bu markaya dikkat

denizerkan

New member
Reaction score
0
arkadaslar bir meşrubat firmasının zaten önceden beri bilinen ama fazlada üstünde durulmayan türkiyeye ve müslümanlığa yaptığı hareket ve hakaretlere bir yenisi daha eklendi!!!!sizden ricam duyarlı türkiye cumhuriyeti vatandaşı gençleri olarak hepimizin tepkisini koyması yanlışım varsa herkesten özür diliyorum!!! herkesten resme bakmasını rica ediyorum!!!

download.php
ulasabilirsiniz!

ne kokakoladan mı bahsediyorsun
ne anlatmak istiyorsun biraz açıklık ver

YOLDAŞ' Alıntı:
ne kokakoladan mı bahsediyorsun
ne anlatmak istiyorsun biraz açıklık ver

arkadasım marka ismi vermek istemediğim için bir meşrubat firması dedim zaten cok merak ediyorsan orada link var bi zahmet tıkla da
gör!!!!!

anlamayanlara anlatayım namaz kılan insanları cocacola şisesine benzetmişler. bakış açısına göre kimine göre hakaret kimine göre yaratıcılık. kendilerine göre yaratıcı olmuşlar ama müslümanların bu konuda çok hassas olduklarını dikkate almalılardı.

ARkada$ım Dü$ünceLeRini aNLaYaßiLiyoRum ama;
1-ßu Resmin DoğRuLuğu Ne KadaR??
2-ßöyLe ßiR$ey oLsaydı ßasına $ıp Diye YansıRdı
3-DeLiLLeR YeTeRsiz HiÇ ßiR KayNakTa ßöyLe ßiR HaßeR ßuLunmamaktadıR..
4-AsıL DaLga Geçen o Resmi Montaj Eden TeRßiyesizDiR..

4 Tane Mesajımdan ßiRisine Cwp WeReßiLiRsen iNanacam ßyLe ßiR$ey oLduğuna...
EğeR oLduysada $iDDetLe KınıyoRum ama ßöyLe ßiR $ey SözKonusu oLsa 4 Maddeden ßiRine Cewap GeLeßiLiRdi...
NeYSe Yinede ßiLgiLendiRdiğin iÇin SaoL...

Coca cola kurumsal imajına zarar verebilecek böylesine bir reklamı sanmıyorum ki kendisi hazırlasın. Daha çok p/s ile ilgilenen birisinin işi gibi.

bence de fake gibi duruyoo

saçma ya yemeyin bunları marka takıntınız varsa önce bimle alakanızı kesin arkadaşlar. BİM evet bildiğiniz bim süpermarket.Sebepmi işte sebebi ama vakit ayırıp okuyun;

Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler’ diyen, Şeyh Sait’in dava arkadaşı Abdurrahman ZAPSU’nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin Ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın Danışmanı ve BİM
marketlerinin sahibi :

Cüneyt Zapsu, hem Kürt Teali Cemiyeti’nin Kurucu üyesidir
hemde Kürt Hevi Cemiyeti’nin Kurucusu ‘Kürdistan’da Kürtten başka hiçbir millet yoktur’ diyen Abdurrahim ZAPSU’nun torunudur.

Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP’nin kurucu üyesidir.

“Türkiye yalnızca Türklerin değildir, Bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil… ”

“Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok…”
“Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak…” diyen Tayyip’in danışmanıdır.

Yaşadığı sürede Türklere her fırsatta kin kusan babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarının baş aktörü olan Bedirhan aşiretine mensuptu.

BİM’in de sahibi olan Cüneyt ZAPSU’ nun halası PKK’nın ve Apo’nun akıl hocası Musa ANTER’in karısıdır.

ZAPSU’nun şirketlerinde,Kürt Teali Cemiyeti’nin başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak görev yapıyorlar.

“Şeyh Sait’in öcünü alıyorum, aldım… “
Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler’ diyen, Şeyh Sait’in dava arkadaşı Abdurrahman ZAPSU’nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin Ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor.

AKP Genel Başkan Yarımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ise Şeyh Sait’in torunudur.

BİM’den alınan her ürün hainlerin gücüne güç katmaktadır. BİM Marketlerinden alışveriş yapmayınız; yapanları uyarınız !

