bu puanla bi yerlere yerleşebilirmiyim

cheetos_xx

New member
Reaction score
0
arkadaşlar düz lise ea mezunuyum 2 yıllık bi yere gitmeyi düşünüyorum eğer kendi bölümümden tercih yaparsam ea'dan 0.8le çarpılmış puanla gidebilirmiyim bi yerlere
2lpcb9.jpg

resimleri tinypic.com dan yükle imageshack.us den gözükmüyo

saol arkadaşım yoruma gerek yoktu ama nabalım kapasite meselesi :)

İnş. kardeşim açık öğretim fln bunlardan bana bi fayda yok normal bi yerlere gitmek lazım

Kardeş sen okuldan batmışsın zaten AOBP 'n çok düşük allah yardım etsin ...

4 yıllık açık öğretim bile yazabilirsin kılavuz iyi bak sanırım tablo 3 te gösteriyor 2 yıllık yerleri

İnş. Uygun bi yere yerleşirsin bize şimdiden hayırlı olsun demek düşer bütün öss ci hackhell lilere

ben bir ünili olarak bi tavsiyede bulunmak isterim...tabi eger mazuru yoksa senin için..

bende ilk girişimde bu sayılara yakın bi sayı almıştım...
ailem istegiyle biyer yazmadım... ancak çok istiyodum neresi tutarsa oraya gitmeyi...
öyle göründügü kadar toz pembe değildi o zaman da benim gözümden bakıldıgı gibi tabiki...
neyse bi sene daha hazırlandım ama cok daha sıkı bir şekilde... dogal olarak puanım çok daha yüksek geldi... ilk girişimde puanım ankaradan sonraki yerlere bile zor tutatrken .. sonraki girişimde anadolu üniversitesi ni kazandım... ve tekrar girdigime ailemi dinledigime hiç pişman olmadım...hala ögrenciyim seneye inş bitiricem .. öyle sanıyorum ki pekde iş sıkıntım olmayacak .. çünkü kaliteli bir üniversitede okuyorum...sana diyecegim ise bence tercih için çok da acele etme imkanın varsa bi sene daha hazırlanman... umarım hakkındaki en dogru kararı verirsin.. kal saglıcakla..

Benm Düşüncem senin için sen dogru karar werememişsin..

Yakınında herhangi bir dersane warsa git Rehber HocaLarıyLa görüş.Gelecegin için

Rehber hocaları sana Neresi iyi neresi kötü puanın nereye tutuyo Söylerler.

ben bir ünili olarak bi tavsiyede bulunmak isterim...tabi eger mazuru yoksa senin için..

bende ilk girişimde bu sayılara yakın bi sayı almıştım...
ailem istegiyle biyer yazmadım... ancak çok istiyodum neresi tutarsa oraya gitmeyi...
öyle göründügü kadar toz pembe değildi o zaman da benim gözümden bakıldıgı gibi tabiki...
neyse bi sene daha hazırlandım ama cok daha sıkı bir şekilde... dogal olarak puanım çok daha yüksek geldi... ilk girişimde puanım ankaradan sonraki yerlere bile zor tutatrken .. sonraki girişimde anadolu üniversitesi ni kazandım... ve tekrar girdigime ailemi dinledigime hiç pişman olmadım...hala ögrenciyim seneye inş bitiricem .. öyle sanıyorum ki pekde iş sıkıntım olmayacak .. çünkü kaliteli bir üniversitede okuyorum...sana diyecegim ise bence tercih için çok da acele etme imkanın varsa bi sene daha hazırlanman... umarım hakkındaki en dogru kararı verirsin.. kal saglıcakla..

arkadaşım bu son şansım benm gitmem gerekiyo sene kaybı yaşamak istemiyorum inş. olur tavsiyelerin içinde çok teşşekür ederim...ayrıca bende anadolu üni.de okuyorum açıköğretim'de bozüyüktede oturuyorum ama esk.li sayılırım yolun düşerse buralara veya bi sıkıntın olursa bul beni

arkadaşım bu son şansım benm gitmem gerekiyo sene kaybı yaşamak istemiyorum inş. olur tavsiyelerin içinde çok teşşekür ederim...ayrıca bende anadolu üni.de okuyorum açıköğretim'de bozüyüktede oturuyorum ama esk.li sayılırım yolun düşerse buralara veya bi sıkıntın olursa bul beni

tşkler arkadaşım... ayrıca samimi yaklaşımın için de saol...
bide unutma bu sene diğer yıllara göre şansın daha büyük . sebebi ise liselerin 4 yıl olması bu bircok ögrencinin sınava girmeyecegi ve daha az kişiiyle yarışmış oldugun anlamına gelir dolayısıyla tercih tutturma imkanın daha fazla...
umarım hakkında hayırlısı olur...

baba işin zor derim puanın çok düşük

benim aobp 52 idi ama yinede makine ressamlıgına girdim düz liseden kardes ikinci öğretim yazmaya bak girersin bi yere kesin bi istanbula yakın i yer yazma uzak yer tercih. Tercihlerin ankara gibi büyük diğer illerdende olmasın kesin girersin bi yere

arkadaşım çok zor hemde çok zor.... anca açköğretim veya meslek liselilerden boş yer kalırsa 2 yıllık....

barajın 165'e inmesi sadece barajı geçen kişi sayısını ve özel üniversite yolunu açtı.
eski baraj 185 iken çoğu kişi açıkta kaldı 2 yıllıkta olsa ki bence sen bu puanla sadece özel'e gidebilirsin.

arkadaşlar .. benim ea2 276 ilk tercihlerde bi yer tutmadı.bu 2. tercihde 4 yıllık devlet ünilerinde bi yer olurmu

Geri