Bu sezon Avrupa'da en büyük başarıyı hangi takımımız gösterir?

• Galatasaray

Kullanılan: 51 44.3%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 41 35.7%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 19 16.5%
  • Kayseri

Kullanılan: 4 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    115

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
LigTv'den kıskandım ben de burda açmak istedim anketi.. :hhman:
Lütfen objektif oLaLım..:hhmanD

Lazish Aga walla ben acmayı Düşünüodum sen actın:)

Galatasaray-Fenerbahçe avrupada ses getirir Diyorum bu sene en iyi Transferler bu takımlarda kadRo oturmuş..En uygun ikiLi bu..

Seçeneklerde galatasaray^^ı işaretledim ...Ama Şampiyonlar Liginde mi oluruz olmaz mıyız? bu tamamen yarınki kuraya parelel bir olaydır...Fenerbahçe'nin gruplara kalacağına eminim ! Seri başı olmasının avantajını kullanacaktır....Galatasaray + Kayseri için şöyle bir tabir kullanılabilir ! Kuraya ve o anki futbolcularının performansına bağlı başarı gelecektir..Ama burada en kötü tablo deseydin lazish kesinlikle Beşiktaş derdim ! çünkü artı schalke maçı hariç ! hiç bir şey yok takımda hiç bir hareket yok ! sanki tüm her şey bitmiş sezon başlayınca her takımda bir ışık olur o bile yok beşiktaşta ! KOCAELİ bile bu havayı yakalamak için bir transfer bombası patlatıyor ! Beşiktaş^^ta yöneticiler radyolarda tartışıyorlar !

Kısacası:
1-Fenerbahçe
2.sırada Galatasaray + Kayseri diyorum...

tabiyki FENER bahçemiz yanındayız başarılarını bekliyoruz

Realist OLmak Gerekirse En Büyük Potansiyeli Ve Başarıyı Fenerbahçe'nin Yapacağı Kanısındayım...

dilerimki tüm türk takımları avrupada büyük bir başarı elde eder...

bjk uefada bi turlu grupllardan cikamadi. bu sefer cikacaktir. ayn zamanda gs de samp. ligine katilamaz gibi geliyo zor bi kuracekip elenirler onlarda uefaya gelirler. fb de samp. liginde 3. bitir. oda uefa ya. belki ceyrek finale kalirlarsa 2. turk takiminin birbiriyle eslesmesi guzel olmaz ama mac olrak keyifli olur. ;)

be hic bir sıkkı tıklamıyorum cunku ben hepsının getırmesını ıstıyorum iş avrupa olunca hepsı kazansın kardesım

Tabiki cimbom...:clap:clap:biggrin:clap:clap:durdurun

Seçeneklerde galatasaray^^ı işaretledim ...Ama Şampiyonlar Liginde mi oluruz olmaz mıyız? bu tamamen yarınki kuraya parelel bir olaydır...Fenerbahçe'nin gruplara kalacağına eminim ! Seri başı olmasının avantajını kullanacaktır....Galatasaray + Kayseri için şöyle bir tabir kullanılabilir ! Kuraya ve o anki futbolcularının performansına bağlı başarı gelecektir..Ama burada en kötü tablo deseydin lazish kesinlikle Beşiktaş derdim ! çünkü artı schalke maçı hariç ! hiç bir şey yok takımda hiç bir hareket yok ! sanki tüm her şey bitmiş sezon başlayınca her takımda bir ışık olur o bile yok beşiktaşta ! KOCAELİ bile bu havayı yakalamak için bir transfer bombası patlatıyor ! Beşiktaş^^ta yöneticiler radyolarda tartışıyorlar !

Kısacası:
1-Fenerbahçe
2.sırada Galatasaray + Kayseri diyorum...

bjk gecen senenin kadrosunu korudu. toroman disinda onemli kayiplari yok ! o kadar kcumseme istersen. we bobo nun bu yil patlama yapmasini bekliyorum. komedi goller yemezlerse buyuk basari saglarlar. defanstaki 2 cek oyuncu saglam cikarsa basari saglarlar. ben umutluyum.

şampıyonlar liginde bi başarı beklemiyorum olursa eğer sürpeiz olur benim için
ama uefadan bu sene ümitliyim

senin sordugunda soru mu simdi bu ülkenin avrupa fatihi tektir

beyler istermisiniz finalde, galatasaray - fenerbahce olsun. allah allahhhhh bak iste ozaman derbilerin derbisi olur :D

herzaman biz getirdik birkaç yıldır suskunduk ortağını küçüklere bıraktık söz yine bizde bu sene
ULTRASLAN

galatasaray diyenler tabi kendi takımı adına konusuyor su anketi oy verenler takip edelin ön eleme veya grup maclarından sonra görelim kim başarılı oluyormus Gs mi Fb mi En Dogrusu

fenerbahçe,galatasaray,beşiktaş...... vs birisi başarı getirsinde fark etmez:D

Geri