semidinho-
New member
- Reaction score
- 0
Bir cinsel sorun sitesine yazılan haberleri bakın nasıl yorumlamışlar..:w00t:
-1-
iyi günler haydar bey ,ben 19 yaşındayım,sorunum penisimin kalkmaması, son bir haftadır ilişkiye giremiyorum bu yüzden ,penisim kalkmıyor ve canım hiç kadın istemiyor, önceleri her an ilişkiye hazırken şimdi o gücü bulamıyorum kendimde,ne yapacağımı bilmiyorum , tüm samimiyetimle sizden yardım istiyorum, lütfen bana yardım edin
İşte YorumLar
-2-
Burak Diyor ki:
Hocam kız arkadasımın adet görmesine 3 gn kala ilskiye girdik ve yanlıslıkla içine boşaldım bana bisey olmucağını söyledi ama ben yinede çok tedirginim lütfen yardımcı olun .
-3-
kenan Diyor ki:
hocam mrb…19 yasındayım..sevgilimle düzenli ilişkiye giriyoruz ama arkadan…bir keresınde yanlışlıkla ön tarafa denk geldi cok az kanadı cok korkuyorum acaba kızlık zarı patlamıs mıdır.ama cok az kan geldı…lütfen cevap
-4-
hüseyin Diyor ki:
selam hocam yasım 55 seker hastasıyım merak ettım cınsel organımla ılıskıye gıremıyorum acaba seker hastası oldugumdan mı kaynaklanıyor hocam sıze guvenıyorum nolur bır care bulun
Yukarıda hüseyin nickli kullanıcının Gönderdiği Soru bulunmaktadır.. Bilgili kişiler konuya yorum bırakabilir
Emeğe Saygı Lütfen
Butonunu KuLLanaLım
-1-
iyi günler haydar bey ,ben 19 yaşındayım,sorunum penisimin kalkmaması, son bir haftadır ilişkiye giremiyorum bu yüzden ,penisim kalkmıyor ve canım hiç kadın istemiyor, önceleri her an ilişkiye hazırken şimdi o gücü bulamıyorum kendimde,ne yapacağımı bilmiyorum , tüm samimiyetimle sizden yardım istiyorum, lütfen bana yardım edin
İşte YorumLar
Kod:
Haydar Diyor ki:
Gay olmuşundur.Erkeklerle ilgilenmeye bak
----------------------------------------------------
şakşuka Diyor ki:
kuş kalkmıomu lan y*** küçükken asıl asıl şimdi tbi klkmaz a** snin bn doktora git yada azdırıcı flan bşeyler kullan
expo Diyor ki:
bu yaşta kuşun kalkmıyorsa bir sorun vardır işin bitmiş senin
-2-
Burak Diyor ki:
Hocam kız arkadasımın adet görmesine 3 gn kala ilskiye girdik ve yanlıslıkla içine boşaldım bana bisey olmucağını söyledi ama ben yinede çok tedirginim lütfen yardımcı olun .
Kod:
kemal Diyor ki:
ya a** hadı gırıyon nıye ıcıne bosalıyon lan. bunun yanlıslıgımı olur olum.adam gıbı yap yapıyorsan yoksa bırak bu ıslerı
ece Diyor ki:
oğlum kızın işi bitmiş.artk çocuk ismi düşünebilirsiniz.
yazık oldu tüh tüh.artk kızın işin bittiğine göre istediğiniz zamn korkmadan yapabilirsiniz…
-3-
kenan Diyor ki:
hocam mrb…19 yasındayım..sevgilimle düzenli ilişkiye giriyoruz ama arkadan…bir keresınde yanlışlıkla ön tarafa denk geldi cok az kanadı cok korkuyorum acaba kızlık zarı patlamıs mıdır.ama cok az kan geldı…lütfen cevap
Kod:
merve Diyor ki:
boooooooooooooooom patlamıştır senin kestanen y***** alırken düşünseydin
-----------------------------------------------
-4-
hüseyin Diyor ki:
selam hocam yasım 55 seker hastasıyım merak ettım cınsel organımla ılıskıye gıremıyorum acaba seker hastası oldugumdan mı kaynaklanıyor hocam sıze guvenıyorum nolur bır care bulun
Yukarıda hüseyin nickli kullanıcının Gönderdiği Soru bulunmaktadır.. Bilgili kişiler konuya yorum bırakabilir
Kod:
aragorn Diyor ki:
ya dayı bole sorumu olur ya cinsel organınmla ilişkiye giremiorum demişin nerenle giriosun bana bi deyiver.(ahhaaha)
------------------------------------------------
xD Diyor ki:
xD gebericen hala ilişki düşünüyosun kuş ötmüodur artık şekerden diil xD
------------------------------------------------
Emeğe Saygı Lütfen