Bu Konuda Bilgisi olan yokmu:(((((

beyazkod

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sizden bi ricam var.gerçi aynı msjı dnde yazdım ama kimse ilgilenmedi...
benim bilgisayara sanırım virüs girmiş,bilgisayarın kurulum cd leri ile format çektim...
yanlız şuan sorunum hala devam ediyor..internet bazı sayfaları açmıyo:((...
bana yardım ederseniz svnrm...

tak çalıştır aygıtlarının hepsini tanıttın mı sadece format ile kaldıysan sorun yaşarsın.. bütün aygıtları tanıf gerekli güncelemeri tamamla sorun kalmaz ;)

format atmışsan virüs kalmamıştır meraklanma. yada bios üzerinde çalışan bir virüs var da ben bilmiyorum zannımca.:)bence internet explorer kullanıyprsan ondan vazgeç. mozillayı yükleyince birdaha zaten explorer kullanmayacaksın:) bunu bi dene olmazsa tekrar çözüm yolları üretmeye çalışırız:)

format atmışsan virüs kalmamıştır meraklanma. yada bios üzerinde çalışan bir virüs var da ben bilmiyorum zannımca.:)bence internet explorer kullanıyprsan ondan vazgeç. mozillayı yükleyince birdaha zaten explorer kullanmayacaksın:) bunu bi dene olmazsa tekrar çözüm yolları üretmeye çalışırız:)

çok bilen bi arkadaşımız daha :) hddnin önbelleğini sıfırla

bu konularda yeniyim ancak bazen doktorların bulamadı hastalığın çaresini daha önce o hastalağa yakalanmış kişilerde bulabiliyor. Benim pc yede böyle bir virüs bulaşmıştı ne yaptımsa olmadı tarattırmadığım güncel virüs programı kalmadı ne hikmetse buluyor ancak silemiyordu bende pc ye format attım ancak aynı sorun devam edince araştırmalarım neticesinde c partisyonundan hariç olarak d partisyonunu da silip hdd den tamamen sonra yeni bölümlendirdiğim alanda format attım ve sorunsuz çalışıyorum. bir dene istersen önemli dosyalarını yedekledikten sonra kolay gelsin

çok bildiğimizden değil arkadaşım ben denedim oldu... sen üye ismine rakstedi yazmışsın bununla beraber resim de hatalı şimdi biz senin ingilizce bilgine bir atıfta mı bulunalım? ayıp etmişsin RAKSTEDİ...

kardeş virüs girmişse sen bi format at sonra diğer disklere girmeden önce bi antivirüs taraması yap. çünkü virüsleri sadece C: ye format atmakla askıya alırsın. komple hdd biçimlesen %100 çözüme ulasırsın.

Geri