"Bu tribünleri temizleyeceğim"

icemen

New member
Reaction score
0
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, son günlerde Beşiktaş'ın iyi yönetilmediğine dair konuşmalar yapıldığını hatırlatarak; "Bunlar yanlış ve yanlı açıklamalardır. Büyüklerimiz, aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Ben bir karar verdim, bu tribünleri temizleyeceğim" diye konuştu.

KARTALCELL'in Swissotel'deki tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan başkan Demirören, öncelikle bu projenin Beşiktaş'a hayırlı olmasını ve taraftarın bu projeye sahip çıkmasını istedi. Daha sonra, son dönemde kendisine yapılan eleştirilere değinen Yıldırım Demirören, "Son zamanlarda Beşiktaş'ın yanlış yönetildiğine dair ifadeler var. Bunlar yanlış ve yanlı açıklamalardır. Büyüklerimiz, aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Ben bir karar verdim ve bu tribünleri temizleyeceğim" dedi.

kaynak:fanatik

Sen neyi nerden temizliyosun. napıcaksın bedava bilet verip karagümrüklüleri mi yerletiricen kutuya. Beşiktaş' ın kalbini sökmeye gücün yetmez senin

çarşıyı temizlemeye kalkacaksa anca kendini temizler.... ayrıca hadi diyelim yaptı böyle bir şey bu en çok beşiktaşa zarar verir... dünyanın haber manşeti yaptığı bir taraftar grubuyla övünmesi gerekirken temizlik işlerine girmek pek akıl karı değil....

"Tribünleri Komünist rejimle yöneteceğim" demiş resmen. Bana itaat edenler yaşayacak etmeyenler ölecek.

Sayın başkan bu trübünlere diktatörlük sökmez. O koltuğa hakeden oturur , haketmeyende paşa paşa iner, zorla güzellik olmaz, istenmiyorsunuz daha fazla rezil olmadan basın gidin... Şu saatten sonra taraftar size iyi gözle bakmaz (yalakalar hariç)

2 kupayı unutma felan diye pankart açan çarşı grubu değilmiydi?
böyle yardakçıları bulmuş temizler mi :)

onlar bedava bilet alıp içeri giren karagümrük grubu. ve olayları çıkaranlar da yine tüpçü tarafından tribüne sokulan kırmızı siyah formalı karagümrük taraftarı. bilip bilmeden konuşma.

Sen Anca kLozeti TemizLersin Cnm Tüpcüm.. :)

Senin İnadına YıLda 1 DegıL 10 Kombine aLır 9 Tanede Kendim Gibi Adamı Getirtir Yıne Karşına DıkıLırım Yıne Karşına DıkıLırım.. Bırak BöLe Boş BeLeş Konuşmayı..Çarşı'yı Kım YıLdırabıLmış Ki Sen Bitireceksin..??

temizliğe nerden başlayacağını karıştırmışsın sen..

önce seni bu kulüpten temizleyelim de bırak tribünler dağınık kalsın..biz böyle iyiyiz..

ben fenerliyim ama çarşı grubunu temizlemek(zaten zor olur da) demek beşiktaşı bitirmek demektir. Gerçekten saçmalık.

Gaziantep'ten seyircide transfer etsin.Nede olsa 2. başkanı sayılır.

senin suyun ısındı zaten tüpçü,bi de kalkmış alamayacağın şeylerin altına yatmaya çalışıyorsun.. geç bunları sayın başkan

ne biliyosun ne konuşuyosun sen ya .yardakçı falan ne demek bu.o gün tribündemiydin?neyi nerden biliyosun sen ? neyse daha fazla yazmayım

Demedi deme ibrahim

En son faiLi meçhuL bir cinayete kurban gidecek bu tüpcü. . .

Geri