Bugün seçim olsa ne olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALIEN_07

Türk Genci
Reaction score
0
57129.jpg

Yeni Şafak yeni bir seçim anketine yer verdi. İşte bugün seçim olsa ne olurun cevabı... 14 Şubat 2007 10:48

Hükümete yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak bir seçim anketine yer verdi. İşte bugün seçim olsa ne olurun cevabı:

Türkiye kamuoyunun 2007 yılına yönelik beklenti, tercih ve beğenilerini araştıran KMG Araştırma Şirketi'nin anketine göre, AK Parti genel seçimlerde yüzde 33.1 oy alarak birinci parti olacak.

72174.jpg

CEO'luğunu Vural Çakır'ın yürüttüğü KMG'nin 2007 Türkiye Araştırması, 26 il merkezi ve bu illere bağlı yarı kent yarı kırsal alanlarda, 18 yaş üstü 1091 kişiyle görüşülerek yapıldı. Veri toplamada bilgisayar destekli telefon anketi (CATİ) sistemini de kullanan KMG, bu sistem telefon görüşmelerinin kaydına olanak verdiği için anket güvenliğinin yüzde yüz olduğunu belirtti.

Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı

Araştırmada “Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmalı mı” sorusuna yüzde 49 evet cevabı verilirken, yüzde 44 hayır diyor. Ancak yalnızca “Yeni Cumhurbaşkanı” konusunda görüşü alınan kişilerden yüzde 36'sı cumhurbaşkanının herhangi bir parti mensubu olmasını istemiyor. Bu kategoride cevap verenlerin yüzde 27'si ise doğrudan “Recep Tayyip Erdoğan” diyor.

Dostum Kaynağın Linkini Verirsen Çok İyi Olur.

Bence de yeni seçimlerde bir sürpriz olmayacaktır, koalisyon da olmayacaktır büyük ihtimalle, ancak muhalefetin ne olacağında kararsızım, CHP kan kaybedebilir diye düşünüyorum; fakat onun yerine de daha kuvvetli bir muhalif güç henüz oluşmadı kanımca..

bence yeni şafak ankete yer vermedide propaganda yapmalara yer verdi

merak ediyorum kimlere sordular

şahsen bana boyle bir soru yöneltilmedi

Bence bu kampanyanın Yeni Şafak'ın desteğine bile ihtiyacı yok, gün gibi âyân seçimlerin neticesi...

Belli kayıplar her kesimde olacaktır elbette ancak AKP 60. iktidarı da tek başına kuracak potansiyelini hala koruyor...

Askeri Darbe harici, şuan AKP yi bu galibiyetten alıkoyabilecek bir siyasi oluşum yok karşısında henüz...

Siyasi Tartışmaya Açık Konu.... Kilitli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri