arkadaşlar sistemimi yeni topluyorum.işlemci üstünde ufak tefek oynamalar yapmayı düşünüyorum ve sistemi yeni toplıycağım için psu yu ne almam gerektiğini size sorayım dedim.
...işlemci --- core 2 duo E6300
...anakart --- asus P5VD2-VM-SE
...ekran kartı şuan için 256mb O/B zaten fakat ilerde 512 mb ati x1550 alcam sanırım
...2*1 gb ddr2 667mhz ram
arkadaşlar çizgisöğüt te kurcağım max. sistemi (şuan elime 1 adet harddisk var,2 tane yazdım yazdığımda 390-400w civarı bir değer çıkardı.
fakat ben ufak tefek overclock yapmayı düşündüğüm için kullanılan güç miktarı artcakmı?ne kadar artar?
almayı düşündüğüm fiyat olarak mantıklı gelen 3 adet psu var
1.silverstone 400w = 82tl
2.glacial power 450w = 90tl
3.glacial power 650 w = 132tl
bana en mantıklı gelen 450 w lık olan.sizce ne yapmalıyım
bu arada başka psu markası tavsiye etmeyin,çok araştırdım fiyat ve kalite olarak en mantıklı bunlar geldi.özellikle glacial power ın test sonuçlarına ve özelliklerine bakınca fiyat/kalite çok çok süper bence.
...işlemci --- core 2 duo E6300
...anakart --- asus P5VD2-VM-SE
...ekran kartı şuan için 256mb O/B zaten fakat ilerde 512 mb ati x1550 alcam sanırım
...2*1 gb ddr2 667mhz ram
arkadaşlar çizgisöğüt te kurcağım max. sistemi (şuan elime 1 adet harddisk var,2 tane yazdım yazdığımda 390-400w civarı bir değer çıkardı.
fakat ben ufak tefek overclock yapmayı düşündüğüm için kullanılan güç miktarı artcakmı?ne kadar artar?
almayı düşündüğüm fiyat olarak mantıklı gelen 3 adet psu var
1.silverstone 400w = 82tl
2.glacial power 450w = 90tl
3.glacial power 650 w = 132tl
bana en mantıklı gelen 450 w lık olan.sizce ne yapmalıyım
bu arada başka psu markası tavsiye etmeyin,çok araştırdım fiyat ve kalite olarak en mantıklı bunlar geldi.özellikle glacial power ın test sonuçlarına ve özelliklerine bakınca fiyat/kalite çok çok süper bence.