Bu kadar salak insanlar darbe yapamaz

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Bu kadar salak insanlar darbe yapamaz

Paşa'dan ilginç Ergenekon çıkışı

Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar’ın hazırlayıp sundukları “32.Gün”de bu hafta, Taraf Gazetesi’nin haberi ile ortaya çıkan, varlığı tartışılan ve içeriğinde AKP ve Fethullah Gülen cemaatine yönelik bir “darbe” hazırlığı olduğu iddia edilen “irticaya karşı eylem planı” tartışıldı.
Türkiye’de asker siyaset ilişkilerini en iyi bilen isimlerden biri olarak kabul edilen Emekli Oramiral Atilla Kıyat, 32.Gün’de asker siyaset ilişkisini ve yazdırıldığı iddia edilen “irticaya karşı eylem planı”nı değerlendirdi.

Kıyat, Türkiye'deki darbe korkusuyla ilgili olarak sivillere seslendi ve içlerinin rahat olmasını istedi. Kıyat, 'Bu kadar salak insanların darbe yapmaları mümkün değil' diye konuştu

Kaynak

Paşa doğru demiş de herifler salaklıklarına bakmadan darbe yapmaya kalkmışlar

darbeyi yapamayıncada hepsi birden GATAKULLİ de muayene olmak için sıraya girmiş

Bence şöyle söylemek daha doğru olur ,
ortada gezen bir belgeye bile sahip olamayanların darbe yapacağına hangi salak inanırki :))))

ortada gezen bir belgeye bile sahip olamayanların darbe yapacağına hangi salak inanırki :))))

İmza:MG_eVİL

Ayrıca Bu Kadar Yalan Olduğu Nasıl Ortada Bu Haberin... Emeklide Olsa Gazi'de Olsa Üstüne Salak Diyen Tek Bir Komutan Yoktur Orduda :goz: Asparagas.. :goz:

İmza:MG_eVİL

Ayrıca Bu Kadar Yalan Olduğu Nasıl Ortada Bu Haberin... Emeklide Olsa Gazi'de Olsa Üstüne Salak Diyen Tek Bir Komutan Yoktur Orduda :goz: Asparagas.. :goz:

ya siz varya iyice saçmalamaya başladınız.işinize gelmeyen herşey ya asparagas ya yalan yada uydurma

Sen bu habere bile yalan diyorsan a rtık sizlerleri ciddiye alıpta burda yazmamak lazım

Adam dün 32.Gün de söyledi.Ne asparagası yaaa

sen önce yalan diyerek kendini kandıracağına haberin kaynağına göz atsaydın ya.Gerçi işinize gelmez bu çünkü ozaman doğru olduğunu görünce kıvıramayacaksın

gerçi siz programı izleseniz bile "gözlerim ve kulaklarım beni kandırdı bu haber olsa olsa asparagas " dersiniz :)

Belge numarası olmayan, TSK'ne uygun bir dilde yazılmayan, imza altına gorevi yazılmamis bir yazi. Ve o yazi sözüm ona irticaya karsi eylem plani. Ben vatani görevimi yeni bitirdim ve yaş olarak oldukça geç gittim eğitimim sebebi ile. Askeriye içindeki yazışma ve gizlilik dereceli belgerin nasıl bir muamele ile ulaştırıldığını oldukça iyi biliyorum. Bu tamamiyle bir fiyasko. Kaldı ki basında bu belgenin ne isi var ? Hele de TARAF isimli bir gazetede... Neden diğer büyük basın organları ve görsel medya dururken böyle bir gazete. Ortada cevabı çok hada kalan soru var. Kaldı ki bu belge diyelim ki orjinal yani gerçek bir belge. Ozaman TSK'nin dusecegi durumu dusenimiyormu TÜRK basını ve bunu haber yapan insanlar ve kuruluşlar. Ülkenin iç ve dış tehditlere karşı tek savunucusu olan güvenlik gücünün bu derece yıpratilmasi sürekli basina malzeme yapılması topluma bu şekilde lanse edilmesi ne kadar doğru ?

O zaman darbe yalanını ortaya atanlar utanmalı.. Ergenekon operasyonunu tetiklemeye çalışanlar utanmalı.. Siz ne zaman bildiğiniz şeyi savunacaksınız. Darbe darbe deyip yıktınız ortalığı şimdi de yapamazların yanındasınız. Sizler ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.

ya siz varya iyice saçmalamaya başladınız.işinize gelmeyen herşey ya asparagas ya yalan yada uydurma

Sen bu habere bile yalan diyorsan a rtık sizlerleri ciddiye alıpta burda yazmamak lazım

Adam dün 32.Gün de söyledi.Ne asparagası yaaa

sen önce yalan diyerek kendini kandıracağına haberin kaynağına göz atsaydın ya.Gerçi işinize gelmez bu çünkü ozaman doğru olduğunu görünce kıvıramayacaksın

gerçi siz programı izleseniz bile "gözlerim ve kulaklarım beni kandırdı bu haber olsa olsa asparagas " dersiniz :)

Gazetevatan Her Zaman Doğru Haber Yapıyor Demi.. Bende Okuyorum Vatan %90'u doğru olduğu için.. hmm Hatırladığım kadarıyla uğur dündarın bi haberini susturmuştunuz sizin gazeteniz yalan haber olarak vatan gazetesinde çıkmıştı hatta... 32.gün'de demiş olabilir... Daha Dün Kazanacaz Başbakan'ım Diyen Bi Adam 7'sinde Neyse 77'sinde de öyledir O yüzden hiç bi sözüne inanmıyorum m.ali birand'ın... :goz:

