Bu Nasıl Bişi ya :S

fasaa

New member
Reaction score
0
zxk7m9.jpg

2yjwpc9.jpg

33lfklv.jpg

Beyler Ne yaptıysam Olmadı Format attım Aynı sorun..ya nere girdi bu virüs :S C veya D yok...Sadece C war ona format attım gene düzelmedi..

Ping.exe Bu Nedir Eskiden Yoktu..Format Attım Gene Gitmedi Hala GÖrev Yöneticisinde Duruyor..Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum

:vur:vur:vur:vur:vur:vur Yapmadığm Şey Kalmadı :(

Lütfen yardım edin ya :( Bilgisayarıma Bişi Olmasn daha yeni aldım :(:eek:ha

ne olduğunu anlayamadım ama bence yeni bir windows cd siyle format atmayı dene format cd sinde soruna olabilir biçimlendirme yapılırken hızlıyı seçme bırak yavaş yavaş sindire sindire yapsın işini :D

dostum yawas biçimlendirme büyük ihtimalle çözücektir dosya kendisini eski bcimlendirmede aktif edebiliyo olabilri cokkk zor bi ihtimaldir ama kullandığın bilgisayarına kurduğun programlara dikkat et sürücüleri sadece kur int. bağlantısı sağlamadan kaspersky ile bi tarama yaptır garip bi virüs :S gecmiş olsn kolay gelsın ne diim

Arkadaşım buyuk bı ıhtımal fotolardan bulaşmıştır aynı sorunu yaşadım dıgıtal den pc ye atarken oluyo fdisk atarsan sorunun çözülür ama tum bılgılerınde gıder....

Yavaş biçimlendirdim olmadı :S

format atmadan önce bios u sıfırlayıp sonra windows u kurmayı dene birde...-bios pilini 5 snliğine çıkarıp takarak en kolayı-...
diske full format attığını varsayıyorum...yani bir kısmı yedek olarak eski dosyaları tutmadan...
hala sorun varsa format sonrası kurduğun programlardan birinde enfekte durum olabilir...hatta orjinal değilse belki de widows cd ndedir problem...

nasıl olmuyor format atmak bilgisayarı ilk aldığın hale getiriyor ve bunu nasıl silmiyor anlamıyorum bense sorun senin format atma şeklinde bence sen format değilde onarı seçiyorsun
C sürücüsünü silip tekrar yüklemen gerekiyor yada arkadaşların dediği gibi bios ayarlarını sıfırlayıp ve baştan format atmalısın.aslında sorunu güzel bir şekilde anlatsan sana burda yardımcı oluruz

arkadaşım ping kodu devamlı atıldığında pc yi netten düşğrmeye yarar Ms dos komutudur
sen onu aradan bul gösterdiğin yerde işlemi sonlandır de ve dosyayı bulduğunda shift+delete komutuyla sil
ayrıca senin format cd de var sanırım içine gizlenmiş bir virüs onuda değiştir temiz bir cd den format at sorun kalmaz

C ye format tabi ki bi işe yarmaz. Çünkü esas problem senin D. E .... vs diğer bölümlerinde... nasıl mı çözücen.... Önce regedit ayarlarından Klasör Seçeneklerinden gizli dosyaları ve korunan sistem dosyalarını görünür hale getir.. Daha sonra D ve diğer bölüm veya harddisklerine bak.. boot. veta auto.exe tarzı program varsa sil..tabi daha sonra C dekileride kontrol et...silemezsen güvenli modda açıp tekrar silmeyi dene... kolay gelsin

[bold]evet büyük ihtimalle senin kurulum cd nde yada kurlumdan sonra yüklediğin program cd lerinden birinde bu virüs var, onu bulmak sana düşüyor :d[/bold]

zxk7m9.jpg

2yjwpc9.jpg

33lfklv.jpg

Beyler Ne yaptıysam Olmadı Format attım Aynı sorun..ya nere girdi bu virüs :S C veya D yok...Sadece C war ona format attım gene düzelmedi..

Ping.exe Bu Nedir Eskiden Yoktu..Format Attım Gene Gitmedi Hala GÖrev Yöneticisinde Duruyor..Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum

:vur:vur:vur:vur:vur:vur Yapmadığm Şey Kalmadı :(

Lütfen yardım edin ya :( Bilgisayarıma Bişi Olmasn daha yeni aldım :(:eek:ha

dostum kullandığın bir programda veya resimde var ve C sürücüsüne format atmakla çözemediysen varsa diğer sürücülerini kontrol et.flash disk te buna dahil...

ewet hızlı biçimlendirme başka bi windows cd si kullan sorun kalkıcaktır ortadan...kolay gelsin

ping komutu otomatık attıklarından dolayı senın pc bu hatasını alması normaldır benımde basıma geldı. nod 32 ye tarat bence

kardeş o çok küçük bir virüs o hard diske yapışıyo gitmiyo şu anda çoğu bilgisayarada bulaşmış benimkinede

Geçmiş olsun bi server yemişsin, bu serverda regedit i kapatma komutu varmış, bazılarında görev yöneticisi de kapatılıyor kalıyon ortada.

Bunun çözümü:

Başlat > Çaliştir > gpedit.msc yap

Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > Ctrl+Alt+Delete > Görev Yöneticisini Devre Kaldır devre dışı
yap bitti!!

Yada

Başlat > Çalıştır

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v
DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f yazıp enter yap. Bende bu işe yaramadı ama üsteki yarıyor.

Geri