİZDE BSYLER YAPALIM DİE CABALIYOS SU FORUMDA...

SAYGILAR...

SĦARK' Alıntı:
Oki Oyun Yüklemeyi Bilmiyorsun Oyunda İndirmiyeceksin Başkalarınıda Suçlamayacaksın O Linklerden 100 Kere İndiririm 100 Nüde Kurarım Burda Rezil Olursun Şimdi Benim İşimi Bana Öğretme

gokhanylmz' Alıntı:
SENN PM DENN ATSANA BANA MSN ADRESİNİİ ONLİNE im SU AN.. COKK ACİLL... GÖRELİMM KİMM KLAVYE DELİKANLISI...

Burda flood var yani mesaj atladım sanılmasın..

gokhanylmz' Alıntı:
olum bak kapa ceneni aksam aksam gıcık gıcıkk konusup adamın asabını bozma burdaa.. ne kadar ciddi oldugumu ögrennmek istiyosann at msn ni pm den de gör bak benn rezilmi ediyorumm yoksa rezil oldugunu göremicek halde mi bırakıyorum...

Thorpedo' Alıntı:
gokhanylmz kardesim bence konuşmalarında biraz seviyeli ol shark'ın bugüne kadar upload ettiği ve benim indmiş oldugum hiç bi oynda sorun yasamadm .. bu oyunuda her ne kadar nası yaptıgımı anlamasamda=) kurdum we çatır çatır açıldı..o yuzden biraz daha sakin olalım...

gokhanylmz' Alıntı:
yavv birader benn senin oyunların calısmıyo gibi bi söz sarf etmedimm.. önceki verdigi prinse versiyonunu indirdimm.. forumda söyledigi yöntemlerii de defalarca denedimm.. yine calısmadıı.. ve sadece ben diil aynı sorunu büyük cogunluk yasadı.. benn adamdann oyun hakkında bilgi isteddim dogru düzgün o bana tamm manasıyla bi artistlik le cvp verdi... su hale baksana konu kavga yerine döndü basbaya... aksam aksamm bi oyun oynayip kafa dagıtalım derkenn şu kadar bi sebep yüzündenn moralini bozuyolar insanın...

Thorpedo' Alıntı:
walla dostum neyse aksam aksam kırmayalım birbirmizi dimi;) bn kurdm ama şans eseri oldu braz sanki ondan anlatması zor bnm için=))ama oyun okuduğum kadarıyla son çıkan sürüm değil onu belrteyim yinede 06.12.2004 de çıkmış ...

SĦARK' Alıntı:
Gereksiz Mesajlar Silindi Ayrıca Thorpedo Kardeşimin Açıklaması Yetiyor Demekki Sorunu Başkalarında Aramıyacaksın Önce Dönüp Kendine Bakıcaksın Rahatsız Olduğum Yerde Rahatsızlık Çıkarırım Ayrıca Senile Muhatap Olacak Diğilim Konu İle İlgisiz Mesajlar Silinecektir

gokhanylmz' Alıntı:
ULAN SU KADAR Bİ ADAMLIGIN VARSA BANA MSN İNİ ATARSIN.. SENİNN CANIN COK SIKLIDII ANLASILANN.. EGELNDİRELİM Bİ SENİİ.. BAKALIM KİM KİMİN RAHATSIZLIGINI GİDERİYO.. ARTIKK BURAYA YAZA YAA SIKILDIM.. ATMASANDA ELBET BİRİNDEN BULCAMM MSN Nİ.. RAHAT OL.. PC ARKASINA SIGINIPP ORTAYA YAZI YAZMAYLA OLMUYO BU İSELR.. OKEE... GÖRÜSÜCES ELBET...

SĦARK' Alıntı:
İyi Tamam Bulunca Eklersin Oyunla İlgili Bişey Demiyeceksende Mesaj Yazmayı Bitir Burası Kavga Platformu Diğil Benim Mekan Belli İzmir - Çeşme

Bu da banlandıktan sonra geldiğin nickinle yazdığın mesaj

portugal17' Alıntı:
Konuyla İlgİlİ Dİger Mesajlari Da Sİlsene Anasini Sİktİmİn Olglu... Orospunun Firlattigi.. Sen Rahat Oll Elbet Bulundugun Delİkten Cikarip Cogaltmasini Bİlİyorum Senİ Ben...

Hala sana küfür etmemiş konuda =)

Senin gibi bir insana yazıklar olsun. Sınırsız banlandın. Konu kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri