Bu Takımı Bu Hale Getiren Kim ??

Beşiktaş'ın Bu Halinden Kim Sorumlu ?

• Kullanılan toplam oy
    77

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Sizce Hanqisi ?? Bıktık Artık Bıktık Lanet Olsun Çekin Gidin Artık Yıldırım Demiroren Ve Sinan Engin.....Aldıgınız Serici Felanda Göturun...Ertugurul Saglamı Eklemedım Onun 1 Gram Sucu Yok Eline Gokhan Zan Seric Gibi Adamları Vermişler O Ne Yapsın ??

Takımın kötü gidişatını tek ßir nedene ßağlamak saçma olur..

Yeter Artık ! ! !

yeter artık yeter bi kere yüzümüz gülmedi :(:(:hhuzgun

SİNANI DA AL GİT !!!​

Arkadaşlar toplu olarak mail atalım
ve yönetimi istifaya çağıralım bu başkana hep destek verdim ama artık yeter istikrar istikrar dedikçe daha da kötü oluyor bence yıldırım demirörenin hemen istifa etmesi lazım

Takımın kötü gidişatını tek ßir nedene ßağlamak saçma olur..

O Kadar Kolayki...Dön Bak 2003'e Serdar Bilgili Zamanına...Adam İşi Biliyordu Ama Sonrası Malum Sonun Başlangıcı Demiroren ve Sinan.....

arkadaşlar rolan kardeşe kulak werelim rolan kardeş ben senin yanındayım adresi wer protestoya hazırım...maça gelince ben hayatımda böle kötü bir beşiktaş görmedim lanet olsun böle takıma ağlamaktan gözlerim şişti artık yeter...gökhan zan denen ve futbolcu demeye utandığım adamı derhal takımdan atmalılar ertuğrul sağlam ı bi kenara çekip artık şu takıma çift forvet oynat gidişat ii değil demeli birileri...delgado ya holosko ya cisse ye tello ya werilen paralara yazık delgado sezon başından beri bir maçta ii oynadı diğer maçların hiçbirinde yoktu holosko zaten sezona çok kötü başladı gidişat ii değil...yönetim lütfen bu siteye girrrrr ve yazdıklarımı okuuuuuuu yeter artık yeter zarar veriyorsunuz beşiktaşa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu takımdan hiçbir şey olmaz bir kere takımda ruh yok yazıklar olsun transferi sinan engin yapıyor nasıl bir mantık bu serice ne gerkvar baskan allah bilir bu maça da gidememiştir kardeşim madem takımın başında olmucan bırak git ozamna

ya yeter lan yeni tanıdığım takımdan 4 gol yedik ya şuraya bak kaleci zaten aptal bi kere eline alamııyo topu al noldu liverpool'dan 8 yiyen adamdan ne beklersin bu maçta da 4 yedi..

demirören gitsin tüpünü satsın......

tüpçünün başkanlığı bu kadar olur

Forumun bu bölümündeki bir-iki mesajın gözüme ilişti az önce... Belli ki Beşiktaş'lı değilsin (Çok şükür!); bu yüzden Beşiktaş ile ilgili bir konuda (Özellikle böyle bir konuda) sana pek yorum yapmak düşmez. Bırak da burada neyin ne için olduğuna biz Beşiktaşlılar karar verelim. Neyse...

Bana göre Beşiktaş'ı bu hale getiren 2 kişi vardır. Başta Sinan Engin, ardından Yıldırım Demirören... Bu adamlar eğer Beşiktaş'ı söyledikleri kadar seviyorlarsa yapmaları gereken şey çok basit; ceketlerini alıp Beşiktaş'ı terketmek...

yönetim istifa:mad: adam gitmemek için takımı satın alıyo

gökhan zan neden ankette anlamadım :d sorumlu zaten belli sadece arşive bakmak lazım demirören yönetimi ne yapmış diye

Geri