bugün dokunmayın yüreğime yastayım...

Ugly_Duck

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bugün 16 ağustos 2005.....

Bugün 17 ağustos 1999 yalova depreminin olduğu gün....

sizinle paylaşmak istedim tam 6 sene önce bugün yalovada çığlıklar yükseldiğinde ordaydım.. üç tane arkadaşımı kendi ellerimle göçük altından çıkardım... ama kurtaramadım.. bugün aklıma geldikçe anılarım ve arkadaşlarım da aklıma geliyor özlem kara... merve çalışkan... Duygu tuna... onlar için yastayım allah rahmet eylesin yerleri mekanları cennet olsun demekten başka bişi gelmez elimden ama onlar için ve diğer yaşamını yitiren insanlar için bir şiir bu onlara hitaben.... olsun istedim herkese yakınını bu depremde yitiren herkese baş sağlığı diliyorum tekrardan :(

Geçici Bu Ayrılık

Şimdi yoksun yanımda
Elbet bir gün geleceksin buraya,
Bensiz ağlama oralarda
Unutma yüreğim hep yanında

Sensizlik acıtıyor içimi,
Çok özledim sevdam seni,
Yoksun yanımda,gittin uzaklara
Unutma sevgilim oralarda beni...

Dünya gözüme boş geliyor,
İçim sıkılıyor,yüreğim daralıyor,
Sen yoksun yanımda,
Bu şehir beni boğuyor...

Senelerimi verdim sana,
Yıllar dayanmadı bu aşka,
Sakın gidip beni bırakma
Seni çok seviyorum unutma....

:( anlamı çok büyük bu şiirin benim için ve onlar için :(

yüreğine sağlık. Ve Başın sagolsun ugly.. Tümvefat edenlerin yakınlarının başı sagolsun.. yaşadığın acıyı iyi bilirim..bende 12 kasım depreminde Düzcede idim :(

arkadaslar depremde olenler ıcın herkes msn nıkının basına bı gul yapsınalr ve bu msj msn lıstesındekı herkese yollasınlar kod (f)

eline emegine gönlüne saglık ugly çok güzel bi paylaşım olmuş :(
evet o zamanlar bende Bolu daydım acısını cok iyi biliyorum korkunun telaşın can pazarının ve hala feryatları kulagımda çınlıyo herkesin :(
bu arada seninde başın sagolsun umarım bidaha böylesine büyük facialar yasamayız çünkü silinmesi cok zor oluyo gercekten :(

saol angel allah herkesin yerini mekanını cennet eylesin....

şahin msnin başına gül koymak yerine dua etmek en doğrusu bence....

edit : blody saol yorumun için allah kimseye böle bir acı yaşatmasın o çığlıklar aklıma geliyorda insanın içi acıyor düşündükçe yaşıyorum sanki o anı bir daha...

aynı acı benden yıllardır hiç gitmediki çünkü çok korkmustuk vede aylarca dısarıda yattık insanları ve halimizi görünce anladımki insanlar ne kadr aciz yani hayatımız cok basit : (

Bi depremzede olarak gerçekten duygulandım güzel ama üzücü bi yazı :(

Ugly başın sağolsun.Ölümün acısı çok farklı hiçbirşeye benzemiyor.Ne kadar atlattım dese de insan asla ve asla atlatamıyor.Allah sana ve bu acıyı hissedenlere sabır versin.Ölenlere da rahmetler olsun..

basın saolsun ALLAH bizi böyle felaketlerden acılardan uzak tutar inssallah bırdaha yasanmaz boylesı üzücü olaylar

ahmetcan aplası saol yorumun için ....

sep evet ölüm acısı hiçbirşeyin yerini tutmuyor bu farklı bir acı farklı bir duygu insan istediği kadar acı çekiyorum desin eğer ölümün acısını tatmadıysa hiç acı yaşamamış sayarım ben onu :(

hunter saol yorumun için inşallah böle bir daha felaketleri görmeyiz...

MSN'LERE GUL EKLEMEK GEREKMIYOR gullerın kaplerde yetısmesı gereklı burda gul koymusun onemlı degıl onların hatrına bı fatıha okuyorsan bı yasın okuyorsan o onemlı

HERKESE ALLAH SABIR VERSIN...

hepimizin başı sağolsun umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz.. ölümden acı bişey yok..

not:
herkes istediği gibi ansın karışmayın böyle şeylere.. öyle olmaz böyle olur demek yanlış..

evet ozzy buna bende katılıyorum herkes istediği gibi anabilir ama keskine de katılmadan edemicem yatarken en azından bir fatiha onların ruhlarının özgürlüğü için yeter de artar bile :(

Hepimizin başı saolsun arkadşlar :(:( Saygıyla Anıyorum

Güzel paylasım Emeginize SaqLIK..

Geri