Bu ne yavaşlıktır ya !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

costance

Banned
Reaction score
0
Foruma giriyorum acilen bişey bulmam gerekiyor.3 saat tıkladığım yerin açılmasını bekliyorum.internetim 2mb bende bir sorun olamaz.diğer sitelerde böyle bi sorun yaşamıyorum.buna bi çözüm bulmanız gerekiyor yoksa biri sizi durdurmadan kendi kendinizin mezarını kazmış olacaksınız :goz:

evet pek hizli diil ama düsünsene bi 218bin konu 1milyon dan fazla mesaj..yani artik..

internetin hızı çok ii olabilir ama bence bilgisayar kullanmanla ters orantılı :)
dns ayarlarını kontrol et yada değiştir ;)
benim internet hızım seninkinin yarısı ama en geç 5 saniyede açıyorum sayfaları..
yargısız infaz..!

öyle bişey olsa diğer forum veya sitelerde de aynı problemi yaşamam gerekmiyor mu ? Hem yargısız infaz değil.bi süredir bu sorun devam ediyor artık uyarma gereksinimi duydum

Daha İkinci Mesajda Şikayet...
Bizde Herhangi Bir Sorun Yok
Sorun Sensin Bence

costance' Alıntı:
öyle bişey olsa diğer forum veya sitelerde de aynı problemi yaşamam gerekmiyor mu ? Hem yargısız infaz değil.bi süredir bu sorun devam ediyor artık uyarma gereksinimi duydum
neden sadece sende o zaman biz mod uz die bizde daha mı hızlı açılıyor :durdurun
yoksa biz okutup üflettikmi acaba pc lerimizi :biggrin

FoFeR' Alıntı:
Daha İkinci Mesajda Şikayet...
Bizde Herhangi Bir Sorun Yok
Sorun Sensin Bence
uzun süredir bu forumda üyeyim ama arkadaşımla ortak hesabı kullanıyorum..bu uyarıyı yapmak için yeni hesap açtım :victory

bence bunu anlamak için bi anket düzenleyin.bakalım sadece bende mi var bu sorun tabi orası size kalmış.sadece kendinize göre yapacaksanız bazı uyarlamaları ben karışamam

bazen yavaşlıyo ama her zaman değil online sayısına göre
geceleri siteye bakarsan hiç bi sorun olmadıgını görebilirsin;
ama şu da war dün gece saat 4 de bile 419 online wardı...

iyi de sizce bunun çözülmesi gerekmiyormu? madem kalabalık olunca site yavaşlıyor daha geniş çapta bi hosta geçsin adamlar.biz niye zor durumda kalalım.amacım forumu kötülemek değil ama o kadar dolu dolu içeriğe sahib bi forumun nimetlerinden faydalanamamak insanı çileden çıkarıyor...

Hackhell Türkiyenin en büyük en kapsamlı forumu..
246,212 Üyemiz , 218,806 Konumuz , 1,578,629 Mesajımız
Bu değerlerde daha hızlı başka forum bulabilirsen bay bay..

costance' Alıntı:
Foruma giriyorum acilen bişey bulmam gerekiyor.3 saat tıkladığım yerin açılmasını bekliyorum.internetim 2mb bende bir sorun olamaz.diğer sitelerde böyle bi sorun yaşamıyorum.buna bi çözüm bulmanız gerekiyor yoksa biri sizi durdurmadan kendi kendinizin mezarını kazmış olacaksınız :goz:
kardeş sen javanı kontol et bazen bu yüzden geç açılabiliyor...
not:benimki çok hızlı açılıyor...

Üslubun hiç hoş değil. Bence sen çok hızlısın, sorun bundan kaynaklanıyo.

Ewet açılışda biraz gecikme var ama en fazla 10 sn sürüyor,bu kadar abartılacak bi durum değil bence,böyle içerikli ve kullanıcı sayısı yüksek bi site için normal bile denebilir ama şuda bi gerçek siteni eski arayüzünde sayfa açılımları daha hızlıydı ne zamanki arayüz 1-2 defa değişti bu sorun ortaya çıktı

Dark_Angel duyuruLarda bir arkadaşımızın yava$Lık konusundaki sorusuna cevap vermi$ti..

Dark_Angel' Alıntı:
Seprit zaten değişim 20.Subat tarıhınde olmustu eski temamızı hatırlıyormusun bılmıyorum, gece 22 de kasması olayına gelınce zaten bununla ılgılı extra bır sunucu hazırlıgımız var sunucuyu aktıf ettıgımızde bu yavaslık kalkıcak ortalıktan.

umarım anLa$ıLmı$tır..Tekrar soru sormazsınız. cLosed

Bu hafta içi yeni sunucularımız devreye gırıcek bu yavaslık sorununu cozulucek sızden rıcam haftasonuna kadar bekleyıp degısıklık gormezsenız ozaman bu tarz konular acmanızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri