"Bu rezilliği AKP'liler yapsaydı kıyameti kopartırdık..."

• Konbuyu başlatan Kutay Alp
  • Başlangıç tarihi
K

Kutay Alp

Guest

Cemevindeki uygulamalara sert çıkan Kenanoğlu CHP'li Avcılar Belediyesi'ne sert çıktı: AKP yapsaydı kıyamet kopardı

Hubyar Sultan Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Kenanoğlu, Avcılar Belediyesi'nin Yeşilkent Cemevi'nde yaptığı uygulamaları eleştirdi.

CHP'li Avcılar Belediyesi tarafından Yeşilkent Pir Sultan Cemevi'nde yapılan uygulamalara sert tepki gösteren Hubyar Sultan Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Kenanoğlu, Twitter'da eleştirilerini şöyle sürdürdü:

Avcılar Belediyesi Yesilkent Cemevine saldırıp, kapıyı kırıp, ulu pirlerimizin resimlerini yerlere fırlattı. Haber ve fotoğraflar sosyal medyada yayınlandı. Bu saldırıyı CHP'li bir belediyenin yapmış olmasından kaynaklı olarak çoğunluk sus pus oldu. Yapılan yorumlar hayli düşündürücüydü. "Zabıta da CHP'li miydi ki" diyenler vardı. Haberi paylaşanlara "CHP'yi yıpratmak istiyorsunuz" diye tepki gösterenler oldu. "Belediyenin CHP'liliğini niye öne çıkartıyorsunuz, art niyetli ve başka amaç güdüyorsunuz" diyenler oldu. Genel çoğunluk da sessiz kaldı. Şimdi bunu AKP'li bir belediye yapsaydi kıyameti kopartırdık. Bırakın zabıtayı, belediye başkanını doğrudan Tayyip Erdoğan'a saldırırdık.

İKİ YÜZLÜLÜK YAPIYORUZ
Dürüst olmak gerekir. İki yüzlülük yapıyoruz. Aleviler bu olayda sorgulayıcı aklını kaybetmiştir. CHP'li belediye ne sebep olursa olsun bunu yapamaz. Pirlerimizin resimlerini paçavra gibi yerlere atamaz. Aleviler, Alevi önderleri potansiyel CHP aday adaylığından kurtulmadığı sürece, CHP'li bir kendini bilmez bunu yapma cesaretini kendinde görür. Alevilerin bu tavrı çok üzücü ve çok düşündürücüdür. Bizde bir söz vardır. "Yol cümleden uludur." Malesef bir çok Alevi için CHP yoldan ulu hale gelmiş. Yazık."

ensonhaber.com

Nerede CHP yandaşları nerede Alevi arkadaşlar şu görüntüler için çıkında iki kelam edin yahu

gerçi konuda konuşan dernek başkanı herşeyi açık ve net söylemiş siz daha ne söyleyeceksiniz

alışıldık bir olay :)

hayretle seyrediyorum sizin gibileri provakasyon için yapmayacağınız şey yok değilmi... insan bir kere sorar niye ortalık karışmadı diye kendi kendine, bu kadar yandaş medya varken hele değilmi?
cevap vermezdim ama cebimde kapak vardı hemde en büyüğü kısmetmiş, heralde videoyuda inkar edemezsiniz :)

Yeşilkent CEMEVİ hakkında Belediye başkanından net açıklama..

Yeşilkent CEMEVİ hakkında Belediye başkanından net açıklama.. - YouTube

takır takır kilise actıranlara bak :) kimin yaptıgı belli olmadıgı 1 kare resimle ortalıgı karıstırmaya çalışmak beklenen bi hareket :)

Hadi chp liler yaptı diyelim. Akp nin bu kadar icraatında kıyamet kopmuyorsa bunda hiç kopmaz. Bu memleket teröristin davulla zurnayla dagdan indirilisini , ödedigimiz vergilerle masraflarının karsılandıgını gördü.

Geçin hikayeyi.

CHP li Avcılar belediyesinin cemevi ne yaptığını eleştiren ve bu konuda açıklama yapan AKP liler değil , yine bir alevi olan Hubyar Sultan Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Kenanoğlu dur

Adam zaten ortalığın neden karışmadığını söylüyor ve diyor ki :"Bu saldırıyı CHP'li bir belediyenin yapmış olmasından kaynaklı olarak çoğunluk sus pus oldu"

Açıkçası Avcılar Belediyesinin cemevine yaptıkları beni çokta ilgilendirmiyor beni ilgilendir kısmı şu:

Bu rezilliği AKP'liler yapsaydı kıyameti koparırdık ama rezilliğin dik alasını CHP yapınca dut yemiş bülbüle döndük

Bu itirafı da AKP liler ve AKP ye yakın medya değil yine Alevilerin kendisi yapıyor

Belediye başkanının açıklama yaptığı youtube sayfasında yine alevilerin Cemevlerine yapılan saldırı sebebiyle CHP ye ve belediye başkanına tepki videoları da vardı onları göremedin sanırım

YEŞİLKENT CEM EVİ'NİN YIKIMI BASIN AÇIKLAMASI 10 Şubat 2012 - YouTube

yeşilkent pirsultan cemevi.wmv - YouTube

CHP YIKTI YEŞİLKENT'Lİ İBADET İÇİN YİNE CEM EVİ'NDEYDİ - YouTube

BU VİDEOLARI İZLEDİKTEN SONRA O KAPAĞI ALIP İP TAKARAK BOYNUNA ASARSIN ARTIK

bir bölgede kim kanunsuzluk yapmışsa gereği yapılmalıdır her ne iş için olursa olsun yoksa önüne gelen istediği yere bir şey kurar bunun sonu ne olur ve söylendiği üzere daha önceden hiçbir derneğe söz verilmemiştir yok öyle birşey.kışkırtmayla halk kandırılmaktadır ve proveke edilmektedir.daha öncedende böyle oyunlar oynanmış ve sonuç alınamamıştır ve alınamayacağı kesindir.
olayın alevi inancıyla yakından uzaktan ilgisi yoktur olmasıda kesinlikle mümkün değildir, arif olan anlar.
yeni yapılan proje içinde yorum yapsaydın ya onu neden atladın.kültür evi yapılıyor avcılar belediyesi tarafından hemde mükemmel bir proje, aynısı fürüzköydede yapıldı ve bu daha önceden protokol olarak imzalanmıştır herkez mutabıktır.avcılar belediyesi para akıtıyor ve öz veri gösteriyor bu projelere. hak yemek isteyen buyrun uğraşsın ama hak yerini bulur birşekilde!!!

hak ihlalleri konusundada en son konuşacak insanlarsınız bu yüzü zaten nereden buluyorsunuz o da ayrı konu, ileri demokrasiciler siziii...

Valla haberi paylaşan arkadaşım ..Rezillik denen şeyin ne olduğu görmek istiyorsan 10 yılda neler yapıldı onlara şöyle yavaşca ,derinden ,sindire sindire baksan iyi olur..Yanlış anlaşılmasın yapılan şeyi tasvip etmiyorum ,amma velakin üç tane kendini bilmezin yaptığı rezilliği bir partiye mal etmek hiçte aklı başında olanların yapacağı iş değil. Yzımdan da anladığınız gibi ben chp 'liyim ,fakat bu chp'nin yaptığı yanlışları görmemezlikten gelmemi gerektirmez.Aynı şeyi sizede şiddetle öneriyorum ..Zira parti takım gibi tutulmaz ,onların yaptığı her yanlış ülkemizi ve halkımızı doğrudan etkilemektedir.

resimde görünen ler gerçekten gerçen ise hoş bir görüntü deil .. Şunu da söylemeden geçemicem ; bu tip etik olmayan fiilleri samimi cömaat e maal etmek bence doğru deil ... Bunların ne kadarı samimi provakasyondan uzak bilemiyorum ama onları tenzih ediyorum ...

Sen Hüseyin Aygün'ü tanıyormusun eğer tanımıyorsan ben sana tanıtayım

Hüseyin Aygün : Kendisi TBMM 24. Dönem CHP Tunceli Milletvekili

Hüseyin Aygün'ün twitter hesabından yazdıklarından öğreniyoruz ki cem evine saldıran sadece CHP li Avcılar Belediyesi değilmiş başka CHP li belediyeler de Cemevlerine baskı ve saldırıda bulunuyormuş

Bu iddiaları dile getirenler den birisi bir alevi dedesi diğeri de CHP li bir milletvekili olmasın rağmen adam kalkmış hala AKP ye çemkiriyor

Dediğim gibi CHP nin cemevlerine karşı sergilediği tutum çokta umrum da değil onu aleviler düşünsün

Ben itiraflara dikkat çekmek ve bu hastalıklı ilişkiyi gözler önüne sermek için bu konuyu açtım

Neyse herşey ortada sana birşey anlatmak zorunda değilim

Bu arada kapağı boynundan sakın çıkarmayasın ha

Kutay Alp kardeşim ,iş kapak yarışına dönerse senin kapağı takacağın yerin kalmaz ..O yüzden çok değil sadece birazcık gözlerine indirilen perdeyi arala ve olaylara tarafsız yaklaş ..Sen alevileri nasıl CHP'den uzaklaştırırız gibi beyhude çabalarını bırakta,son on yılda ülkede kurulan kiliselere ,fuhuş yapanların sayısının ne kadar arttığına , ülkenin nereye gittiğine bak olurmu kardeşim ...

Göbek veya kapak veya fitne üzerinden başka bir şey bilmeyen, Allahtan korkmayan, insandan, beyinden, samimiyetten hiç korkmaz, hiç takmaz. Şu ana dek hackhellde yaptıkları, savundukları, yapmaya devam edeceklerinin teminatıdır.

cevap vermezdim ama cebimde kapak vardı hemde en büyüğü kısmetmiş, heralde videoyuda inkar edemezsiniz :)

göleli kardeşim görüyorum ki sende biraz miyopluk var kaç numara gözlük lazımsa söyle hayrına göndereyim

Konuya kapağı sokan seninle aynı zihniyete sahip olan malum şahıs. Bir video linki paylaşarak aklınca beni zora sokacak bir cevap verdiğini düşünüp topladığı gazoz kapaklarının büyüğünü sevinçle cebinden çıkardı ama daha sonra ben o gazoz kapaklarını bir ipe geçirip onun boynuna astım

Konu ile ilgili fikrin varsa yaz ona cevap vereyim ama olaya kapaktan dalarsan şunu bil ki her ne kadar işine gelmediği için göremedin ama kapak mevzusunu ben başlatmadım senin yandaşın başlattı ben cevap verdim. İki kişi arasına giren 3. kişi durumuna düşme ama görüyorum ki ona verdiğim kapak cevabı ondan çok sizleri germiş hayırdır

göleli kardeşim şunu da bil ki iddia ettiğin gibi Alevilerin CHP den uzaklaşması için çalışmıyorum aksine alevilerle CHP nin birbirlerine çok yakıştığını düşünüyorum.

Alevilerin kafasına Dersimde bomba yağdığında iktidar da kim vardı CHP

Kendilerine oy veremeye mahkum olduklarını düşünerek hiç bir zaman Alevilerin sorunları için kılını

kıpırdatmayan yine CHP

Ve bu son olay da da görüldüğü gibi cemevlerine saldırıp şiddet uygulayan kimmiş yine CH
P

Kim söylüyor bunu alevi derneğinin başkanı ve bir CHP milletvekili

Ben böyle mükemmel!!!!!! bir ilişkinin bitmesini asla istemem

Celladına aşık mahkumlar vardır ya işte Alevilerle CHP arasında böyle benzer bir ilişki var

Bu sebeple kimse uzaklaştıramaz Alevileri CHP den

Uzaklaştıran karşısında beni bulur =)

göleli kardeşim görüyorum ki sende biraz miyopluk var kaç numara gözlük lazımsa söyle hayrına göndereyim

