Bugün benim Doğum günüm ve işte kullandığım canavar.

tigin_alporu

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim kullandığım canavar bu işte ...

http://img313.imageshack.us/img313/7666/dsci00202zg.jpg

http://img313.imageshack.us/img313/7453/dsci00210gq.jpg

1,6 terabyte Harddiski var içindeki mp3'leri bir düşünün... :D

İşin kötü yanı sadece iş için kullanabiliyorum.Sonuç itibariyle paylaşımlarımda kullanamıyorum...

Ha bu arada doğum günümü hatırlayıp kutlayan tüm hackhell ailesine teşekkürü bir borç bilirim. (Akrabalarım ve sevgilimin bile hatırlamadığı doğum günümde sizlerden kutlama mesajları görmek çok sevindirdi beni...)

Ben de kutluyorum doğum gününü ve 1.6TB lik harddiskinle daha nice yıllara diyorum :D

doğum günün kutlu olsun ilk resimde makine biraz kirli gibi siyah lekeler var bi ara sil onlar:):)

doğum gününü kutlarım
nice yıllara ;)

nice mutlu yıllara aramıza yeni katıldın sayılır tekrar da hoşgeldin ve herdaim burda görmek dileğimle ;)

iyi makina fakat nasıl bir güç kaynağı var bu makinada o kadar fanı malzemeyi besliyo

Nice yıllara bu arada

doğum günün kutlu olsun bende 20gb harddisk var pc'm daha karışık seninkinden :D:D

chamfer' Alıntı:
nice mutlu yıllara aramıza yeni katıldın sayılır tekrar da hoşgeldin ve herdaim burda görmek dileğimle;)

:) Chamfer belki hackhell'e yeni katıldım ama beni ******dan bilen bilir.Hepinizin iyi dileklerine ayrıca teşekkür ediyorum..

ifyouwant' Alıntı:
iyi makina fakat nasıl bir güç kaynağı var bu makinada o kadar fanı malzemeyi besliyo

Nice yıllara bu arada

Asğol kardeşim. 400 wattlık bir power supply kullanıyorum.İşe yarıyor güç konusunda henüz bir problemim olmadı.İnşallah olmaz.

spysense' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun bende 20gb harddisk var pc'm daha karışık seninkinden

İşte aramızdaki fark kardeşim :p sen 20 gb harddiskle karmaşa içinde yüzüyorsun ben 1,6 tb'de düzen sürdürüyorum (yanlış anlama sakın anladım ne demek istediğini ;)

:D:D yanlış anlamam hatta gülüyom bile :D ama bana genede karışık geldi seninki benimki bile daha karışık ama sen genede helal olsun alkışlıyorum seni

iyi dogdun tipin nice mutlu senelere :)

doğum günün kutlu olsun...
işin gerçeği doğum günü başlıklarına çok sinir oluyorum ...

iyiki doğdun arkadaşım nice mutlu ve sağlıklı yaşaman dileğiyle ....

doğum günün kutlu olsun arkadaşım...yeni yaşında herşey istediğin gibi olsun;)

Geri