Gazetevatan Her Zaman Doğru Haber Yapıyor Demi.. Bende Okuyorum Vatan %90'u doğru olduğu için.. hmm Hatırladığım kadarıyla uğur dündarın bi haberini susturmuştunuz sizin gazeteniz yalan haber olarak vatan gazetesinde çıkmıştı hatta... 32.gün'de demiş olabilir... Daha Dün Kazanacaz Başbakan'ım Diyen Bi Adam 7'sinde Neyse 77'sinde de öyledir O yüzden hiç bi sözüne inanmıyorum m.ali birand'ın... :goz:

Ya arkadaş sen eskiden de mi böyleydin yoksa şu ergenekoncu abileriniz hapse tıkılınca mı böyle oldun

şakamısın nesin.Mesele burada M.A.Birada inanıp inanmak değil. bu sözler adamın yorumu değil ki .Birand bir program yapmış ve bu sözler o programda söylenmiş.

Yani 32.gün de.İnternet sitelerinde bu programın kayıtları da var açar izlersin. şayet izlemesini biliyorsan

one Minute nin dediği gibi sizleri ciddiye alıpta yazanda hata aslında

ilkokul 5.sınıf öğrencisine anlatılsaydı şimdi anlamıştı

gidin geliştirin biraz kendinizi ya

Ya arkadaş sen eskiden de mi böyleydin yoksa şu ergenekoncu abileriniz hapse tıkılınca mı böyle oldun

şakamısın nesin.Mesele burada M.A.Birada inanıp inanmak değil. bu sözler adamın yorumu değil ki .Birand bir program yapmış ve bu sözler o programda söylenmiş.

Yani 32.gün de.İnternet sitelerinde bu programın kayıtları da var açar izlersin. şayet izlemesini biliyorsan

one Minute nin dediği gibi sizleri ciddiye alıpta yazanda hata aslında

ilkokul 5.sınıf öğrencisine anlatılsaydı şimdi anlamıştı

gidin geliştirin biraz kendinizi ya

Yoo Benim Postlarımı Takip Et Her Zaman Bunları Söylüyorum.. Ben M.Ali Birand'la Alakası Yok Ha..:goz: M.A.Birand Bi Program'ında Yalçın Küçük Güzel Bi Söz Söyledi Siz Böyle Bağırın Çağırın Diye Söylediniz Bende Ondan Böyle Patladım Demiştii Bi 32. Gün İzliyorsunuz Maval Okuyorsunuz.. Asıl Siz 5. Sınıf Öğrencisiniz Ki Bende size Gerçekleri Anlatıyorum Yazıklar Olsun Bana :goz:

Olimpiyat kesinlikle haklı... bu ülkede demokrasi öyle işler hale gelmeli ki akıllısı da salağı da darbeden bahsedememeli.Egemenlik millete aittir.Halk birilerini oturttuysa bir yere yalnızca halk indirebilmeli o oturdukları yerden.

bence paşa orda acısını dile getirmiş "AH AH BU SALAKLAR DARBE YAPAMAZ" diye bizi 30 yıl geriye götürmeye çok meraklı bunlar

bence paşa orda acısını dile getirmiş "AH AH BU SALAKLAR DARBE YAPAMAZ" diye bizi 30 yıl geriye götürmeye çok meraklı bunlar

30 mu ? yapmayın ya en az 50 yıl...Bir de dünya gözündeki imajımızı düşünelim ne hale gelirdi

30 mu ? yapmayın ya en az 50 yıl...Bir de dünya gözündeki imajımızı düşünelim ne hale gelirdi

en azından akp zihniyetiyle 200 yıl geri gitmekten iyidir ...
aklımıza ilk gelenleri yazsak insan

-kendi yandaşlarını korurlar (zahit akman, şaban dişli vs vs örnek)
-tüm kurumlara kendi adamlarını getirirler ( thy fiyaskosu , aski- doğalgaz fiyaskosu hızlı tren fiyaskosu , metrobus fiyaskosu vs vs ) ki bu adamlar o konuyla ilgili en ufak bir bilgiye sahip değildir
-hukuku sulandırırlar ( kapatma davası , deniz feneri davası ergenekon davası vs vs )
-siyaseti sulandırırlar (kömür yardımı , beyaz eşya yardımı vs vs )
- ülkenin yıllarca emeğiyle sahip olduğu değerleri hiç mantıkı bir anlaşma yapamadan satarlar ( telekon, tüpraş demir çelik fabrikaları vs vs )

saysak buraya daha neler yazarız da neyse size hayırlı aksamlar

acaba gündeme pişirilip pişirilip arka tarafta asıl neler haşlanıyor ?

daha 10 yaşındaki çocuklar bile biliyor ki abd amcamızdan izin çıkmadıkça bu ülkede darbe olmaz .) her dediKlerini yapan da bir başbakanımız olduğuna göre neden yapsınLar ki .)

daha doğrusu şöyle diyelim

ellerindeki belgeye bile sahip çıkamayan ergenekonculara hala umut bağlayan salaklarda varmış ülkemizde. Hatta onlar için gösterilerde yapıyorlar ara sıra

Geri