Konuya kapağı sokan seninle aynı zihniyete sahip olan malum şahıs. Bir video linki paylaşarak aklınca beni zora sokacak bir cevap verdiğini düşünüp topladığı gazoz kapaklarının büyüğünü sevinçle cebinden çıkardı ama daha sonra ben o gazoz kapaklarını bir ipe geçirip onun boynuna astım

Konu ile ilgili fikrin varsa yaz ona cevap vereyim ama olaya kapaktan dalarsan şunu bil ki her ne kadar işine gelmediği için göremedin ama kapak mevzusunu ben başlatmadım senin yandaşın başlattı ben cevap verdim. İki kişi arasına giren 3. kişi durumuna düşme ama görüyorum ki ona verdiğim kapak cevabı ondan çok sizleri germiş hayırdır

Allaha şükür gözlerimde herhangi bir sorun yok .Sen ve senin gibilerin hayır!! anlayışınızın ne olduğunu ,milletin duygularını sömürerek topladığı paraları hiç eden HAYIR KURULUŞLARINIZDAN gördük.Kapak meselesini söylediğin gibi sen başlatmamış olabilirsin .Lakin ben kimin başlattığına değil kimin haksız olduğuna bakarım..Bir tane saçma sapan örnekle milete kapak taktığını mı zannediyorsun? !! ..Burada sana 100 tane örnek 100 tane video gösteririm ve gerçekten kapak zengini olursun bir anda.. Milleti kendi dinine düşman ettiniz ,ne kadar övünseniz azdır .. Sen chp ile alevileri bırakta ,sizinle aynı görüşte olmadığı için içeri atılan cemaatcileri söyle, Ülkede mantar gibi her taraf kilise doldu onu söyle,nurcuların okulları rusyadan , orta asyadaki birçok ülkeden niye kovuldu onu söyle,ülkeyi faiz cennetine dönüştürdünüz onu söyleyin, büyük orta doğu projesinin eş başkanı değilmisiniz onu söyle,Açılım kaçılım diye ülkeyi bine böldünüz ,herkesi birbirine düşman ettiniz onu söyle , milleti el açmaya etek öpmeye alıştırdınız onu söyleyin, komşularla sıfır sorun dediniz bizi azerbaycanlı kardeşlerimizle bile düşman ettiniz onu söyle,Dış politikada her yerde çuvalladınız onu söyleyin ,pkk lılarla utanmadan anlaşmaya çalıştınız onu söyleyin,oy uğruna mavi marmaradaki insanların ölümüne sebeb oldunuz onu söyleyin,ırakta akan her damla kanda sizinde payınız yok mu onu söyleyin ,ABD'yi bu ülkeye kim musallat etti DP, başında da sizinkilerin örnek aldığı ALİ ADNAN vardı onu söyle......

Dostum örnekler çoğaltılabilir ama görmekle bakmak ayrı şeyler olduğu için baksan da senin gibiler göremiyor bunları.Şunu da söylemeden geçemeyeceğim , ben bir CHP liyim ama CHP'nin yüzde 95'i müslüman olan bir ülkedeki dine bakışını hep eleştirmişimdir ..Açık konuşmak gerekirse CHP sütten çıkmış ak kaşık değil ,Atatürk zamanındaki CHP hiç değil.

Şuna da cevap vereyim unutmadan , CHP'nin alevileri dersimde bombaladığından söz etmişsin ve bastıra bastıra CHP yaptı diyorsun ..Dostum o zaman 10 tane parti vardı da biz mi bilmiyoruz .Tek partili dönemden söz ettiğinin farkındamısın sen !!.Ortada bir suç, hata varsa bu ülkenin tamamının boynunadır.

aleviler için dünyanın kendisi ibadet yeridir zaten, benmi yanlış biliyorum yoksa?

bence bütün ibadethaneler yıkılabilir kapatılabilir, ibadethanelerin hiç bir kutsaliyeti yoktur. akp konyada kuran kursu yıkmıştı çokda güzel yapmıştı, allah adına şerefsizlik yapılan her yer yıkılmalıdır akp yi kutlarım...

