Bu siteye dikkat

mertogul

New member
Reaction score
0
hepsiburda.com sitesinden bir dizüstü bilgisayar sipariş ettim.tam 15 günde elime ulaştı.ürünü ve sipariş hakkında yazılan yazı su: en gec 3 gün içerisinde ürünün elinizde olacagı.işin üzücü tarafı atılan maillere otomatik cevap verilmesi ve hiç bir yetkiliye ulaşamamanız.en son dayanamadım subesine telefon actım.tam 20 dakika bekletildim sonrada hattan düştüm.tedarik süreci diye bişey var burda eğer siparişiniz depolarında yoksa ki( bunu ürünü incelerken göremiyorsunuz) ve birde ithal mal ise bekleyinki gelsin. zaten şartlarını kabul edip istiyormussunuz bana öyle dediler.internetten alışveriş yaparken dikkat edin .bence en güzeli görüp dokunup beğenerek almak.

3 senedir neredeyse her hafta aLışveriş yaparım şimdiye kadar yaşadığım en büyük gecikme son siparişim oLdu..onu da yarın sabah bekLiyorum..aLış veriş yaptığınız ürün geLecek ürünLer ya da ön sipariş uyguLamasına tabi oLan ürünLerde oLmasın

bi orayı karıştırmadığın kalmıştı :)

ben defalarca alışveris yaptım o siteden.hiç bir sorunla karsılasmadım.ama senin adına üzüldüm.neyse gecmiş olsun arkadasım

bana denilen aynen su. hızlı gönderi logosu olanları 3 gün içinde kargoya teslim ediyoruz.hızlı gönderi logosu yoksa tdarik sürecinde bekler ve temin edilmeye calısırız.ve ürünlerin coğunda hızlı gönderi yok.

hizlial.com tavsiye ederim özellikle fiyatları iyi.

5+1 aldım hemen geldi.

hiç şaşırmadım doğrudur. strawberry den parfüm siparişim 10 günde geldi kapıma. çıkış adresi isveç. hepsiburada dan verdiğim ürün 8 gün sonunda elime ulaştı. stoklarda mevcut görünmesine rağmen. ellerinde bulunan ürünü bile tedarik etmek için bir hafta uğraşıyo herhalde arkadaşlar. ilk ve sondu zatn.

3 senedir neredeyse her hafta aLışveriş yaparım şimdiye kadar yaşadığım en büyük gecikme son siparişim oLdu..onu da yarın sabah bekLiyorum..aLış veriş yaptığınız ürün geLecek ürünLer ya da ön sipariş uyguLamasına tabi oLan ürünLerde oLmasın

sadece hızlı gönderide değildi o kadar. tedarik süreci en fazla 3 gün sürüyor benim dizüstünün tedarik süreci 10 günü gecti.birde en cok zoruma giden sey mesajlara otomatik mesaj ile geri dönmeleriydi.

bende benzerini yaşadım.Sanırım son zamanlar kargo sorunları var.2 hafta beklemek zorunda kaldım

evet arkadaş haklı benim 3 sene öncesine ait halen daha alacağım var adamlara ne ulaşabiliyorum nede maillere cevap yazıyorlar sadece otomatik bir cevap veriliyor hepsi o kadar

..:.. dostum sen kötü günündeymişsin neredeyse 5 yıLdır o dediğin siteden aLışveriş yaparım bir yamukLarını daha görmedim internet üzerinden aLışveriş oLayına gelirsek tabiki hiç bir zaman tedbiri eLden bırakmayacaksın gidipte biLmem kaç bin tL Lik limitLi kartLarını kuLLanmıcan dikkatli olacan ..:..

Geri