Mephisto
RBL
- Reaction score
- 0
Fenerbahçemizin Sevilla`yı eleyip memleketimize büyük bir sevinç yaşatmasından sonra başta kardeşimiz Kasımpaşa olmak üzere, bir çok kulüpten ve şahıslardan tebrik mesajları geldi. Hepsine teşekkür ederiz. Ancak artvandaley rumuzlu üyemiz en başta kime teşekkür etmemiz gerektiğini mükemmel yakalamış. En başta Ulusoy`a teşekkür etmemiz gerektiğini muhteşem açıklamış. Okuduklarınıza inanamıyosunuz ama gerçek bu. İşte artvandaley nickli arkadaşımızın "Bu tur için birine teşekkür etmeyi unuttunuz: ULUSOY!!!!" başlığıyla açtığı topic:
Şimdi herkes nasıl olacak o iş diye soracak?
Volkan´ı dinliyorum dönüş ucağında. Diyor ki:
"Önder ve Murat hocalardaydı gözüm. Bana hangi oyuncunun ne tarafa penaltı atacağını sırayla söylediler. Hepsini aklımda tutmaya çalışıyordum.. Ve onların dediklerini yapmaya çalıştım"
Bizim penaltıları hangi köşeye atacağımızı Sevilla´nın bilmesine imkan var mı?
Tabi ki yok. Çünkü bizim penaltımız yok!!!! Senelerdir bu böyle..Zavallı Sevilla dersine çalışamamış çünkü elinde döküman yok
Teşekkürler ligimizdeki Fenerbahçe düşmanları...
Şimdi herkes nasıl olacak o iş diye soracak?
Volkan´ı dinliyorum dönüş ucağında. Diyor ki:
"Önder ve Murat hocalardaydı gözüm. Bana hangi oyuncunun ne tarafa penaltı atacağını sırayla söylediler. Hepsini aklımda tutmaya çalışıyordum.. Ve onların dediklerini yapmaya çalıştım"
Bizim penaltıları hangi köşeye atacağımızı Sevilla´nın bilmesine imkan var mı?
Tabi ki yok. Çünkü bizim penaltımız yok!!!! Senelerdir bu böyle..Zavallı Sevilla dersine çalışamamış çünkü elinde döküman yok
Teşekkürler ligimizdeki Fenerbahçe düşmanları...
Antu