bu pantolaon çok can yakacak

Harbi yakar :D türkiyede giyilmesini tavsiye etmem.

Kimin canı çok yanar, tartışılır.

kim yaptiysa birazda o tesvik etmez mi sapikliga yapanda biraz sapiktir bence

Bu pantolonu giydikten sonra uzun uzun düşünüyorlar neden taciz ediliyorum diye
yada tüm çevresinin abazanlarla dolu olduğunu düşünüyorlar.
Tedirgin edici =) Ne diye uğraşıyorsun çık donsuz sahaya emeline kestirmeden ulaş niye taktik yapıyorsun =)

Töbe Töbe,
Daha Neler Göreceğiz Bakalım.

Kadınlar kendilerini sadece sex objesi olarak görmekten vazgeçmeli ve erkeklere adeta bir hediye gibi paketlenip sunulmalarından da...

Sapık olan adam baştan aşağı kapalı kadını taciz etmeyecek mi sadece mini giyenleri mi ediyorlar hala bu zihniyette olanlar var çok acı.Kişinin sapıklığa eğilimi varsa bu acıklada olur kapalıylada.

göze güzel geliyor mu bence hayır.

Sapık olan adam baştan aşağı kapalı kadını taciz etmeyecek mi sadece mini giyenleri mi ediyorlar hala bu zihniyette olanlar var çok acı.Kişinin sapıklığa eğilimi varsa bu acıklada olur kapalıylada.

göze güzel geliyor mu bence hayır.

Eğer kadınında sapık görmeye eğilimi varsa 2 ile çarpılıyor
Anlatmaya çalışılan o dostum.

Bir açık ile bir kapalı kadını yanyana gördüğünde bir erkeğin hangisine yöneleceğini
bir erkek olarak çok iyi biliyorum özgürlük tamam ama sebep sonuç ilişkisi gibi birşey bu.
Kaçmaya gerek yok =)

uff yolda giderken bi kızın saçının telini gördüm manyak cezbetti beni ^_^ mağaradan çıkalım artık isteyen istediğini giysin

turkıye de gıymeye cesaret edemesler

uff yolda giderken bi kızın saçının telini gördüm manyak cezbetti beni ^_^ mağaradan çıkalım artık isteyen istediğini giysin

allahtan orgazm olmamıssın ..bu ne yha:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

hiçkimse kapalı bi kıza sarkmaz , sarhoş değilse...

açık bayanlar hele bide hareketleri ofsaytsa kaçarı yok...

kardesim magara diyosun istatisliklerede baksak bu kotu giyenle tesetturlu bi kadinin ugradigi taciz oraninda daglar kadar fark vardir buna eminim komik olmayin zaten hos degil kot bunu bi kadinin kendine yakistiracagini dusunemiyorum

Geri