Bu sisteme Windows Vista Ultimate yüklenir mi?

sartre

New member
Reaction score
0
Bu sisteme Windows Vista Ultimate yüklenir mi?Bir problem yaşar mıyım?

Büyütmek için resme tıklayın..

bence kasar biras ama sen bilrisin yinede......

teşekkürler yorumlarınız için

biraz kasma riskini almak zorundayım yoksa starterla bu iş olmuyor..

birde starterın üstüne yükleyebilir miyim yani pc deki dosyalar silinmeden

Yeni yükleme yapacaksan vistanın yerine windows 7 yi dene çok daha fazla memnun kalırsın.

teşekkürler yorumlarınız için

biraz kasma riskini almak zorundayım yoksa starterla bu iş olmuyor..

birde starterın üstüne yükleyebilir miyim yani pc deki dosyalar silinmeden

starterın üzerine upgrade yapamıyosun... Sıfırdan kurulum yapmak zorundasın.. Onun için dosyalarını yedekle kurulumdan önce.

benim sistem p4 3.0 3gb ram onboard ekran kartı war ama işlemci nedeniyle kasma oluyor optimize programlarıyla ince ayarlar yapıyorum o zaman pc rahatlıyor ama yine de işlemci nin yetersiz olduğunu bi yerde anlıyorsun...windows 7 yükledim onda bi eksiklik hissetmedim gayet xp gibi rahat calısıyordu yalnız bu artık 2 saat aralıklarla kapanıp acılıcak muhabbetinden sonra geri xp ye döndüm herneyse senin işlemcin dual core...benim ki kadar kasmaz ama yinede kasar..bazı p4 lerin pentium d lerden iyi olduğunu biliyorum.doğrumu biliyorum bilmiyorum...Birde şimdiki anakartlar p4 anakartlar olmadığı için şahsen ben p4 kullandığım için anakarttan tam olarak yararlanamıorum...yani mesela anakartta 6 veriyolu varsa onun sadece 4 tanesini kullanabiliyorum...Bence senin sistem rahat çalışır gibi...ama ultimate biraz kasabilir gibime geliyor...bence en iyisi kendin deneyip görmelisin...ayrıca her ne kadar ultimate ye 2 gb ram yeterli deselerde 3 gb ram ideal oluyor...neyse bir dene gör derim ben..yardımcı olabildiysem ne mutlu :D

Yeni yükleme yapacaksan vistanın yerine windows 7 yi dene çok daha fazla memnun kalırsın.

windows 7 full sürüm olsa yüklerdim ama betayla uğraşamam yok 2 saatte bir kapanacak falan zor iş. dünden beri 23 part dosya indirdim ultimateyi yükleyeceğim

ardakaş ben p4 3.06 HT işemci 2 gb ram kullanıyorum gereksiz servisleri kapttım sanki xp vistayı yükleyceksen sp1 yada sp2 li yükle daha hızlı çalışır

ya ben anlamıyorum bende 1gb ram 256 ekran kartı 2.00 işlemci 32 bit vede ultimet canavar gibi çalışıyor kasar diyenlere örnektir

premium yada home basic yükle ne yapcan ultimateyi uzak masa üstü bide ekran alıntısı aracı gibi farklarvar

bence home basıc yada premıum yükle

kardeşim bende core 2 duo e4500 işlemci var oc ile 3 ghz şu an + 2 gb + 8500gt ekran kartı
vista ultimate service pack 1, xp den daha hızlı ve konforlu her anlamda çok seri,şaşkına döndüm
pentium 4 lü 512 ramli pclere vista yükleyip kasıyooo ya diyerek bitirdiler bu sistemi bizim çok bilmiş Türkler,

gerçek bir core 2 duo ve 2 gb civarı ramli bir vista,en az xp kadar iyi çalışır hatta daha iyi özelliklerine bakarsak

tabi bunları sadece ultimate sürümünü deneyerek diyorum
için rahat olsun kaymak gibi çalışır o donanımla

Geri