- Reaction score
- 0
Polis kiligindaki kisiler ellerini kollarini sallayip, bardan kadini kaçirip tecavüz etmisti. O saniklar kendilerini savundu....
Istanbul Avcilar'da bir müzikholü polis kiliginda basip, kaçirdiklari Cansever K.'ya saatlerce tecavüz ettikleri iddiasiyla 4 arkadasi ile birlikte yargilanan Yusuf Kiliç'tan komik savunma: "Ben mert ve delikanli biriyim. Bir Anadolu çocuguna tecavüz yakismaz"
70 MILYONA REZIL OLDUM
Sanik Yusuf Kiliç olayin oldugu müzikhole daha önce birçok kez gittigini ve orada kendisinin dövüldügünü iddia ederek "Ben mert ve delikanli biriyim. Bir Anadolu çocuguna tecavüz yakismazCansever benim 10 yillik kiz arkadasimdir. Ona tecavüz edilmesine kesinlikle müsaade etmeyecegimi bilir. Kendimi öldürtürüm yine de yapmam. 70 milyona rezil oldum. Kendisi ayni zamanda komsumdur. Burada herkesin gözü önünde kendisinden özür diliyorum. Beni affetmesini istiyorum. Çikinca yine yüzyüze bakacagiz çünkü" dedi.
ARKADASIMIN KIZ ARKADASINA TECAVÜZ ETMEM
Sanik Cesim Gelturan ise "Magdure arkadasimin kiz arkadasidir. Ben arkadasimin kiz arkadasina hem de onun yaninda tecavüz etmem. ...
Devami...