icemen
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, son günlerde Beşiktaş'ın iyi yönetilmediğine dair konuşmalar yapıldığını hatırlatarak; "Bunlar yanlış ve yanlı açıklamalardır. Büyüklerimiz, aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Ben bir karar verdim, bu tribünleri temizleyeceğim" diye konuştu.
KARTALCELL'in Swissotel'deki tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan başkan Demirören, öncelikle bu projenin Beşiktaş'a hayırlı olmasını ve taraftarın bu projeye sahip çıkmasını istedi. Daha sonra, son dönemde kendisine yapılan eleştirilere değinen Yıldırım Demirören, "Son zamanlarda Beşiktaş'ın yanlış yönetildiğine dair ifadeler var. Bunlar yanlış ve yanlı açıklamalardır. Büyüklerimiz, aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Ben bir karar verdim ve bu tribünleri temizleyeceğim" dedi.
KARTALCELL'in Swissotel'deki tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan başkan Demirören, öncelikle bu projenin Beşiktaş'a hayırlı olmasını ve taraftarın bu projeye sahip çıkmasını istedi. Daha sonra, son dönemde kendisine yapılan eleştirilere değinen Yıldırım Demirören, "Son zamanlarda Beşiktaş'ın yanlış yönetildiğine dair ifadeler var. Bunlar yanlış ve yanlı açıklamalardır. Büyüklerimiz, aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Ben bir karar verdim ve bu tribünleri temizleyeceğim" dedi.
kaynak:fanatik
Sen neyi nerden temizliyosun. napıcaksın bedava bilet verip karagümrüklüleri mi yerletiricen kutuya. Beşiktaş' ın kalbini sökmeye gücün yetmez senin