Bu Oylamada Hackhell Niye yok ?

-=C4ŠĦ=-

ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Reaction score
0
Türkiye nin En Büyük Hack Sitesi Hangisi Diye Bi Oylama Yapılıo Ve Hackhell Olarak Bu Oylama İçinde Biz Yokuz..Bence Biz Tartısılmıycak Kadar Büyügüz O yüzden :)İşte Link
http://www.turkhackerler.com/superanket.htm

oo ikazedildi denilen olabilirmi acaba ama ikaz eden oldumu bizi onu bilmem:)

Kendilerine baksınlar 103 üye leri var En büyük hack sitesi fln reklam için olmasın bu oraya oy verenler belkim üye olur diye bence : D

anketi yapan siteye baq bizi koysalardı utanırdım o sitelerin arasınaa hehehehehh :D

aSi' Alıntı:
Kendilerine baksınlar 103 üye leri var En büyük hack sitesi fln reklam için olmasın bu oraya oy verenler belkim üye olur diye bence : D

Bızım eniyi oldugumuzu artık cumle alem bılıyor bunu dunya toplıstlerınde yerımıze bakarar anlamak mumkun :) en ıyı hack sıtesı olmak gıbı bır cabamız yok genel klasmanda en ıı olmamız bızım hedefımız ve bu tarz gecerlılıgı olmayan sıtelerın anketlerı degıl dunya tarafından kabul edılmıs sıtelerın anketlerı bızı baglar :)

Buarada,
arkadas nekadar guzel yakalamış :) orda soledıklerıne göre
"cookie , İp/Dns ve Yabancı -ip Proxy kontrolludur. Aynı Bilgisayardan bir daha oy kullanamazsınız" toplamda 1000 tekıl kısı oy kullanmıs oluyo dedıklerıne gore :) neyse merakla beklıyorum bakalım en ıı hack sıtesı neresıymıs :eek:

Köpekler havladığı zaman atlar ölmez..!:D

Dark_Angel' Alıntı:
Bızım eniyi oldugumuzu artık cumle alem bılıyor bunu dunya toplıstlerınde yerımıze bakarar anlamak mumkun :) en ıyı hack sıtesı olmak gıbı bır cabamız yok genel klasmanda en ıı olmamız bızım hedefımız ve bu tarz gecerlılıgı olmayan sıtelerın anketlerı degıl dunya tarafından kabul edılmıs sıtelerın anketlerı bızı baglar :)

Buarada,
arkadas nekadar guzel yakalamış :) orda soledıklerıne göre
"cookie , İp/Dns ve Yabancı -ip Proxy kontrolludur. Aynı Bilgisayardan bir daha oy kullanamazsınız" toplamda 1000 tekıl kısı oy kullanmıs oluyo dedıklerıne gore :) neyse merakla beklıyorum bakalım en ıı hack sıtesı neresıymıs :eek:
:clap::clap: dünya sıralamasını bilioruz o yeter:D

HAckhell zaten bu oylamalara katılsa olay olurdu bence :D:D:D:D

ya bis burdamıyz burdayz ii old biliomuyz bilorz sıralamaya girmeye gereq yok bu kadar...:D

bos a nasıl oy atıoz bana ne bende kullancam ama bos werıcem ttabıkı ;)

tahminimce wrdom alıcaktır ..
pek anlamam hack işinden ama kime sorarsam hac sitesi hangisi diye
orayı gösteriyolar ama işim olmas :p
bana photoshop lazım mona yeter bana :D

eYo' Alıntı:
tahminimce wrdom alıcaktır ..
pek anlamam hack işinden ama kime sorarsam hac sitesi hangisi diye
orayı gösteriyolar ama işim olmas :p
bana photoshop lazım mona yeter bana :D
arkadasım bence yanlıs insanlara sormussun tabikide burası

arkadaşlar site mi açılmıyor yoksa bende mi bi problem var :)

sağlık olsun yav...

biz kendimizi bilsek yeter...

junior__kaan' Alıntı:
arkadaşlar site mi açılmıyor yoksa bende mi bi problem var :)
sanırm sende bı problem war...

Geri