[BuGRa] '' Hıncal Uluç Bu İşi Biliyor ... ''

yi6it

New member
Reaction score
0
Dün Sanırım NTV de 90 dakika Diye bir spor programı vardı...

Neyse Hıncal Abimiz Takımlar hakkında yorumlar filan yaptı ...

Çok iyi izledik izledik ...

Pozisyonları değerlendirdikten sonra çok güzel bir konuşma yaptı hoşuma gitti...

Hıncal Uluç '' Bu Lig Nereye Gidiyor ? ? ? ... Ligde sanki puan fikstürü belli ve hakemler buna göre hareket ediyor... Trabzonspora çok yazık oldu ... Bence hakemler bilerek Trabzonun şampiyonluğunu elinden aldılar.. Ama Çok Üzüldüm... ''

[BuGRa] '' Gerçekten ßende Çok Üzüldüm ... Adam Ofsaydtan Gol Atıyor ve Hakem Düdük Bile Çalmıyor .. ''

Hıncal Uluç '' Artık sonuçlarda belli oldu .. Üç Büyük Takımlardan birini şampiyon yapmaları bekleniyor ... Yazık oluyor Türkiye Ligine ... ßence İlk Yarının sonunda hakemler toplanmalı ve karar almalı ... ßöyle giderse İstifa yolu gözüküyor yönetime.. Hakemlerde artık işini biliyor ... 1 Buçuk saat maça çıkıyorlar .. 1 Ayın maaşını bir haftada alıyorlar... Onlar için kolay ama taraftar ne demeli ... Onlarında tepkisi yavaş yavaş büyüyor .. Ve Bu Tepki Gittikçe Büyüyecek .. İçinden Çıkılamayacak Bir Ortam Olacak ... ''

[BuGRa] '' Valla Adama Harfiyen Katılıyorum ...''

Konuyu anladımda,ismini heryere cola markası gıbı yapıstırmanı cozemedım :S

Haberi kendim izledim yorumda yaptım vede yorum yaptık diye neyse :)

Anlayan anladı

Kolay gelsin..

Bir TrabzonSpor taraftarı olarak diyebileceğim tek şey.."Katlanılan bunca fedakalrlığa ve verilen bunca emeğe yazık.."

Geri