HeLLSPoRT
нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Daum'un okçusu olacak
Daniel Güiza, Christoph Daum'un prensi olacağa benziyor.
Daum'un okçusu olacak
İspanya Ligi La Liga'da gol kralı olduktan sonra Fenerbahçemize transfer edilen ve takımımızdaki ilk yılında çok tartışılmasına karşın Aragones'in vazgeçilmezi olan Daniel Güiza, Daum'un da prensi olacağa benziyor. Zira yeni teknik direktörümüz, şu anda İspanya Milli Takımı ile birlikte Konfederasyon Kupası için Güney Afrika'da bulunan Güiza'yı telefonla arayıp, 'Seni yaklaşık 3 yıldır yakından izliyorum. La Liga'da neler yaptığını çok iyi biliyorum. Ayrıca futbol stilini de çok beğeniyorum. Şunu bilmeni istiyorum ki, benim Fenerbahçe'ye oynatacağım sistemde çok daha fazla gol atarsın' dedi.
Konfederasyon Kupası maçları nedeniyle Güiza'nın yeteri kadar dinlenmediğini de düşünen Alman teknik adam, 'İstersen bir hafta fazladan izin yap ve iyice dinlen. Lige bütün yorgunluklarını atmış olarak başlamanı istiyorum' diye de ekledi. Daum'un bu sözlerinden oldukça etkilenen İspanyol futbolcu, 'Ben de sizinle çalışmayı çok istiyorum. Fenerbahçe'den ayrılmayı aklımdan bile geçirmedim. Uyum sorunum kalmadı. Sizin bana güveninizi boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağımdan kuşkunuz olmasın' karşılığını verdi.
Kaynak: Akşam