Bugün Rüyanda Ne Gördün?

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Bugün Rüyanda Ne Gördün?
Buyrun bakalim..

Özel istek üzerine acilan bu oyuna, tabircilerinde yazmasi rica olunur =))​

bi disco gordum orada kopuyordum deliler gibi

pardon ya ruya gibi oldugundan karıstırdım gercek bu gercek:):)

Petek Dincoz'u gören arkadasım senin rüyanı söyle yorumlayabilirm ;

Rüyanıza göre, yüksek bir makama geçmek için sarf edilen gayrete; borçlanmaya; üzüntü ve kedere; tanıdık bir kadınla evlenmek, o kadının kocasından menfaat elde etmeye, tanımadığı bir kadınla evlenmek ev değiştirmeye, maksaddının hasıl olmasına ya da vefat etmeye, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, Hasta birinin evlendiğini görmesi vefat etmesine, Kendine nikah düşmeyen biriyle evlenmek ve aile fertlerinin başına geçmeye delalet eder...

:) :) :) :)

Eger petek'i ... yapıyorum diyosan;

Bir kimseyle seviştiğini görmek ilahi rahmet ve hoşnutluğa, hesapsız olarak esenlik yurdunu hak etmeye; hidayet bulmasına; meşru olmayan her çeşit sevişme sonu ihanetle bitecek olan ortaklığa ya da velisiz ( ailesinin izni olmaksızın) evlenmeye delalet eder. ( Daha geniş tabir için Kaynaklarda bakınız; Cinsi Münasebet.)
:) :) :)

hehe bn sibel kekilli ile birliikeydim o ağzına aldı.bana önce çook büük olduunu söledi sonra ddimki:sn başla çok gelirsebırakırsın.sonra tamam dedi.başladı emmeye.yedi yaladı yuttu kızcağız 1 litrelik coca colayı yav..

deecay' Alıntı:
Eger petek'i ... yapıyorum diyosan;

Bir kimseyle seviştiğini görmek ilahi rahmet ve hoşnutluğa, hesapsız olarak esenlik yurdunu hak etmeye; hidayet bulmasına; meşru olmayan her çeşit sevişme sonu ihanetle bitecek olan ortaklığa ya da velisiz ( ailesinin izni olmaksızın) evlenmeye delalet eder. ( Daha geniş tabir için Kaynaklarda bakınız; Cinsi Münasebet.)
TEŞEKÜR ETTİM DSOTUM :) :) :)

baba ben gene askerdeymişim yaa nolcak:)

rüyamda aşık oluyorum her ruyada farklı bı kız 1 haftadır bu tur ruyaları goruyorum bi anlamı varmı dır kızların yuzunu nedense goremıyorum

oNuR! Senin yine asker olman :D ;

Daha once asker olmus bir kimsenin yeniden asker old. görmek yalan habare, bir şehre yada yerleşim alanına askerlerin girmesi yağmur ve berekete, Başıbozuk asker, çapulcu ve ayaktakımı kimselere delalet eder..

Walla rüya görmeyeli baya oldu.. :)

geçen gün rüyamda köpek gördüm kolumu ısırıodu,
ertsi gün arkm kolunu ısırdı bi tane köpek :eek: ben kaldım taib öle

oNuR!' Alıntı:
baba ben gene askerdeymişim yaa nolcak:)
baba ya sende bi askerden kurtulamadın yawff...:) neese deecay kankasıı ben rüyamda öss yi super geçmiş bole tatılde yanımda kızlar falan hea sen sole bakalım sen gordun ruyanda hea :eek:

LaZiSH' Alıntı:
geçen gün rüyamda köpek gördüm kolumu ısırıodu,
ertsi gün arkm kolunu ısırdı bi tane köpek :eek: ben kaldım taib öle

Baktm snn icn, Köpek ısırması şirret ve aşırı tamahkar insana yahut tırmalayamı düşmandan görülecek zarara yahut hastalanmaya, ahmak bir kimsenin yapacağı dedikoduya...die anatıo :D :)

artıq herkes rüya görmeye başlar... *-)

Geri