Buda Benim Aracım Full Modifiyeli 307

androea

New member
Reaction score
0
öncelikle herkese selam buda benim 2002 307 aracımda modifiye adına yok yok ses sistemi , sesli navigasyon ,full bodykit, 18 inç krom jant, performans lastik , deri döşeme ,blow off,turbo,alarm, xenon far, krom angel stop,krom aksamlar (kapı koları kapı , şeritleri , cam çıtaları,yan dikiz aynaları, bagaj açma kapağı,arkastop çerçeveleri,ön far çerçeveleri ,panjur,yan sinyal çerçevesi ve su fıskıyeside krom olacak ,performans egzoz,renk değiştirme ve değişik şekilerde yanan uzaktan kumandalı neon ,renkli camlar , spor vites topuzu ve el freni ,spoiler,logo iptali, motorda ufak tefek oynamalar oldu aracın beygir gücünü yükselttim ve birkaç eksiği kaldı onlarında siperişi verildi yakında aracım tamamlanacak

270 lira = standrt dışı ışık donanımı + trafikten men
130 lira = film cam + trfikten men
62 lira = apart egzoz + trafikten men
62 lira = rüzgarlık + trafikten men
62 lira = etekler ( karlık ) + trafikten men
_+____________ _+________________

586 lira (normal şartlarda) OTOPARKA

Allah kaza bela vermesin:)
bu hali ile vize ve muayeneden geçti hergün trafiğin önünde ;)

Araban çok hoş Muğlalı.. Fazla abartıya kaçmamışsın bende pek sevmem abartıyı. Her şeyin kararı güzel=) Bu arada arabayı cok güzel modere etmişsin. Özellikle arka stoplar ve body-kit cok hos duruyor. Jantlardan bahsetmeye gerekte yok zaten.

Stoplar gerçekten çok şık ama aynı şeyi ön tampon için söyleyemiyecem. Arka taraf gerçekten şık. Allaha emanet kardeşim.

kazasız belesız kullanman dilegiyle keyifli sürüsler

Geri