Bu Sorunu Çözebilen?

catig

New member
Reaction score
0
Daha önce karşılaşmadığım bir problemi kendi laptopumda yaşıyorum şu anda. İlk açıldıktan sonra 8,5 GB boş alanım varken, laptop açık durup saatler ilerledikçe, bir şeyler yapsanız da yapmasanız da boş alan azalıyor, ve en sonunda 0 MB boş alan kaldığı için Windows kendini kapatıyor.

Ben şunları denedim: Temp ve Temporary Int. Files, Prefetch gibi klasörler şişiyor olabilir diye düşünüp, CCleaner ile her şeyi temizliyorum; sonra ZoneLabs ile cache'i boşaltıyorum. Ama 8GB 'lık yer açmıyor tabi.

Bir güvenlik paranoyağı olduğum için :) bir çok program kullanıyorum, ve acaba virüs veya benzeri bişey harddiski şişiriyor mu diye tüm taramaları FULL olarak yaptım; AdAware, Avast, SpyBot, ZoneLabs Security Suite ve Steganos Security Suite ile temizlikleri yaptım.

Sonra Hackhell'de bahsedilen Windows Optimize içindeki "RegVac","WinTools.Net","XP Lite" ve "Ultimate Defrag" ile registry ve diğer düzenlemeleri yaptım.

Hiçbir şey değişmedi desem? Hala 5-6 saat çalışan bir laptop, 8,5GB boş alanı kullanıyor ve bitiriyor...

Yardım edebilecek birileri var mı? Şimdiden çok teşekkür...

Arkadaşlar, hiç kimse bakmadı mı bu soruya? Ya da kimsenin bi fikri yok mu? 6-7 saatte bir bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum, lütfen yardım edebilecek bir varsa fikrini söylesin...

ya dostum herhalde kimsenin bir şey söylememesinin en büyük nedeni zaten her şeyi yapmış olman insanın aklına bir şey gelmiyor ki. belki de kullandığın bir programdan kaynaklanmaktadır. ne bilim.

kardeş arka planda çalışan bi programın vardır muhakkak. ve bu da bir temp dosyasına benziyor. kesin bi trojanın işidir bu. yapman gereken "ctrl + alt +del" tuşlarına basarak "uygulamalar" ve "işlemler" i sürekli kontrol ederek hangi dosyanın şiştigine bakmandır. değişik ve güncel antivirüs programlarını kullan birde. mcafee internet security 2006 veya 2007 olabilir.

Geri