Bu Kalbi Yaşatacağız (Göztepe - Ksk Maçı)

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0

20091106_cagatay.jpg

Yakalandığı talihsiz rahatsızlık nedeniyle kalp nakli bekleyen gazeteci Çağatay Çağlar için başlatılan yardım kampanyası çığ gibi büyüyor. İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) tarafından başlatılan “Bu kalbi yaşatalım” kampanyası çerçevesinde devre arasında organize edilmesi düşünülen Göztepe-Karşıyaka maçına yönetim kurulumuz “evet” dedi. İZVAK’tan gelen teklife sıcak baktıklarını belirten Başkan Vekilimiz Serdar Samur, “Sonuçta bir insan hayatı söz konusu. Karşıyaka ile dostluk maçı yapar mısınız teklifini düşünmeden kabul ettik. Gazeteci kardeşimize destek olmak ve sahada rakip ancak dışarıda dost iki kulübün örnek teşkil edecek bu girişime imza atacağına inanıyoruz.” dedi.

Samur, yürütülen kampanya çerçevesinde gazeteci Çağlar’a ayrıca İZVAK’ın tüm İzmir kulüpleri için belirlediği rakam çerçevesinde de maddi yardım yapacaklarını ifade etti.

Helal Olsun Hem Karşıyakam'a Hem Göztepeye..

Böle Köklü Takımlara Böle Güsel Hareketler Yakışır..

Bu iki takım arasında maç uzun zamandır bekleniyor aslında.. Bu iki taraftar Özgür için beraber bir arayada gelmişti. Ama sahada değil. Böyle bir maçın şahsi fikrimce dostluk maçı olacağını hiç mi hiç sanmıyorum. Sokakta pısırık gezen adam tribüne gelince kaplan kesiliyor. Boktan başka küfür bilmeyen kızlar bile tribünde ne kelimeler kullanıyor. Ben bu maçın oynandığı gün bırakın yerel tvleri :D ülke basınında ne haberler döneceğini şimdiden görebiliyor gibiyim..

Alın size bir başlık: Göztepe - Karşıyaka maçında olay.. 15 ölü, 50yi geçkin yaralı ve yüzlerce gözaltı.

Ama yinede umuyorum ki bir kalp için onlarca kalp feda olmaz.

bence öle olmaz dai bu sefer.

çünkü özgür soylunun dün ölüm yıldönümüydü. Bence böle bi ortamda hele ki sağlık için oynanan bi maçta BU SEFER öle olcağını sanmıorum.

Deniz bu iki takım dost olmaz.. Sen o gün o maça gidersin büyük ihtimal. Acaba bana söylermisin o maçta tribünün en ufak bir yerinde ufacıcık bir olay olsa sende ana avrat düz gitmezmisin. Karşı tarafa terslenmezmisin.

Ewet abi dost olmaz. İzmirin İki Yakasının İki Farklı Takımı.

Maça Gidemicem. Biliosun Öss olayı.

Umalım da BU SEFER kavga çıkmasın..

Geri