bu sorunları çözecek baba yiğit varmı ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_akrep

New member
Reaction score
0
mod arkadaşlardan özür ben bunu sabit başlık altında yazdım windows sorunlar başlığı altında bir cevap yok o yüzden buraya açtım... saygılar (sorun olursa kilitlersiniz)

1.SORUN
selam herkeze kolay gelsin sorunsuz bir gün diliyorum
gelelim benim sorunuma ben web sayfasında bir adresin sohbet bölümüne girmeye kalktığımda sayfa javayı gösteriyor sonrada sayfa kendiğiliğinden kapanıyor ve şu çıkıyor
i130891_fasdf.JPG

ve ardından masaüstüne şöle bir şey geliyor açtığımda bunları yazıyor...

i130892_sdgs.JPG

bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim...

__________________________________________________ _______

2.SORUN

evet arkadaşlar diğer sorunum pcide cd yazmaya veya cdiyi pcye kopyalamaya kalktığımda pc çok kasılıyor pcnin özelliklerini yazayım bu arada windows xp pro amd athlon 3.0 512 ram 256 erkan kartı falan filan daha önce böyle birşeyle karşılaşmadım... bu işlemleri yaparken cpu kullanımı %100 lere kadar çıkıyor düşünün winaptaki müzik titriyor bu kasılmadan...film izlerkende görüntüye birşey yapmıyor ama ses yine titriyor... yani bu kasılmanın sebebi nedir windowsun bozuk dosyalarından kaynaklanan birşeymi bu konuda aydınlatacak olan varsa çok sevinirim....aşağıdada teknik verileri görüyorsunuz....saygılar kolay gelsin...

i130893_DGDG.JPG

i130894_ERYRY.JPG

1. sorun için " java " nın en son sürümünü yeniden yüklemeni öneririm.

2. cisi için kullandığın yazılımı ( nero sanırım ) yeniden yükleyip tekrar denemen.

Programları silip yeniden yüklemek çoğu kez işe yarar. Kolay gelsin.

1.sorun xp de yeniden yükle sorun gider
2.sorun ise nero yazarken bazen winampla çakışıyo resimde onu gördüm bir öyle dene birde cd rom sa cd romu degiştir cd-rw ise onu degiştir
kolay gelsin

1.sorun ıcın
Oncelikle pc de ne kadar java varsa hepsini kaldır bişe bırakma daha sonra.
http://www.java.com/en/download/windows_ie.jsp?begindownload=true
bunu yukle talımatnamesı de orada mevcut zzaten.[Bu sekılde sorununun cozulme ıhtımalı kuvvetlı]Eger olmazsa kı cok zor bır ıhtımal --> tarayıcı ayarlarını varsayılan yap.Ornegın ıe kullanıyorsan ozellıklere gelıosun tum ayarlarını tek tek varsayılan yapıyorsun.
2.Sorun İçin
Simdi bu durum yalnızca cd yazmadan dolayı mı oluyor buraya dikkat etmemiz lazım.Mesela oyun oynarken falan da kasıyor mu eger gercekten oyleyse donanım bazında bı ıslemcının fanına bak dogru calısıyor mu.Eger donanınma problemımız yoksa anlasılan senın pc de ram yeterlı gelmıyordur.Gordugum kadarıyla KasperSky Antivirüs yazılımı yuklu bana kalırsa o programı kaldır bi oyle dene mutlaka bı hızlanma olacaktır.
Şuu an gormeden ancak bu kadar bilgi verebiliyorum.İnsallah problemını cozersın dostum.İyi forumlar dilerim.

arkadaşlar bilgiler için tşk söylediklerinize ben yanıtlim 1. sorun için javayı sildim ne var neyok tekrar yükledim sitesinden aynı hata devam etti birinci sorun okadar önemsemiyorum beni istediğim sohbet yerine sokuyor ama farklı yerlere giremiyorum. gelelim 2. soruna arkadaş nero demiş kaldırdım sadece pcye cd kopyalamaya kalktım aynı kasılma devam ediyor diğer arkadaş fan demiş fanları kontrol ettim gayet sağlıklı çalışıyor hepsi.ve arkadaşımız ram demiş bu zamana kadar 512 ramle çalışıyo bir böle bir sorun yoktu ramin yetmemesine imkan yok... evet arkadaşın dediği doğru winampın cpu kullanımını görüyorsunuz %56larda winampı kapatıyorum kasperi devre dışı bırakıyorum ama sorun çözülmüyor yine makina kasılmaya devam ediyor.... arkadaş kasper demiş virüs taraması yapmaya kalktığımda makina cpu yükselsede bu kadar kasmıyor... daha önce böle birşey yoktu. nezaman cd yazmaya kalksam yada cdyi pcye kopyalamaya kalksam makina çok kasılıyor hatta winapmtaki müzik titriyor... 6 ay kullandım pcyi kasper vardı gene bu şekilde kasmıyordu daha önce böle bir durum yokken neden böle oldu anlamadım format atalıda bir ay olmadı... acaba windowsun sistem dosyalarında bir eksiklik yada bozuklukmu var benim aklıma bir o geliyor... dediğim gibi ne oluyorsa bu cdromu çalıştırdımda oluyor birde o aklıma geliyor cdrumda bir sorunmu var diye neyse başka bir fikri olan varsa yazsın yorumlar için tşk... saygılar....

Arkadaşim Tüm Progrlemlerinin çözümü Format!!! Boşuna Ugraşmaya

Başka bir programla çakşıyor olabilir veya cd yazma özelliğini bir şekilde kapatmış olabilirsin son bir ihtimal virüs vs. gibi zararlı bulaşmış olabilir tarattırdım yok böyle birşey diyeceksin ama kullandığın güvenlik programlarına fazla güvenme derim.

Birde cd writerın dirverını yeniden yükle ve firmware güncellemesi yap, anakarttanda olabilir bios güncellemesi yapabilirsin, walla benim aklıma bunlardan başka birşey gelmiyor.

Sorununu çözersen bizi bilgilendirirsen memnun oluruz.

Schranz' Alıntı:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=83611

aranızda bölüm kurallarını okuyup kale alan arkadaşlar yokmu ?

kardeş önce http://www.hackhell.com/showthread.php?t=83611&page=16 şuraya bir bak yazıldığı tarihede bak daha sonrada konunun 1.sorun başlığının hemen üzerinde şöle birşeyler yazıyor (mod arkadaşlardan özür ben bunu sabit başlık altında yazdım windows sorunlar başlığı altında bir cevap yok o yüzden buraya açtım... saygılar (sorun olursa kilitlersiniz)... farketsen böle birşey yazmazdın sanırım :mad:....kuralları göz ardı etsem kalkıpta konuyu ilk olarak Ms Windows Sorun We yardım BAshlıı.. altında yazmazdım... bir zahmet sende bunu göz ardı etme...dilediğini yapmakta özgürsün ister ban ister kilit sana kalmış...:mad: yorum yapan arkadaşlara tşk ediyorum.... saygılar herkeze sorunsuz günler kolay gelsin....

:) Bölümde.. sabit Harici qonularda yardım mesajları yasaq arqadashlar burda engin bilgilerini paylashanları Sabit bashlıqlarda görmeq isteriz..

qi sallamaq amachlı deil..

ie i qaldr.. javalarla birliqde sadece javaları deil.. önce ie i sonra javaları qur.. olmassa hata raporunu gönderirsen daha iyi yardmcı olabilrm..

dieri ise cd yasarqen vs cpu yu biras fasla qullanma meselesi qullandıın programa göre we rw e olan uyuma hatta basen wersionun system e uygunluuna göre bu tip problemler chıqarmaqda farqlı programlar yada wersionlarını nedenmelisin..

acil yada önceliqli.. sabit harici qonu yasaqtr.. uyaran arqadashlara laf atma haqqınıs bulunmadıı gby haqsıs oldugunus qonuda da qendinisi sawunrqen uslubunusa diqqat edelim pls..

ii 4umlar..

thread Closed..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri