cheetos_xx
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar düz lise ea mezunuyum 2 yıllık bi yere gitmeyi düşünüyorum eğer kendi bölümümden tercih yaparsam ea'dan 0.8le çarpılmış puanla gidebilirmiyim bi yerlere
ben bir ünili olarak bi tavsiyede bulunmak isterim...tabi eger mazuru yoksa senin için..
bende ilk girişimde bu sayılara yakın bi sayı almıştım...
ailem istegiyle biyer yazmadım... ancak çok istiyodum neresi tutarsa oraya gitmeyi...
öyle göründügü kadar toz pembe değildi o zaman da benim gözümden bakıldıgı gibi tabiki...
neyse bi sene daha hazırlandım ama cok daha sıkı bir şekilde... dogal olarak puanım çok daha yüksek geldi... ilk girişimde puanım ankaradan sonraki yerlere bile zor tutatrken .. sonraki girişimde anadolu üniversitesi ni kazandım... ve tekrar girdigime ailemi dinledigime hiç pişman olmadım...hala ögrenciyim seneye inş bitiricem .. öyle sanıyorum ki pekde iş sıkıntım olmayacak .. çünkü kaliteli bir üniversitede okuyorum...sana diyecegim ise bence tercih için çok da acele etme imkanın varsa bi sene daha hazırlanman... umarım hakkındaki en dogru kararı verirsin.. kal saglıcakla..
arkadaşım bu son şansım benm gitmem gerekiyo sene kaybı yaşamak istemiyorum inş. olur tavsiyelerin içinde çok teşşekür ederim...ayrıca bende anadolu üni.de okuyorum açıköğretim'de bozüyüktede oturuyorum ama esk.li sayılırım yolun düşerse buralara veya bi sıkıntın olursa bul beni