Bugün Hayatınızın Son Günü Olsaydı…

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Bakın şöyle bir yakın çevrenize, sonra da kendinize. Ne kadar çok kişi yaptığı işten mutsuz. Ne kadar çok kişi şikayetçi…

Kendimizden çok sanki başkalarının hayatını yaşıyoruz. Onların düşüncelerine göre şekillendirdiğimiz hayat denen elimizdeki en değerli varlığımız da eriyip gidiyor kendi elimizden.

Ölüm ise bizi bu derin uykudan uyandıran belki de en sert tokat.

Sevdiğimiz bir yakınımızın cenazesinde yanımızdakilerden duymaz mıyız hep, hatta bazen de söyleyen biz olmaz mıyız “değer mi bunca strese, üzüntüye… Artık daha az izin vereceğim başkalarının beni üzmesine, dert etmeyeceğim hiçbir şeyi… Mutlu olduğum insanlarla daha fazla vakit geçireceğim, keyif aldığım işlere daha fazla odaklanacağım. Yarın ben de bu tabutun içinde olabilirim.”

Bir uyanış adeta. Ne yazık ki günün koşturmacasına girene kadar süren, kısacık ömürlü bir tokat… Oysa hayatımızın akışını değiştirecek radikal kararlar vermek için kocaman bir fırsat olabilir bu tokat.

Peki bugün sizin hayatınızın son günü olsaydı, bugün (normalde) yapacağınız şeyleri yapmak ister miydiniz?

Yılmadan arayıp bulacağına inandığınız işiniz veya tutkunuz için kalbiniz ve sezgileriniz ne diyor?

ayıptır sölemesi 2 aydır açılamadığım bir kız vardı gider bağıra çağıra söylerdim...Yapardım Ya :) aiLemLe tartıştığım için bazı konuLarda özür diLerdim.Hep isteyipte eLime alamadığım bir eLektro gitar alırdım...Daha çok şey yapardımda bir gün içinde ama iLk oLarak bunLar geLdi

''Ölüm ise bizi bu derin uykudan uyandıran belki de en sert tokat.'' bu söze bayıldım

dostum kitaplardan alıntı sözler bunlar yapmayın kendiniz gibi olun biraz bu laflar etkilemesin sizi

bugun hayatımın sonu günü olsaydı yarını düşünürdüm... kim gelirdi cenazeme acaba deger verdiklerim gercek degerleriyle olacaklar mı mesela son törenimde..
ve sonra... öğrencilerimii ben olmadan ne yapacaklarını .. ailemi ..

ayıptır sölemesi 2 aydır açılamadığım bir kız vardı gider bağıra çağıra söylerdim...Yapardım Ya :) aiLemLe tartıştığım için bazı konuLarda özür diLerdim.Hep isteyipte eLime alamadığım bir eLektro gitar alırdım...Daha çok şey yapardımda bir gün içinde ama iLk oLarak bunLar geLdi

''Ölüm ise bizi bu derin uykudan uyandıran belki de en sert tokat.'' bu söze bayıldım

Ne kadar guzel Yapmak ıstedıklerını soyleyebılmek super ben mesela Bir daha dünyaya gelsem ve seçme şansım olsa ve hayatımın bugun son hunu olsa Bir filmde oynamak isterdim Ufak bir rol de olsa , Uçak uçurmak , sevdıgım kadından çocuk sahibi olmak , Bir bebeğin doğumunu izlemek , Bir karavanla tüm yaz boyunca serserilik , Kitap yazmak ,bir rock grubunun parçası veya bir film yönetmeni olmak isterdim sanırım. =) ve son gunum oLsa o' na sıkı sıkı sarılmak ısterdım .

hayatimdaki herkese onlari cok sevdigimi soylerdim,sevmediklerimede dahi.kimseyle kus gitmek istemem.anneme onu ne kadar sevdigimi soylerdim defalarca.yildirim nikahi ile evlenirdim.babama yaptigim tum p.clikler icin ozur diledigimi,hayati sanki oyunmu$ gibi ya$adigimi ve onlarla mutlu oldugumu soylemek isterim.onceliklerim ailem.

Ne kadar guzel Yapmak ıstedıklerını soyleyebılmek super ben mesela Bir daha dünyaya gelsem ve seçme şansım olsa ve hayatımın bugun son hunu olsa Bir filmde oynamak isterdim Ufak bir rol de olsa , Uçak uçurmak , sevdıgım kadından çocuk sahibi olmak , Bir bebeğin doğumunu izlemek , Bir karavanla tüm yaz boyunca serserilik , Kitap yazmak ,bir rock grubunun parçası veya bir film yönetmeni olmak isterdim sanırım. =) ve son gunum oLsa o' na sıkı sıkı sarılmak ısterdım .

şiir gibi oldu dai :D valla ağzına sağlık

ben çalışırken bana deger verenlere gereken degeri veremedım. çok sevdigim insanlar var etrafımda ama illede öncelik hep işimdi. belki hayatımdakı en önemlı insanı kaybettım ama en azından elimdekılerın ne kadar kıymetlı oldugunu anladım. bana deger verene deger verdıgımı gösteriyorum. hergun arkadaslarımı akrabalarımı arıyorum.iyi gunlerınde değil kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösterıyorum. sanırım hayatımdakı son günüde böyle yaşardım. ehh gerci gitmiş - gelmiş kadar oldum bir dönem :)
insanlar göçüp gittikten sonra ağlamanın anlamı yok, her zaman yanınızda olanları görmeyi öğrenin bence..
saygılar ;)

waLa napıcamı sasırırdım.
Hayatta yapmak istediğim o kdr cok sey warki.

ManU ve Galatasarayımdan rica ederim bir maç yapsınlar onları izlemek isterdim
Birde Playboy çekimlerini izlemek isterim :durdurun

en önemlı ,en gerecek,en cok özlenen,en affettiren bır kelıme(SENI SEVIYORUM)..
bugun bılsem ki son gün..
sesımı duyurmak icin sanıyorum ki tvye cıkar bunu orda herkese soylerdım..
SİZİ SEVİYORUM HEP SEVDİM.:)goz::melek

Geri