"Bu saatten sonra göğsümde başka bir amblem taşımak bana ters geliyor''

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Kadrodışı bırakılan İbrahim Üzülmez, içini döktü: "Bu saatten sonra göğsümde başka bir amblem taşımak bana ters geliyor. PAF'la idmanlara çıkıp, sezon sonu futbolu bırakabilirim."

2000 yılında BEŞİKTAŞ’a geldi...
Yönetimler, hocalar, oyuncular değişti ama o hep Siyah-Beyazlı formayı giydi, kaptanlık pazubandını koluna taktı. Avusturya kampının başında Toraman ile kavga ettiği için kadro dışı bırakıldı, satış listesine konuldu.

İbrahim Üzülmez, Fanatik Gazetesi’ne içini döktü:
Yıllardır bu kulübe hizmet ediyorum. Takım disiplinini sağlamak isterken hata yaptık. Sağ olsunlar birçok kulüpten teklifler var. Ama gocunmuyorum, PAF takım ile idmanlara çıkmak istiyorum. Beşiktaşlı İbrahim olarak futbolu bırakmayı düşünüyorum.

“Benim tek derdim, düşüncem bu takım. Daha önce, ‘Bu sene şampiyon olamazsak, futbolu bırakırım’ demiştim. Artık bize yapacak bir şey bırakmadılar. Ayrıca Toraman için de üzgünüm. Medyadan gelen teklifleri kabul ettim. Toraman şimdilik erken bulup yanaşmamış. Belki de camianın baskısıyla durum değişebilirdi. Beşiktaş güç kaybetse de, yine de bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır ve ayrı kalsam da kalbim her zaman onlarla... Göğsümde başka bir amblem taşımak, bu saatten sonra bana çok ters geliyor...”

Haberbaz

2zh421k.jpg

İbrahim Üzülmez Süper bi insan ...

iki ibrahimde gerçek beşiktaşlı
adamlar bas bas bağırıyo affedin artık

Seni Bu Saatten Sonra Da Kim Alır O Da Tartışılır =)

Beşiktaş her zaman kendi futbolcularına nankör olmuştur ibrahim kaptan ın başına gelenler de buna güzel bir örnektir. Gidecekler ama klübe daha ne kadar zarar verecekler merak ediyorum.

Bjk TV'yi izLedim herkes Toraman'ı affet ßaşkan diye mesajLar atmış aLt yazı haLinde geçiyodu.. Allahın kuluda çıkıp üzüLmez'i affedin yazmamıştı.. Demekki BJK taraftarı Vefa'yı sadece Semt adı oLarak biLiyor.

GS'liyim ama ayakta alkışlıyorum bu sözleri söylediyse...Deliydi ama delikanlıymış:)

Bjk TV'yi izLedim herkes Toraman'ı affet ßaşkan diye mesajLar atmış aLt yazı haLinde geçiyodu.. Allahın kuluda çıkıp üzüLmez'i affedin yazmamıştı.. Demekki BJK taraftarı Vefa'yı sadece Semt adı oLarak biLiyor.

aynen katılıyorum zaten ikisi arasındaki kavga toramanın üzülmezin kaptanlığına çekememesi , saygı göstermememsi kendini 1. kaptan olarak görmesi yüzünden çıktı..İbrahim Üzülmez belki simdi eskisi gibi iyi oynamıyo olabilir ama toramandan daha vefalıdır daha harbi bjk lidir..

Geri