''Buffon ve Cech takımlarında kaldığına göre..''

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Galatasaray'ın Gnt ile yaptığı hazırlık maçının ardından açıklamalar yapan kaleci Aykut kaleci transferinin herkesi etkileyeciğini ve bu konunun artık kapandığını düşündüğünü söylerken "Cech ve Buffon takımlarında kaldığına göre bize artık kaleci gelmeyecektir" dedi.

Hocasının, kendisine güvendiğini söylediğini belirten Aykut, "Biz geçen yıl en az gol yiyen takımız. Taraftarlar sormaz mı geçen yıl en az gol yediniz ne gerek vardı diye. Artık bundan sonra bu konunun kapandığını düşünüyorum. Üst düzey kaleci Cech ve Buffon var. Onlar da kulüplerinde kaldığına göre bize artık kaleci gelmeyecek demektir. Benim için bu konu bitmiştir" dedi.

Haberbaz

2zh421k.jpg

Skibbe istiyo üst düzey kaleci hala.
bi kaç kaynakta yeni bi kalecinin ismi cıktı
hayırlısı...

Aykut'un demeçLerine bitiyorum ya,çok akıLLı konuşuyor heLaL oLsun..
Aykut iyi kaLeci ama güven vermiyor,bu beLki kendisinden beLki de önündeki defans kurgusundan.. Bu sene Meira'nın geLişiyLe işi çok daha koLayLaşacaktır.. En azından çıkıp çıkmaması konusunda onu uyaracak bi Meira var artık.. KaLeci aLınmazsa Aykut iyi performans gösterebiLir..

Aykut LigDe az goL yediK tamam..Da

HeLsinborg dan 3 tane Bordoux dan 2 tane Leverkusen den 5 tane yedik..

Yeteri Kadar tecrübeniz warmı?

KesinLikLe yabancı kaLeci alınmaLı yoksa haLimiz Duman

bencede yeni bi yabancı ve tecrübeli bi kaleci gelmeli ben orkun hastasıyım ama orkun ve aykutla avrupa olmazzzzz

Aykut, "Biz geçen yıl en az gol yiyen takımız. Taraftarlar sormaz mı geçen yıl en az gol yediniz ne gerek vardı diye. Artık bundan sonra bu konunun kapandığını düşünüyorum. Üst düzey kaleci Cech ve Buffon var. Onlar da kulüplerinde kaldığına göre bize artık kaleci gelmeyecek demektir. Benim için bu konu bitmiştir

harbiden oldukça zekice konuşmuş

GüzeL yorum yapmı$.. OnLarda GS'a geLmeyeceğine göre ßencede konu kapanmıştır.

Geri