Bu Site Nasıl Yapılır Öenmli !!!

BasicLife

New member
Reaction score
0
Epilepsiye olan önyargının aşılması İçin birlik ol
Arkadaşlar;

Bu Sitedeki Gibi Scripti Nasıl Yapabilirim;

A+ Bilgisayar Teknik Servis Elemanı Eğitimi

Yani Yandaki Sekmelere Tıkladığımda Yanda Sayfa Açılsın Ama Menü Aynı Kalsın

Sayfa Komple Değişmesin Ama Yandaki Linklere Tıkladığımda Hemen Yanda Yeni Sayfanın Bilgileri Çıksın

Aslında Kolay Bşiye Benziyo Ama Yapamadım

Bana Böle Bi Script Bulabilir Yada Kodlarını Verebilirmisiniz

Mümkünse Tamamen Aynı Olsun.

Benim İçin Çok Önemli Arkadaşlar Önemle Rica Ediyorum!!

HTML ve CSS biliyorsan herhangi bir free template'i düzenleyebilirsin.. bu sayfanın fazla fazla kopyasını
değişk .html isimlerinde yapıp menüde link verirsin..
onun dışında böyle bir işi joomla ile de yapabilrisin.. Wordpress de işini görebilir..

hocam adam sadece html yapmış ana sayfa üzerine gelin sayfa kağnağını göster de ordaki tüm kodları text dosyasına ya da dreamweaver gibi programa yapıştır oradaki resim yollarını ve site adreslerini istediğin şekide dğiştirirsin. Ayrıca buradaki <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" media="screen,projection" />
kodlardan style.css kısmınıda ayrıca kopyalaman lazım ve html dosyasıyla ana dizine atman lazım

HTML ve CSS biliyorsan herhangi bir free template'i düzenleyebilirsin.. bu sayfanın fazla fazla kopyasını
değişk .html isimlerinde yapıp menüde link verirsin..
onun dışında böyle bir işi joomla ile de yapabilrisin.. Wordpress de işini görebilir..

Evet haklısın. WordPress in bu konuda çok tatlı temaları var.

ajax content diye arat çıkar kaşına

butonlar aynı kalsın sadece sayfa içeriği değişsin istiyorsan bunu iframe kodları ile yapabilirsin iframe ile ilgili biraz araştırma yaparsan öğrenirsin peki iframe hangi programla yapabilirim dersen ben dreamweaver öneririm

aynı script istiyorsan (bu iş biraz çalıntı gibi gözükebilir) frontpage 2003 sana sitenin tamamını sayfalar halinde indirebilir.
Yani;
index.htm
sayfa1.htm
vs.vs

sende her sayfada kendine göre değişikliği yapar az emekle aynı temaya sahip olursun. :)

CSS,HTML Ve JAVASCRIPT Anlıyorsan Rahatlıkla Değiştirebilirsin,
Dreamweaver Veya Visual Studio Gibi Programlarla Açtıktan Sonra Değiştirmek İstediğin Yerleri Kendine Uyarlayabilirsin
Başka Programlarla'da Açıp Değiştirebilirsin,
Yazılımda Çok İyiysen Programa Gerek Yok Zaten HTML Sayfası NotePad İle Açar Değiştirirsin.

Geri