Bu Sene OkLar Hedefini BuLacak !!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

Daum'un okçusu olacak

guiza-okcu.jpg

Daniel Güiza, Christoph Daum'un prensi olacağa benziyor.

Daum'un okçusu olacak
İspanya Ligi La Liga'da gol kralı olduktan sonra Fenerbahçemize transfer edilen ve takımımızdaki ilk yılında çok tartışılmasına karşın Aragones'in vazgeçilmezi olan Daniel Güiza, Daum'un da prensi olacağa benziyor. Zira yeni teknik direktörümüz, şu anda İspanya Milli Takımı ile birlikte Konfederasyon Kupası için Güney Afrika'da bulunan Güiza'yı telefonla arayıp, 'Seni yaklaşık 3 yıldır yakından izliyorum. La Liga'da neler yaptığını çok iyi biliyorum. Ayrıca futbol stilini de çok beğeniyorum. Şunu bilmeni istiyorum ki, benim Fenerbahçe'ye oynatacağım sistemde çok daha fazla gol atarsın' dedi.

Konfederasyon Kupası maçları nedeniyle Güiza'nın yeteri kadar dinlenmediğini de düşünen Alman teknik adam, 'İstersen bir hafta fazladan izin yap ve iyice dinlen. Lige bütün yorgunluklarını atmış olarak başlamanı istiyorum' diye de ekledi. Daum'un bu sözlerinden oldukça etkilenen İspanyol futbolcu, 'Ben de sizinle çalışmayı çok istiyorum. Fenerbahçe'den ayrılmayı aklımdan bile geçirmedim. Uyum sorunum kalmadı. Sizin bana güveninizi boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağımdan kuşkunuz olmasın' karşılığını verdi.

Kaynak: Akşam

Yavhu bu haberleri pek anlayamıyorum.Biri ispanyol biri alman.Telefonda tercüman mı oluyor ?
Yada bu insanlar kaçtane dil biliyor..:D

o oklar sonra bize girmesin geçen sene olduğu gibi pek umutlu degılım ama...hayırlısı..

özer guizayı gol kralı yapar dedi dersiniz ...

Çok iyi Çok !
Dediğim Gibi Sezon Sonunda acıLmıştı.Zaten yii oynuyordu Ama GoL Eksikti.
Bu Sene 2si Bir Arada Süper oLucak.​

Bu haberler spor gazetelerinde sallanacak haberler sallandıktan sonra gazetelerde ki boşlukları doldurmak için yapılır. Uzunluğu da boşluğa göre değişir.

Bu sene geçen seneki kadar kötü oLacağını düşünmüyorum,
Ligin son 1o maçında bir çıkış yakaLadı,Bıraktığı yerden devam ederse başaLı oLabiLir,
Ama tek korkumuz eski Güiza'nın geri geLmesi,Küme düşürtür bizi =)

Gereksiz MsjLar siLindi!!

Türkiye Ligine GeLen GeLmiş Geçmiş En İyi Forvet İddiaLıyım Bu Sezon En Az 30 GoL Atar ..

bence tam tersi bu sene oklar gene hedefi tutmayacak

Geri