BİM’E ÖDEDİĞİMİZ HER LİRA PKK’YA GİDECEĞİNDEN , BİZLERE ŞEHİT VE GAZİ OLARAK GERİ DÖNECEKTİR.

DeacoN.FRoST' Alıntı:
saçma ya yemeyin bunları marka takıntınız varsa önce bimle alakanızı kesin arkadaşlar. BİM evet bildiğiniz bim süpermarket.Sebepmi işte sebebi ama vakit ayırıp okuyun;

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın Danışmanı ve BİM
marketlerinin sahibi :

Cüneyt Zapsu, hem Kürt Teali Cemiyeti’nin Kurucu üyesidir
hemde Kürt Hevi Cemiyeti’nin Kurucusu ‘Kürdistan’da Kürtten başka hiçbir millet yoktur’ diyen Abdurrahim ZAPSU’nun torunudur.

Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP’nin kurucu üyesidir.

“Türkiye yalnızca Türklerin değildir, Bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil… ”

“Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok…”
“Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak…” diyen Tayyip’in danışmanıdır.

Yaşadığı sürede Türklere her fırsatta kin kusan babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarının baş aktörü olan Bedirhan aşiretine mensuptu.

BİM’in de sahibi olan Cüneyt ZAPSU’ nun halası PKK’nın ve Apo’nun akıl hocası Musa ANTER’in karısıdır.

ZAPSU’nun şirketlerinde,Kürt Teali Cemiyeti’nin başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak görev yapıyorlar.

“Şeyh Sait’in öcünü alıyorum, aldım… “

AKP Genel Başkan Yarımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ise Şeyh Sait’in torunudur.

BİM’den alınan her ürün hainlerin gücüne güç katmaktadır. BİM Marketlerinden alışveriş yapmayınız; yapanları uyarınız !

BİM’E ÖDEDİĞİMİZ HER LİRA PKK’YA GİDECEĞİNDEN , BİZLERE ŞEHİT VE GAZİ OLARAK GERİ DÖNECEKTİR.

bim e ödediğimiz paraların pkk ya gittigini biliyorsunda coca cola ya verdiğimiz paraların israile gittiğini neden bilmiyorsun arkadasım sadece kendi ülkemizi değil filistini ve bunun gibi nice madur ülkeleride düşünmek bence doğru bişeydir!!! ama verdiğin bilgileri bu konularda hassasiyrti olan biri olarak dikkate alacağım sağol!!!!

~GeßZe'Li~' Alıntı:
ARkada$ım Dü$ünceLeRini aNLaYaßiLiyoRum ama;
1-ßu Resmin DoğRuLuğu Ne KadaR??
2-ßöyLe ßiR$ey oLsaydı ßasına $ıp Diye YansıRdı
3-DeLiLLeR YeTeRsiz HiÇ ßiR KayNakTa ßöyLe ßiR HaßeR ßuLunmamaktadıR..
4-AsıL DaLga Geçen o Resmi Montaj Eden TeRßiyesizDiR..

4 Tane Mesajımdan ßiRisine Cwp WeReßiLiRsen iNanacam ßyLe ßiR$ey oLduğuna...
EğeR oLduysada $iDDetLe KınıyoRum ama ßöyLe ßiR $ey SözKonusu oLsa 4 Maddeden ßiRine Cewap GeLeßiLiRdi...
NeYSe Yinede ßiLgiLendiRdiğin iÇin SaoL...

arkadasım süphelerinde haklısın fakat sende biliyorsun ki dış güçler istemediği zaman bizim basınımızda en agır hareket ve hakaretler bile yer bulmaz!!! en azından ben dış güçler tarafından bir ambargo olduğuna inanıyorum!!! teşekkürler!!!

gecin yaa fake bunlar. coca colayı bu sebeplerden dolayı değil sağlığınız için içmeyin

bu reklam nerde yayınlanmış hiç görmedim daha önce...
ayrıca konunun yeri burası değil..
hertelden bölümüne taşıdım..

Coca Coladan beklerim abi..
ADamLArın en büyük düşmanları Müslümanlar..

Ama bu resim Biraz fake gibi geldi bana..

Bi de şu resme bakın..Coca Colanın Ne anlama geldiğinin..

............ (dogruysa)

Geri