bu konuda çelişki var, haber çarpıtılıyor galiba. avcılar belediyesinin kendisi hizmete açmış olduğu yere neden böyle yapsınki? haber çarpıtılmamışsa eğer nasıl oluyorda alevilerin yoğun olarak yaşadığı bir yer olan avcılarda alevilere düşman bir yönetim var? haberin çarpıtılmamış doğru olduğunu kabul edersek eğer chp yönetimine sızmış fetullahçı kürtçü köpekler var demektir çünkü hiç bir Türk BAYRAĞI yere atacak kadar kahpe değildir.

chp de bir an önce temizlik yapılması gerekir, chp yi mikroplar sarmış hasta olmuş :) antibiyotik antiyobaz ilaçlarını kullansınlar :D

göleli kardeşim şunu da bil ki iddia ettiğin gibi Alevilerin CHP den uzaklaşması için çalışmıyorum aksine alevilerle CHP nin birbirlerine çok yakıştığını düşünüyorum.

Alevilerin kafasına Dersimde bomba yağdığında iktidar da kim vardı CHP

Kendilerine oy veremeye mahkum olduklarını düşünerek hiç bir zaman Alevilerin sorunları için kılını

kıpırdatmayan yine CHP

Ve bu son olay da da görüldüğü gibi cemevlerine saldırıp şiddet uygulayan kimmiş yine CH
P

Kim söylüyor bunu alevi derneğinin başkanı ve bir CHP milletvekili

Ben böyle mükemmel!!!!!! bir ilişkinin bitmesini asla istemem

Celladına aşık mahkumlar vardır ya işte Alevilerle CHP arasında böyle benzer bir ilişki var

Bu sebeple kimse uzaklaştıramaz Alevileri CHP den

Uzaklaştıran karşısında beni bulur =)

CHP ile Alevilerin ilişkisini en güzel şekilde özetlemişsin zaten bunun üzerine söylene bilir ki

göleli kardeşim bende yazına imzamı atıyorum.ama malum şahısa zaten benim cevabım senelerdir yayınladığım şeyler oralardan ders alsaydı şimdiye hak yerini bulurdu iki basit cümleyle geçiştirip savururum gibi kendini kandırmazdı.şimdi tek tek bir ton belgeyi kanıtı yazıyı tekrardan bu gereksiz adamın gazına gelip en baştan uğraşacak halim yok. herşey gün gibi ortadadır isteyen feyz alır kafasını eğip önüne baka baka yol alır isteyen boş davula vura vura ortada oynamaya devam eder(bizde böyle eğlenmeye devam ederiz :) şu ileri demokrasileri olmasa daha neler yayınlanırda malum türkiyenin şu an ki hali ve içinde bulunduğu durum. ne kadar medyayı bastırmaya çalışsalarda meclis tv ye engel olsalarda, milyonlarca aklı selim insanımız var allaha şükür.. kapak mevzusunada gülüp geçiyorum zaten o gazoz kapağıyla uğraşa dursun biz takıyoruz contalı depo kapağı.

şunuda altı çizerek söylüyorum chp nin bütün ibadetlere saygısı vardır çünkü türkiye bir bütündür ve hepsi bir güzel gök kuşağının parçasıdır, kültürüdür bu çok iyi bilinir aydınlık zaten bundan geçer.ama kırmızı çizgileride vardır ki bu zaten olmak zorunda bütün toplumun refahı ve korunması rahatça yaşayabilmesi için ibadetler başka amaçlar için kullanılamaz ve kişinin özgür iradesine bırakılır ki zaten bu da müslümanlıkta bize mirastır... chp nin kapısı şu ülkeyi bütünüyle gerçekten dürüstçe seven herkese açıktır.benden nacizane tavsiye adam gibi adam olan herkese bir gününü ayırıp herhangi bir şubeye gitmesi ve oranın havasını koklaması, gerisinde zaten bu köklü tarihe sahip yerde kendinize ait birşeyler bulacaksınız, kendiniz ve geleceğiniz için birşeyler yapın.

şunuda altı çizerek söylüyorum chp nin bütün ibadetlere saygısı vardır

[video=chp'li sav, peygamberimiz'le alay etti]10624[/video]

...

Geri