Bu SoN KeLamıM OLsuN

-ZeYNA-

♥ŞiiR PeRi'Si♥
Reaction score
1

Küllendim
Küllendim
Küllendim yarr…!!!!
Aslında küllerime de sahip çıkamadın sen , nasıl ki sevdama inanmadın sevgili. Sevdamı eller aldı senin yokluğunda, küllerimi de yellere verdim yağmurlu akşamlarda.Yarım kalan kum saatini çevirdim başa, bakmadım ardıma.Çünkü rüzgar ne kadar hızlı eserse ağaçlar o kadar kuvvetli olur derdin ya hep ben de bakmadım geriye işte.
Yürümekten sıkıldığım anlar oldu. O zaman kuşların kanadına takıldım hayatım için onlarla giderken. Kollarım ağrıdığında kuruttuğun yapraklarımı çağırdım, aldılar beni bağırlarına. İyi hissettim kendimi,senin göğsündeydi başım sanki. Sonra yağmur, yağmur yağdı. Bende ağladım. Bir ağaç kovuğu oldu sığınağım. Aslında sendin benim kapkara fırtınalarda ki sakin limanım , yorulduğumda dermanım, her zorluğuma fermanımdın yarrr…!!!
Sen de mi yoruldun?
Hangi diyara sürüldün?
Söyle…!!!
Bir haber eyle bana ki geleyim yanına….sende ki ben, ben de ki sen olsun yine.Ne olur söyle sevgili…
Sen de mi yoruldun?
Hangi diyara sürüldün?
Hangi kuşun gagasında ki çiğ damlası ilaç yüreğinin kesiklerine. Söyle el süreyim…Hangi dağın baş çiçeği derman göz bebeğine. söyle ilahi aşkı kendime kılavuz kılayım…
Ses ver …! Nur’il Aynım ses ver…!!! Sensiz bende naçarım Ey sevgili
Yoksa sen de mi yoruldun ? Kimin yüreğine sürüldün ?
Yarrr…! Sesime ses vermedin şimdi sıra bende
SUS…!!!
Şimdi ben konuşuyorum…bak bende sustum….. bu son kelamım olsun NEFESİM....!
SENİ SEVİYORUM

by H.e

Ben ki alev alev yanmaların müptelâsı
Alevim sevdândır Yâr sevdândır !
Nasıl bir sevdasın ki nasıl bir nâr-ı ateşti ki bendeki sevdan..

Yüreğine sağlık cnm çok güzeldi.

Geri