admiral
New member
- Reaction score
- 0
Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında kaçırılan galibiyetten çok geçen yıldan bu yana devam eden şampiyonluk kavgasına değindi, bunu bir türlü anlayamadığını söyledi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçta 3 puanı kendilerinin hak ettiğini söyledi. Ancak Güneş’in maçtan çok geçen yıl yaşananlarla ilgili ifadeleri oldukça çarpıcıydı.
‘Kara bir leke’
“Geçen hafta resmi sitenizde Trabzonspor’un 2010-2011 sezonu şampiyonu olduğu yazıldı. Siz buraya şampiyon olarak mı geldiniz? Kupanın Trabzon’a geleceğine inanıyor musunuz?” şeklindeki soru üzerine Şenol Güneş, “O süreç devam edecek. Bir sene değil, 10 sene, 20 sene, 50 sene devam edecek. Futbolda kara bir leke olarak kalacak. Kupayı istemeyi, onu söylemeyi doğru bulmuyoruz. Fenerbahçe’de kupa kalsa ne olacak, biz alsak ne olacak? İşin gerçeği nedir? Bunu ben çıkaramam, kanunlar çıkaracak. Ben zaten Fenerbahçe-Trabzon kavgasını anlamıyorum. Biz değil Bursaspor-Galatasaray olsa aynı şey olacaktı. Burada adaletsizlik yönetenlerde. Yönetenler adaletsiz davranırsa insanlar birbirine girer. Biz ikinci olmasaydık bu kavga olmayacaktı. Şampiyonlar Ligi’ne niye gittik? Birinci olamasak gitmeyecektik. Ama o da diyor ki federasyon böyle ilan etti. Bu konu kapanmaz. Türk futbolu üzerinde bu kaos devam edecek” ifadelerini kullandı.