senseyak
New member
Merhaba arkadaşlar buroda 3 pc 2 laptop var hersene format atar temizlerim pcleri bu sene hepsine attım formatı gayet iyi ama bi pcde şöyle bir sorun var pcyi açıorum gayet iyi açılıyor bir sorun yok bilgisayarı kapat dediğimde dier kapatma menusu hemen açılıyor ama pc ile bi muddet işlem yapıca mesala nette geziniyorum bi kaç word exel dosyasıyla çalışıyorum sonra bilgisayarı kapat dediğimde ikinci menu (beklemede ,kapat, yeniden başlat) menusu gelmiyor pc işlem yapar gibi gorunuyor ama donuyor sadece maus çalışıyor ama bi işlem yapılmıyor ben ilk defa karşılaşıyorum sebebini bilen bana yardım edebilirmi???
daha once bu pcde boyle bi sorun yoktu bro içinde performansı yeterli celeron 1,7, 128 ram, tnt 2 32mb ekran kartı pc yavaş demeyin daha önce hiç böyle olmamıştı ki hersene aynı cdlerle format atarım...
Şimdiden teşekkürler...
daha once bu pcde boyle bi sorun yoktu bro içinde performansı yeterli celeron 1,7, 128 ram, tnt 2 32mb ekran kartı pc yavaş demeyin daha önce hiç böyle olmamıştı ki hersene aynı cdlerle format atarım...
Şimdiden teşekkürler...