Bu Pozisyon Olay Yaratacak..!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
6780_sondakika001.jpg

IzLe

Turkcell Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Kasımpaşa'nın konuğu Galatasaray'dı. Mücadelenin 9. dakikasında futbol tarihine geçecek bir pozisyon yaşandı.

Sağ kanattan ceza sahasına inen Milan Baros ceza sahası içindeki Elano'yu gördü. Kasımpaşa kalecisi Tolga yerinde değildi. Elano sol köşeye topu gönderdi. Kale çizgisindeki Ali Güneş topu uçarak kornere çıkardı. Görüntülerden sonra Ali Güneş'in topa elle dokunduğunu ve kurtarışı bu biçimde yaptığının görülmesi ise önümüzdeki hafta için büyük bir tartışma konusu başlattı. Yayıncı kuruluş Ali Güneş'in uçarak elle topa giden topu çıkarışını defalarca ekrana getirdi.

Hakem İlker Meral'e G.Saraylı futbolcuların pozisyondan sonra yaptığı itiraz ise reddedildi. Maçın ardından görüntüler kullanılarak Ali Güneş'e bir ceza verilip verilmeyeceği ise merak konusu. UEFA geçtiğimiz haftalarda Arsenal'li Eduardo'ya Celtic ile oynanan maçta kendini yere atarak kasti olarak hakemi aldattığı gerekçesiyle iki maç ceza vermiş, ardından cezayı itirazı haklı bularak kaldırmıştı.

KaynaK

Böyle birşey olamaz, gözünün önünde olmuş, Allah belanı versin hakem denen şerefsiz !

:saskin golmu degilmi yaf sasirdim yaf ama güzel atlamis ha

Ali Güneş mahallede top oynarken kesin kaleciymiş eskiden.

ALLAH o hakemi bildiği gibi yapsın. ya maç berabere bitseydi....

Adamlar ceza sahası içinde 3 kez voleybol oynadı helal !

çok ustaca uçmuş ve müdahale etmiş iyi yetiştirmiş kendini valla ... ilginçtir ki hakem bunu nasıl görmez gel de derin derin düşün şimdi..

ben elle kafa arasında kaldım sanki tam degmimiş gibi geldi

12 Kişiye Karşı Mücadele Ettik Ve Galip Gelidk Helal Sana Cimbomum.
Gelene 3 Gidene 5 İnşaallah Bu Böyle Devem Eder.

Allaha çok şükür ki yendik... yoksa daha fena karısırdı ortalık.. ama simdi de sineye çekmesinler..
ceza alsın..

kendisi de acıkladı zaten.. kırmızı kart penaltıydı diye ali guneşin

Geri