Bu site HackLenmeLi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kruis

Banned
Reaction score
0
ArkadashLar sakın reqlam olarak algılamayın bu siteye neler yapalım öneri getirin çünkü yapılabilecek en kötü şeyi yapmak istiyorum buraya.

TıkLa

bunun için istedigin herseyı yapabılırsın ... !!!! elelrıne saglık

adsz7uj.jpg

5 dakika bile geçirilmeden hacklenmeli

Sayfada ne var anlamadım Burası Türkiye Bu mu Özgür Düşünce Sisteminiz

abi kürt sitesi ve özgürlük istiyorlar ve iktidar olacaklarmıs.peki ondan sonra ne olacak....

Ya aslında bence bir site falnca düşünceye mensup lduğu için değil tamamen türklere yönelik eleştirilerde bulunulduğu zaman hacklenmeli

Kürt sitesimi değilmi bakmadım ama sadece ana sayfada ilgimi çeken Gecekondu olayı Ve tecrit olaylarından bahsediyor...Neyse konuyu uzatmak istemiyorum işide siyasi boyuta çekmek istemem ama Şunu unutmayın Bu vatan Hepimizin...

Sevencloves' Alıntı:
Kürt sitesimi değilmi bakmadım ama sadece ana sayfada ilgimi çeken Gecekondu olayı Ve tecrit olaylarından bahsediyor...Neyse konuyu uzatmak istemiyorum işide siyasi boyuta çekmek istemem ama Şunu unutmayın Bu vatan Hepimizin...

vatan sahip çıkanındır. bölmeye çalışanın değil...

Kruis mümkünse domain paneli al, indexine index atan olmasın (;

m_y' Alıntı:
vatan sahip çıkanındır. bölmeye çalışanın değil...

Siyasi polemiklere burda izin vermiyorum vermediğim için girmiyorum..Ama sana tek lafım senden benden daha çok sahip çıkanlar oluyor içlerinden...

Sevencloves' Alıntı:
Siyasi polemiklere burda izin vermiyorum vermediğim için girmiyorum..Ama sana tek lafım senden benden daha çok sahip çıkanlar oluyor içlerinden...

ben polemiğe girmedim, konu hakkında sana katılmadığımı ve benım dusundugumu soyledim.

"sana tek lafım senden benden daha çok sahip çıkanlar oluyor içlerinden" polemiğe giren bu senin lafın olur ancak :eek:

-thread e son mesajımdır-

m_y' Alıntı:
ben polemiğe girmedim, konu hakkında sana katılmadığımı ve benım dusundugumu soyledim.

"sana tek lafım senden benden daha çok sahip çıkanlar oluyor içlerinden" polemiğe giren bu senin lafın olur ancak :eek:

-thread e son mesajımdır-

Sen Burda Düşünceni Söledin Peki Neden Senden Başka Kimse Başka Platformda Düşüncesini Söylüyemiyor?

O sitede de Bir Düşünce Üretilmiş

Ya arklar uzatmayalım ya hackleyen hacklesin işte konu sapmasın........

Bunu da ilk defa görüyorum "ne yapayım bu siteye?" !!! allalla ne yaparsan yap arkadaş bak olay karışmaya başladı...

yaw burası gövde gösterisi hacklim mi yokas hacklemym mi yeri diil

of :S boyle şey buradan sorulurmu :mad: ne yapacaksanız yapın.. no polemic..

Yaws Arkadaşlar gerçekten polimik yapmaya gerek yok ama şöle bir baktığım zaman bu ülkeyi neden böyle şeylerle yormaya çalışıyorlar. Gerçekten arkadaşım hackleyeceksen hackle sormana bile gerek yok ...

valla helal olsun hackleyenin elleri dert görmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri