bu ne biçim virüs

badboy6630

New member
Reaction score
0
bilgisayarımda nod32 ve malwarbe kuruluydu bilgisayarı açıp kapattıktan sonra ikiside çalımaz oldu tıkladığımda kum saati geliyor sonra bişey olmamış gibi devam ediyor nod32 yi kaldırdım yeniden kurmaya kalkdığımda pencere hemen kapanıyor internette google da nod32 diye arattığımda sayfa hemen kapanıyor bi türlü çözemedim güvenli kipdede bişey değişmedi yardımlarınızı bekliyorum

bence o virüs deil yaa arada sitelerden bedava virüs taraması şeklinde oluşturulan tuzaklardan birine düştünmü
?

onlar çalışmayınca internette aradım online tarama bi kaçını denedim ama çalışmadı

geri yüklemeyi denediniz mi ?

Bilgisayarınızdaki nod32 haricinde başka anti virüs yazılımı var mı ? Eğer yoksa Kis Avg veya bullguard ile güvenli modda taramanizi öneririm.

İnternet bağlantınız kapalı durumda kalsın..

antivirüsün adı yazan winrarı bile açmıyodu ayrıca bide malwarbe vardı oda çalışmadı portable kaspersky yükledim oda çalışmadı bilgisayar normal açılmamaya başladı açıldığında işlem sonlandırılıyor diyor bir dakika zamn sayıyor ve bilgisayar kilitleniyordu son çare format attırdım şimdi avg antivirüs kurulu sizce başka antiviüs kurmalımıyım

Spyware Doctor kurmanızı öneririm.. Eğer güvenliğinize üst düzey önem veriyorsanız...

ZoneAlarm Full

BullGuard Full

Spyware Doctor Full

Anti-Trojan

SafeGuard Pop-up Blocker Pro

Anti-Loger

taş gibi bi bilgisayarın olur...

geri yükleme yap bence olmadı denilen gibi spyware kurmanı öneririm..

Arkadaşım NOD32 yüklerken iki adet visür programı olunca NOD32 Çalışmaz ve kendini kiltiler haber olsun

ΜεтάĻïڪţ;3925509' Alıntı:
Spyware Doctor kurmanızı öneririm.. Eğer güvenliğinize üst düzey önem veriyorsanız...

ZoneAlarm Full

BullGuard Full

Spyware Doctor Full

Anti-Trojan

SafeGuard Pop-up Blocker Pro

Anti-Loger

taş gibi bi bilgisayarın olur...

Rica etsem bunların olduğu tek bi link aktarabilirmisiniz?

bilgisayarımda nod32 ve malwarbe kuruluydu bilgisayarı açıp kapattıktan sonra ikiside çalımaz oldu tıkladığımda kum saati geliyor sonra bişey olmamış gibi devam ediyor nod32 yi kaldırdım yeniden kurmaya kalkdığımda pencere hemen kapanıyor internette google da nod32 diye arattığımda sayfa hemen kapanıyor bi türlü çözemedim güvenli kipdede bişey değişmedi yardımlarınızı bekliyorum

arkadasim. anlasildigi kadariyla büyük ihtimalle virüs bulasmis sana bir kac önerim var önce kaspersky 2009 u kurmayi dene yaninda baska bir sey kurmana gerek yok!
sayet onuda kurmana izin vermiyorsa bilmiyorum bu boardda sunuldumu ? kaspersky nin yeni ve virüs bulasmis pc ler icin bir yazilimi var ( cünki virüs varsa eger hic bir virüs prg mi kurmana izin vermez ) bunun icin kaspersky yeni bir yazilim sundu kücük bir prg bu prgin yardimiyla kasperskyi kurabilirsin ve virüs varsa kurtulursun,, eger burda sunulmadiysa bana bildir yardimci olurum bende var,,,

önce combofix i çalıştır bilgisayarını temizler ve düzenler sonra F-secure yi kur yüksek modunu seç ve bilgisayarı tarat sonucu göreceksin şunuda bilnki bir bilgisayarda bir virüs programı olur ikinciyi kurarsan bilgisayar kasar kitlenir yani düzgün çalışmaz combofix ve F-secure sitemizde var kolay gelsin

smss.exe bulaşmış bilgisayarına. Bunu ctrl+alt+delete ile Göev Yöneticisi İşlemler bölümünde görebilirsin. Orada iki tane bundan varsa birisi virüstür. Siteleri aratırsan smss.exe ile ilgili bilgi bulabilirsin.

spyware doktoru tek geçerim gerisi fasa fiso nod 32 bazzan sorun veriyor dikkat etmeni öneririrm

Bilgisayarını yeni formatlamış arkadaşlarıma önerim,anti virüsile birlikte mutlaka ve mutlaka spybot ve eklentisi teatimer yüklemeleri teatimer regedit'i kontrol altına alacaktır, virüsler ve truva atları program olduğuna ve programlarda regedit'e anahtar bırakarak çalıştıklarına göre tam olmasa da yüksek oranda koruma sağlayacaktır. Ama zaten hiçbir anti virüs vb gibi programlar %100 koruma sağlamazlar.

Bilgisayarını yeni formatlamış arkadaşlarıma önerim,anti virüs ile birlikte mutlaka ve mutlaka spybot ve eklentisi teatimer yüklemeleri teatimer regedit'i kontrol altına alacaktır, virüsler ve truva atları program olduğuna ve programlarda regedit'e anahtar bırakarak çalıştıklarına göre tam olmasa da yüksek oranda koruma sağlayacaktır. Ama zaten hiçbir anti virüs vb gibi programlar %100 koruma sağlamazlar.

Arkadaşlar aynı durum bende de var...

Hiç bir antivirüs programını kuramıyorum.
Virüs temizleme ile alakalı hiç bir internet sitesine giremiyorum...

Bu ne resil durumdur yaw...

bendede virüs var sanırım.. explorer giriş sayfasını deiştiremiorum.. başlat-çalıştır/regedit yazdığımdaysa "kayıt defteri düzenleme, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış" diye bir not geliyor. geri yüklemede yapmıyor nasıl kurtulurum bundan bilen varmı arkadaşlar acil yardım lazım :(

Geri