Bugün Doğum Günü OLanLar =) [02.02.2008]

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
Bugün baktımda gözüme çarptı kimse kutLamamı$ arkada$Ları ben toptan kutLayayım dedim=)BeLki bazıLarı aramızda değiLLer bu topici görmeyecekLer ancak yinede açaLım biz=)
İ$te buqün doğum günü oLanLar ve girdikLeri ya$Lar...
Nice seneLer =)

naslım, kirtoli (50), makkulac55 (48), snowflake1745 (39), baguna (33), besiktaslım (31), güneycan (31), umut1329 (30), sexmen_28 (29), DaRKWhiteneSs (28), bebeto (28), the_flash (28), alish (26), abysmo (26), squelch (26), ç@ğ@t@y (26), disconnect67 (25), immortal06 (25), hmnbdyprts (25), bilal55 (23), FERMANDAR (22), sehirprensi (21), mendo68 (20), mendo (20), çakal12 (20), sindomae (20), alone_21 (20), fanatikkiz (19), ismylife (18), KroNick (18), k@r@_m@ske (17)

Arkada$Lar çok hepsine bir hediye aLamadım =) En iyisi bir hediye paketi yaptırttım..İçindekini söyLemem sürpriz =) Hepinizin hediyesi içinde =)

izle_12.jpg

ßuda pastaLarınız =) Umarım beğenirsiniz :goz:

mustafa1yesil_cilekli-pasta.jpg

Son oLarak burayı ziyaret ederek kißarLığını göstermi$ tüm hackheLL üyeLerine bir ikramım war =) TatLı yiyeLim tatLı konu$aLım =) Nede oLsa adettendir :p

KoLonya aLırmıydınız ? :)

629.jpg

ÇikoLatamız da burdan =)

78.jpg

Afiyet baL $eker oLsun =))

Hatırladıgın Icın Saol =)

Bugun dogum gunu olan arkada$ların hepsını.....

Kutlarım

Dogum gününüz HayırLara vesile Olur İnsallah..

hepsinin doğum gununu kutlarım

Bütün arkadaşların dogumgunleri kutlu olsun

HepinizE sağLıkLı ve mutLu yıLLar :goz:

kutlayan ve bizi düşünen herkese çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk teşekkür edrim :aşk:aşk:aşk:melek

bugün doğum günü olanların doğum günleri kutlu olsun.NİCE MUTLU YILLARA..

doum gününüz kutlu olsun arkadaşlar

maksat kutlamaksa bizde kutluyalım doğum gününüz kutlu oLsun..!

doğum günü olanların doğum günü kutlu olsun..

Bende ArkadaşLara HayırLı YıLLar DiLerim :)

hepınızın doum gunu kutlu olsun..

Geri