Buda Benim Torrent İndirme hızım hemde Türkiyede İnanamayacaksınız

best01

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar resim fake filan değil

işte kanıtı
jpegh.jpg

yok ben inanmıyom diyenler varsa 2. bir kanıt daha

o2x2qbrlwjx.jpg

vuze farkını görünüz bi zahmet......

nasıl ama güzel deme bi ara 1 MB ye kadar ulaştı

valla benimkide böle işte en düşük 380 en yüksek 1.2 MB oldu en son sürat 1.5 GB 25 dk de iniyor

buda en düşük u torrent hızım

qlmocz055p0.jpg
en yüksek 640 oldu utorrent o kadar hızlı değil bence

Saolasın kardeşim de bide program falan versen :D

sanirim download bunlar :)

bende upload vereyim hemde torrent falanda deil direk upload =)

20gijxv.jpg

ya arkadaslar yapmayın bende 1 mb net varken 100 e anca cıkardı simdi 4mb internet var bende gordum 990 ı. diyecegim 1 mblik internetle bu hızın yapman İMKANSIZ anca programda hata vardır derim. ama 4 varsa amenna. ki o zaman da gayet normal olur.

bazen torrent yeniden yükleme yaparken bilgisayarda kayıtlı olan dosyayı indiriyormuş gibi gösterip sanki o kadar hız varmış gibi gösteriyor bir ara bende p2m kullanıyordum ondada oluyordu daha önce indirdiğim partı tekrar başlattığımda 800 900 kb hıza ulaşıyordu 512 lik internetle

keşke bizde de bu kadar hızlı olsa indirme hızı xD

arkadaşlar kandırmayalım birbirimizi 4 mb lık internet paketinde en yüksek hız maximum saniyede 490 kb tır bunun üzerine asla cıkılmaz aslını söyleyen yalan söylemiş olur

Ben IDM ile en fazla 120 kb/sn ile indiriyorum:eek:ut:

peki bu program nasıl kullanılıyor? yani kendisi torrent arıyor mu yoksa linki vememiz mi gerekiyor?

yanlış yere yazıyorsam özür dilerim aradım bulamadım.azureus ta port sorunum var.hangi portu açmam lazım.siz hangisini kullanıyorsunuz.portta sürekli hata veriyor.(55444 port)

dayı sen fiber optik hattan mı kullanıyorsun

Geri