eDnA
New member
- Reaction score
- 0
aslında söze nasıl başlıyacağımı bilmiyorum belki üzüleceksin belkide en başından sevineceksin ilerde daha çok üzülmeden. ben senin değerini bilmeyecek kadar bencil bir insanım sadece kendisini düşünen sadece kendi istediği olsun ama senin için öyle düşünen bir insan değilim. dürüst olmak gerekirse hayatımda öncelik her zaman iş hayatı geldi bir çok insan kaybettim belkide ama herşeyin bir bedeli vardırya işte bende insanları yada farklı şeyleri kaybederek ödüyorum bu bedeli suç sendemi bendemi yoksa bu acımasız hayattamı bilmiyorum. belkide bende belkide yanlış seçim yapmakta. bursaya geldiğim günden beri kaybım çok oldu bir çok insanı kaybettim göz göre göre istemeye istemeye ama bir seçim yapmalıydım. şimdi iş hayatı yada hayatın kendisiyle boğuşuyorum buna mecburum bursaya bir amaç için geldim bir hedef için geldim o amaç içimde olmasa belkide şuanda bursada bile olmazdım. biliyorum biraz fazla uzattım. ama şunu bilki ben ne seni nede bir başka insanı kandırma gibi bir amacım olmadı insanlarla ne oyun oynarım nede gönül eğlendiririm ben bu değilim bunu hiç unutma. ben kendi halinde yaşayan hiç kimsenin kalbini kırmamaya ve hiç kimsenin benimde kalbimi kırmaması için uğraşan bir insanım kısaca benim insanlarla uğraşacak bir vaktim bile kalmıyor. ve ben senden çok büyük özürdilerim olmayacak ir şeyin peşinden koşmanın bir anlamı yok bak 9 ay oldu ben ailemi görmedim arkadaşlarımı sevdiklerimi görmedim bu bahane değil aslında senide sürekli görürüm desem yalan olur bu gerçek ne seni nede kendimi kandıramam sürekli senle görüşürüm ararım dersem. kısaca başta dediğim gibi ilerde daha çok üzülmektense şimdi hiç üzülmeden bu kısa süreli ilişki bitsin eğer devam ederse bunun vebalini ödeyemem senin hakkını yiyemem ve ilerde sorumsuz aramayan sormayan değer bilmeyeyen bir insan olmak istemem kısaca kötü bir insan gözüyle bakılmasını istemem. aslında yazıla bilecek o kadar çok şey varki yazmaklada anlatılamaz. üzüldüğüm tek şey senin gibi iyi bir insanı kaybediyor olmam bunu bende istemezdim ama hayat bazı şeylere zorluyor işte. üstünde benden yana bir hakkım varsa helal olsun eğer üzdüm yada kırdıysam binlerce kez özür dilerim böyle olsun istemezdim bir an olsun benim yerime geçersen belkide beni anlarsın güzel kız.
kendine her zaman çok iyi bak sen çok iyi bir insansın. değerin biçilemez bunu hiç unutma sen sevgilerin en iyisine layıksın. kendine her zaman çok ama çok iyi bak beni affet.
kendine her zaman çok iyi bak sen çok iyi bir insansın. değerin biçilemez bunu hiç unutma sen sevgilerin en iyisine layıksın. kendine her zaman çok ama çok iyi bak beni affet.